Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 ahahahahahaah https://vine.co/v/MlAhMDuu9VH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 su hareketlere, mactan sonra konustularina ceza gelmezse bitmisligin de dibine vurmus artik turk futolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Esh said: canerin suçu yok, berkaymış. sdfsdfsf caner korner kullanırken tüm kale arkası berkay diyordu abi. kim olsa delirir sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Sotto said: KillJoy said: Liebe said: ben şu mesajı şuraya tekrar yapıştırayım, objektif olmayı becerebilirseniz tekrar bi yorum yaparsınız. yok hala aynı düşünüyorsanız sitiredin Liebe said: ilk 5 saniye sarıp sarıp izleyin abi. http://www.ajansspor.com/video/v/20140825/volkan_ve_melonun_ilginc_ani.html volkan itlik yapıp yakınından geçeyim kudursun diyor ama gerçek it(pitbul) doğası gereği itliğini yaparak önüne geçiyor. ikisi de ölse keşke. şu ilk 5sn değilde sonunu aç vidyonun bak bakalım melo napıo.. arkasını dönüo , olduğu yerde.. objektif?? la baksana melo napmış yerinden 30 cm oynamış mı bi bak ya. objektif deme bari ag Lol ne yapmış ki burda Melo. Abi saçmalıyorsunuz resmen. Melo düzgün karakterli bir herif değil. Bu doğru. Ama şu harekette adamın zerre günahı yok, saçmalamayın. Lan adam üstüne geliyor elbet eğilecek hava topuna mu çıkıyorlar da adam bilerek eğilsin. Eboue konusunu anlayamadım. Bence o adam çirkeflikten çok psikolojik olarak bir sıkıntıdan dolayı artık nedir bilmiyorum kendine yapılanı çok abartıyordu. Yani bunun BJK-FB maçıyla alakası yok Rize veya bir Kopenhag maçında olan bir faulde bile sanki ayağını kırmış gibi ufluyordu. Dediğim gibi başka bir sıkıntıydı Eboue'ninki. Melo konusundaysa Red'in yorumlarına katıldım. Ama çabuk tahrik oluyor o da saçmalıyor. Genelde sert bir oyuncu olmasına rağmen oyun içi faullerinden pek kırmızı almıyor. Çaktırmadan ayağına basmaktan iyidir ben böyle şeylere daha çok kızarım mesela. Hani söz konusu çirkeflikse Burak'ın kendini atması bence bu tanıma daha uygun. E. Beloz bence ayrı bir klasman, o adamın ciddi sıkıntısı var. Volkan ise kendi kendine iş çıkaıyor, Melo olmasa başka şey yapardı. Ben başında Aziz olan takımın Emre ve Volkan tarafından yönetildiğini ve bu magandalığın başkandan geldiğini düşünüyorum ne yalan söyleyeyim. Çünkü bence Aziz tam bunların başkan bulmuş hali. Ama işte kulüp yönetimleri de hatalı. Düzgün bir başkanın olduğu, ya da profesyonellerin olduğu insanların futbola artık duygusal bakmadığı durumlarda böyle futbolcuların duracak yeri de kalmaz.. abi göz var nizam var. volkan ın bok yemesi. melo ya ayar olurum ama harbiden adamın alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 melonun hangi hareketine ceza geldide volkana bekliyonuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 tukurmemesine geldi mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 e iyi bari hakettiğinden azda olsa bi ceza almış.türk futbolu adına sevindirici bi durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Theridone said: Esh said: canerin suçu yok, berkaymış. sdfsdfsf caner korner kullanırken tüm kale arkası berkay diyordu abi. kim olsa delirir sdf sdffgdfgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Oh ya ozlemisim, hadi bakalim yansin ortalik ilk ok atildi KAMUOYUNA DUYURU Galatasaray Yönetim Kurulu'nun yapmış olduğu talihsiz açıklama tarafımızca gündemi değiştirmek çabası olmasının dışında hiçbir anlam taşımamasına rağmen, Fenerbahçe'nin değerlerinin ve oyuncularının hedef alınması üzerine iş bu açıklamayı yapmak zorunlu hale gelmiştir. Belirtmek isteriz ki... Bütün bir maç boyunca sahaya her türlü yabancı maddeyi atan ve ağza alınmayacak küfürleri etmekten kaçınmayan seyircisine müdahale etmeyen, Maç öncesi eli sopalı holiganlarca dövülerek hastaneye kaldırılan 2 Fenerbahçeli genç insan için hiçbir duyarlılık nezaketinde bile bulunmayan, Gerek sahadaki oyuncularımıza, gerek kendi arkadaşlarına, gerek tüm taraftarlara ve gerekse Türkiye Cumhuriyeti Türkiye Futbol Federasyonu başkanına saygı göstermekten aciz ahlak yoksunu oyuncularını görmezden gelenlerin, Israrlı sorularımıza rağmen 2 yıldır ödediği vergiyi açıklayamayan ve SPK mevzuatına göre hangi suçlamalarla karşı karşıya olduklarını kamuoyu ile paylaşamayanların, Kendi efsane hocasının sms'lerini bile televizyon ve medyaya servis etmekten çekinmezken; Fenerbahçe teknik direktörünün istifasını medya üzerinden manipüle etmeye kalkanların, İnsanı değerler ve söylemlerden bahsetmeye hakkı yoktur. Kaldı ki bu dil, Fenerbahçe kaptanının adını dahi zikredemez. Futbol takımlarının, Fenerbahçemiz karşısındaki aciz ve umut vermeyen oyununu unutturmanın ya da saklamanın en son yolu Fenerbahçe'nin değerleri ve oyuncularını tartışmaya açmak cüretkârlığıdır. Unutmayın siz sadece gündemi değiştirebilirsiniz... Oysa biz... Sizi değiştireceğiz... FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 yahu su aptallik yapilmasin artik, karsi taraf haksiz diye sen kendindeki yanlislari duzeltmek yerine ortaya bunlari surdukce boyle aptal aptal kari gibi kavga edilicek surekli. liseliler bu kadar liseli degil lan artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 sanki fenerbahceli taraftarlar hic birsey atmamıs gibi cek pampa bizimkiler daha liselisi daha orta okullusunu soylesin istiyorum. daha da ziyan bi acıklama yapsınlar. cunku turk futbolu hakediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 yarin duser zaten, bundan sonrasi artik kufurlu mufurlu dalasma asdf. sukrucum patlatir bi wot. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 patlatsın kardesim. insallah en liselisinden yazar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 orcuna yazdiricakmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 orcun kısa ve oz yazar keyifsiz. bize wot lazım. direk kufreder ayı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 madcow said: sanki fenerbahceli taraftarlar hic birsey atmamıs gibi cek pampa bizimkiler daha liselisi daha orta okullusunu soylesin istiyorum. daha da ziyan bi acıklama yapsınlar. cunku turk futbolu hakediyor. yalnız biz cidden engellemeye çalıştık sahaya bişeyler gönderenleri. ama tutamıyorsun sahiden, adam sinirini çıkarıyor. muslera uzak kaledeyken bu sefer yandaki gs tribününe atıyor su şişesini. yamyam ruhlular ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 durdurmaya calıs calısma atıldı. hal buyken cıkıp "seyircileri biseyler atarken hic bisey yapmadılar hıh" demek "biz atmamısız gibi cek pampa" demekten farksız. musleranın ayagının yanında catapat mı ne zıkkımsa patladı bi tane canerin sut attıgı sırada mesela 1 dakika sekti herif parcası mı ne geldiyse artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 yalnız nasıl eze eze aldık kupayı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 o cok da taraflarin durdurabilicegi bisey degil, tarfsiz sahanin guvenligi kimse o dururucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 güvenliğin bir tarafına sen koyasın, hepsi oturup izlediler. çevik de girip bi bok yapmadı. vali izin vermemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 aquila said: tukurmemesine geldi mesela. tükürseymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Emre333 said: Cons said: sostizm said: Tebrikler Fenerbahçe. Ben çok keyif aldım maçtan. Yenilmemize rağmen yüzümde bir gülücükle yatıyorum bu akşam. ya bi siktir git allahaşkına artık ya SDFSGDSSAFGAG. imza olur bu bu sostizm burağın filan akrabası abi. ya da sabrinin şu her sayfada dursun ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 emre333 http://pikof.com/di/E358/its-time-to-stop-posting.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Theridone said: Kendi efsane hocasının sms'lerini bile televizyon ve medyaya servis etmekten çekinmezken; Fenerbahçe teknik direktörünün istifasını medya üzerinden manipüle etmeye kalkanların, dusuk cumle, anlatim bozuklugu 101 sonra fenerliler egitimsiz diyince kiziyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Bu nedir yahu? Şikecilerin şahı adamın yazdığına bak. Rezalet gerçekten. said: Fenerbahçe yöneticisi İlhan Ekşioğlu, kaleci Volkan Demirel'in Melo hakkında söylediği sözlere tepki gösterenlere sert çıktı. Fenerbahçeli Volkan Demirel ile Galatasaraylı Felipe Melo arasındaki 'köpek' polemiği her geçen dakika yeni bir boyut kazanıyor. Sivil toplum kuruluşlarının da dahil olduğu olaya müdahil olan son isim Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi İlhan Ekşioğlu oldu. İlhan Ekşioğlu'nun twitter'dan yazdıkları Haysiyet ve ahlaktan nasiplenmemiş şerefsizler şimdi bu sıfatların öğretmenliğine soyunup Volkan'a linç kampanyası başlattılar. Nedense hep Fenerbahçe kazanınca küfürler duyulmaz sahaya atılanlar görülmez ve konuşulmaz sadece bir kaptan hedef seçilir. Bir de şöhret peşinde olanlar var, köpekleri kullanıp... Beyinsiz cahil, o lafın kime gittiği belli; 2 ayaklı köpek kendini bilir. İçindeki Fenerbahçe kini ile boğuşan bir başkanın takımını yenmek bizlere tarifi imkansız bir mutluluk veriyor. İşte bu nedenlerle bu kupa kimine neşe kimine kabus oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar