Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PS3 Noob başlığı

Madcat

Öne çıkan mesajlar

Şimdi internet cafede fifa atma harici ps3le uzaktan yakından işi olmayan bir adam için bana anlatsanıza şu aşağıda yazacağım soruları.
Canım sıkıldı alasım geldi ama napacağımı bilemedim, taktik falan da verin işte ne biliyim.
Veya almıyım ps4 bekle tarzı cevapları kabul etmiyorum sdfsdg.

-Cracklenmiş version vs default original arasında ki farklar?
*Orjinaline sadece orjinal kutulu oyunlar alıp onları oynuyoruz,cracklisinde internetten oyunu çekip mi atıyoruz nedir bu zımbırtı?
cracklisine orjinal oyun oynayamaz mıyız? netten fifa atamıoz mu?
-2.el mi alınmalı yoksa normal mi? ışık mışık mevzuları bozulma hedeleriyle hiç uğraşamam neyse parası sıfırını alırım diye düşünüyorum.

-Bu 2.el oyun falan hangisinde geçerli oluyor? single playerları mı takaslıyoruz milletle veya 2.elini ucuza buluyoruz?
-Ps4 exclusive oyunları yiyim, ps3 e ne zamana kadar daha destek gelicek çıkacak oyunların geleceği için?
2 sene sonra fifa 16 yı veya ne bileyim last of us 3 ü oynayabilcek miyiz iyi bir yatırım mı şu saatte?
yani ps2 gibi ne zaman çöp olur? 2 sene götürse iyi.

zaten amacım ps3 oyunlarını oynayıp, gelecekte ki fifa veya ne bileyim hype'ı olan bir oyunu satın almak, öncelikle eski oyunları oynamak istiyorum.

-Yabancı sitelerden falan oyunun orjinalini alıp nasıl yapıyorsunuz psn cart curtu anlatçak var mı? cdkeyi girip oyunu netten indirip mi takılıyorsunuz?
Daha ucuzu bu şekil heralde di mi?

Baktım da tam bir noobum allah cızırtımı versin hiç bişey bilmiyormuşum eahaha.
konsol fagler cevap verin yoksa dualshockla fps mi oynanır lan godoşlar diye girerim valla.
konsol fag olasım tuttu çok acayip.
sevgiler saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

sen online fifa atma peşindesin anladığım kadarıyla. crackli ile online oyun oynayamıyorsun. bi de fifa ağırlıklı oynayacaksan ps4 alman hakkaten daha mantıklı. bi tarafta millet çok daha iyi halini oynarken ps3'de kalan 1000 aktif fakir oyuncu ile oynamak istmezsin sdfs

ha ama diyorsan uncharted cart curt serilerini bitirmek istiyorum o zaman kırekli versiyon kasabilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

ben 12gb olanı aldıydım bi kaç sene evvel memnunum gayet yani ben öyle aynı anda 40 oyun oynayan biri degildim aynı black ops 2 fifa 14 oynuyordum birde gta kurdum güzeldi ama diablo oynamak için gtayı silmem gerkti en son

blackops 2 diablo 3 fifa 14 battlefield 4 oynuyordum 12gblıkta
Sosyal ağlarda paylaş

ginaly said:

ama diyelimki alette crack var, yine de gidip kutulu orjinal oyunu alıp online oynayabilirsin.

oha bana bunu kimse demedi.
e o zaman crackli alet dışında ki cihazlara ne gerek var?
eskileri crackle oyna, yeni çıkan online oynamak istediklerini al takıl bu en mantıklısı değil mi?
Sosyal ağlarda paylaş

mesela ben zamanında aleti kırdırdım, içine de pes 2011'le beraber zamanının 10 tane oyununu yüklediler (doğubankta sdfsd).
sonra pes 2013'ü gittim orjinal aldım (orjinal mi bilmiyom aslında, feza elektronikten, kaça orjinal diyelim), açtım online'a başladım. hala istersem açıp 2011'i de offline oynayabiliyorum.
aradan geçen zamanda iyice zenginleştim, 2014ü kanyon game overdan aldım ahah.
Sosyal ağlarda paylaş

Valvyn said:

Nasıl ya benim bildiğim orjinal oyunla mukti oynadığında internete bağlandığın için sony otomatik ps nin kırık olduğunu anlayıp banlıyo

bana da kırdırma esnasında doğubank çakalı abi sakın internete bağla demişti. hadi lan dedim bağladım. hiçbi halt olmadı. bayaa psn hesabım var, en son ground zeroesu satın aldım indirdim oynadım falan, relax bi ortam var yani
Sosyal ağlarda paylaş

indirdiğin oyunları da online oynayabiliyorsun gayet. fifa'da farklı bir olay var sanırım. ea online pass mi ne onu alman gerekli. o pass'i alırsan oyun crackli de olsa online oynayabiliyormuşsun. dikkat etmen gerekin 1-2 oyunda insta-ban yiyormuşssun online girersen sadece orada da developerlar (treyach misal) bildiriyormuş sony'e. black ops 2 birde ghosts.

oto ban gibi birşey yok zaten hackerler en son bokunu çıkardılar. direk official firmware kullanıyormuşsun gibi oluyor. üstüne stealth patchleri falan var, banlanma durumu yok gibi bişey. PSN de kullanabilirsin rahatça. 1 TB SSHD var işte benim fat PS3'te içindeki oyun sayısını bilmiyorum, 60 küsür sanırım dsdfgh

oyun bedava, DLC bedava, update bedava :P

CFW ile orjinal oyun oynanır. birde eskisi gibi kırılma bekleme yok hatta release'den önce düşüyor scene.

üstüne homebrew çılgın applicationlar var. showtime var mesela ps3'ü media center'a çeviriyor. ntfs hdd bağlayıp izliyorsun. ps3'te ntfs desteği yok normalde lel
Sosyal ağlarda paylaş

Xenus said:

indirdiğin oyunları da online oynayabiliyorsun gayet. fifa'da farklı bir olay var sanırım. ea online pass mi ne onu alman gerekli. o pass'i alırsan oyun crackli de olsa online oynayabiliyormuşsun. dikkat etmen gerekin 1-2 oyunda insta-ban yiyormuşssun online girersen sadece orada da developerlar (treyach misal) bildiriyormuş sony'e. black ops 2 birde ghosts.

oto ban gibi birşey yok zaten hackerler en son bokunu çıkardılar. direk official firmware kullanıyormuşsun gibi oluyor. üstüne stealth patchleri falan var, banlanma durumu yok gibi bişey. PSN de kullanabilirsin rahatça. 1 TB SSHD var işte benim fat PS3'te içindeki oyun sayısını bilmiyorum, 60 küsür sanırım dsdfgh

CFW ile orjinal oyun oynanır. birde eskisi gibi kırılma bekleme yok hatta release'den önce düşüyor scene.

üstüne homebrew çılgın applicationlar var. showtime var mesela ps3'ü media center'a çeviriyor. ntfs hdd bağlayıp izliyorsun. ps3'te ntfs desteği yok normalde lel

çok iyiymiş ya, bu makinelerin fiyat aralığı nedir peki? bir sürü değişik versiyonu vardır kesin cracklerin.

satmak isteyen varsa pm pls.
Sosyal ağlarda paylaş

düşük versiyon üstüne CFW yükleyince böyle oluyor. yüksek versiyon üzerine, hardware flasher ile downgrade yapılmışsa o zaman daha kısıtlı oluyor sanırım. homebrew, crackli DLC falan çalışmıyor onlarda galiba. fiyatlarını bilmiyorum valla ama fark eder bu ikisi arasında yani.
Sosyal ağlarda paylaş

neutrino said:

Xenus said:

çok iyiymiş ya, bu makinelerin fiyat aralığı nedir peki? bir sürü değişik versiyonu vardır kesin cracklerin.

satmak isteyen varsa pm pls.

satmayı düşünüyorum ben 800-900 küsüre komple seti
Sosyal ağlarda paylaş

şu gt6 + last of us lı pakedi alıcam ya crackli falan şey yapamam, eski oyunları ucuza bulurum, yeni zaten gta falan oynarım yeter ya.
di mi?
http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/SONY-PlayStation-3-500-GB-Gran-Turismo-6---The-Last-Of-Us,103452,465877,1205243.html?langId=-14#teknik-bilgiler
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...