applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 sarımsaklı'da olivera baya güzeldi biz kaldığımız zaman. pederler bu sene gitmişler sarımsaklıya havuzu kaldırmışlar diyordu gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 chrome said: ayvalıkta bitane böyle çakma tarihi eser dolu bir otel var her yeri masonik sembol falan adını hatırlamıyorum ama orada kalırsan hiç tırsma. biz kaldık gayet bamboleyo bir yerdi. neyin kafasını yaşıyorlar hala anlamadım ama. ahah hangisiymiş gidip bakıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 DarKRideR said: Archangel_ said: gençlik ateşiyle 6-7 sene önce sarımsaklıda zeytinli rock festivaline gitmiştik. denizi güzeldi ama inanılmaz soğuktu diye aklımda kalmış zeytinli ve zeytinli rock fest edremit'te değil miydi abi ? sarımsaklı plajındaydı diye hatırlıyorum ama isim benzerliği mi bilemedim :D applev0dka said: Archangel_ said: gençlik ateşiyle 6-7 sene önce sarımsaklıda zeytinli rock festivaline gitmiştik. denizi güzeldi ama inanılmaz soğuktu diye aklımda kalmış festivalde kafalar yanmiş tabi sdsfs çadır çadır, hep çadırdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 zeytinli edremit akçaydaydı son 1-2 tanesi hariç onlar foçadaydı. ama su konusunda haklısın buz gibiydi akçayda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 (tu) şimdi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 akçayda çadır olayı foça'dan kötüydü ya. akçay'da güneş 7de çadırı yakıp seni uyandırıyordu, foça en azından rüzgarlıydı falan uyuyordun biraz sdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar