deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Var mı 2v2, 3v3, 5v5? RBG de olur. PvP topic'ine kimse bakmıyor, o yüzden başlık açayım dedim. Lock'um affliction oynamayı tercih ederim. Son exp'te hiç ciddi olarak PvP yapmadım ama öncesinde 2.2k+ tecrübem var (gerçi o da disc priest olarak :() Gear'ı topladım gibi, 4-5 parça hariç prideful oldum, daha da 15k'lık cap'im var sldkhn. Kavgasız gürültüsüz oynayalım, eğlenelim. Herhangi bir hırsım yok, exp sonuna kadar 2.2k'yı geçsek halay çekerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 geçen sezon aradım priest ile çok uğraştım anca 1.8 civarlarına çıkabildim 3ste, rbgde 1900 falan twisting netherda bi bok adam bulamıyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 ben gelirim valla ya. server önemli değil galbia ? full prideful holy paladinim. 2 senedir oynamıyordum geri geldim toparladım bayağı. macrolar dışında tamamım fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 1500 mmr'ın gladiator'ü olduk bu akşam dsfjg. Bi tane random warrior buldum, lock warr 2v2 girdik. Oynuyoruz oynuyoruz mmr artıyor sonra hop pri monk, pri hunter, moonkin mage aynen geri sdfj Neyse gear bitti gibi adam sayesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 15.00-23.00 çalışma durumum var. Saatler uyarsa oynayalım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Evet gençler, ben 550 yaptım gearı sdf Sıfırdan kasarken bir haftasonu yetiyormuş onu görmüş oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 benimde 540 gearım falan var. oqueue diye addon var indirin onu crossrealm falan her türlü invite alıp atabilirizde birbirimize. frost/unholy dk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Geçtiğimi ayda warrior açtım. Twisten Netherde - Horde. BG. ve Arena yapmak istiyorum ancak PVP konsunda tecrübeli değilim. Yardımcı olabilecek var mı? 522 lik BG itemleri var üzerimde. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 bende 550 hunter var yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiği kadarıyla, ama yeni karaktere pride kasmak için 1500 e gelip rating'i düşürüp tekrar 1500 düşürmek gayet hızlandırıyor süreci, 1500 kırılma noktası ordan sonra sürekli iyi takımlar gelmeye başlıyor :) P.S: priest veya druid varsa 2s-3s için 2.2k+ gidebiliriz pm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Zikko said: bende 550 hunter var yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiği kadarıyla, ama yeni karaktere pride kasmak için 1500 e gelip rating'i düşürüp tekrar 1500 düşürmek gayet hızlandırıyor süreci, 1500 kırılma noktası ordan sonra sürekli iyi takımlar gelmeye başlıyor :) P.S: priest veya druid varsa 2s-3s için 2.2k+ gidebiliriz pm. Teşekkür ederim şimdiden. Tecrübe edinmem gerekecek bolca. Paladin ve Warlock var 90 level bu serverda. 9 sene önce açtığım ve bir türlü tekrar açmak nasip olmayan warrior oynamk istiyorum artık. O zamandan bu zaman çok değişti tabi. Alışma ve tecrübe etmek lazım. Pvp guildi ararken baktım yine pve guildine girdim.Haliyle pvp tecrübesi arıyorlar. Bir çok oyun değiştiriken wow a yine dönüş yaptım. Klavye ve mouse alışmak ve tuş atamakda cabası. Çoluk çocuk ve iş derken saatlerce raid yapmak LFR haricinde artık olmuyor... En iyisi akşamları girip bg ve bir kaç maç yapıp zevk almaya çalışmak diye düşünüyorum... Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Zikko said: bende 550 hunter var yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiği kadarıyla, ama yeni karaktere pride kasmak için 1500 e gelip rating'i düşürüp tekrar 1500 düşürmek gayet hızlandırıyor süreci, 1500 kırılma noktası ordan sonra sürekli iyi takımlar gelmeye başlıyor :) P.S: priest veya druid varsa 2s-3s için 2.2k+ gidebiliriz pm. Biz de böyle yapıyoruz; gerçi rating düşürmeye gerek kalmıyor. MMR 1400+ olduğu anda full gearlı, düzgün setup'lı adamlar gelmeye başlıyor. Şimdi arkadaş priest kasıyor; üstü olduğu gibi boost yeşili, spriest oynuyor dmg'ı 300k falan anca oluyor uzayan fightlarda sdf. 1300 civarında rahat kazanıyoruz ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkel Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Full prideful resto druidime 3v3 takim ariyorum 2.2 gormek istiyorum exp sonuna kadar. Soyle acalim raidcallumuzu takilalim birkac saat stress atalim yahu varmidir burda /w atabilirisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 arena yapmak isteyen varmı? boomkin / affli warlock takılıyoruz arkamıza bi tane doşenkli healer lazım. Drakoniel#2956 battle id Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 torrent başlığı diye girdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JamesR Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Full Pride Arms Warrior ile 2s 3s 5s RBG alayına acigim, tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 3 aksesuar hariç benim resto druid pridefull ;) heal lazım olursa çağırın da süper pro beklemeyin cheers :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 accountı tekrardan açıp feral druid kasayım diyorum da. mop'u falan oynamadım 0'dan başlıyacağım. alliance açmayı düşünüyorum o yüzden önerebileceğiniz server var mı? Bir de bu g2a'dan yeni expansionı almayı düşünüyorum fakat keyi hemen vermeyecekleri yüzünden üstüne 1 aylık süre de almam gerekiyor sanırım doğru mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Ek görev paketi ile zaten 1 aylık oynama süresi gelmiyor. o olay sadece yeni hesaplar için geçerli bir uygulama. O sebeple ek görev paketini ister şimdi al ister sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Alliance oynayan patiler nerede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 hiç becerebildiğim bişey değil ama WoD sonrası söyle şu pridefull bilmemne falan gear düzmeye kesin kararlıyım warrior için. aptal blizzard pvp-pve öyle bir ayırmış ki %90'a düşürene kadar arena gearlı adamı imanım gevriyor world pvp'de (gidip dalmıyorum, quest muest yaparken gelip dalıyorlar ve hiç bişey yapamıyorsun. resmen bendover and havefun olmuş world pvp). aynı tecrübeyi wod'de yaşamamak icin lazım sanırım sağlam pvp gear. bilhassa bu garrison muhabbetleri varken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar