barbu Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 PC'de paticikte takılıyordum. ekranda o açıktı. sonra telefondan paticiğe girerken "lan napiyorum ben" dedim. telefonu bıraktım ve şuan bunu yazıyorum buraya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 adam haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 bu başlığı telefondan mı açtın? eğer öyleyse içinde bulunduğun durumu kabullendiğini gösterir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 yok pc'den açtım neyseki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 ben onu kasıtlı yapıyorum abi pati daha çok rep alsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 paticik bağımlısı olmuşsun. burdaki pek çok kişi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 patiception olmuşsun şef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 bunu twitterdan yaptığım anlar oluyor. o da telefonu elimize aldığımızda attığımız döngüye alışmaktan oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 internetsizliğe çok güzel alışmıştım. şimdi internet oldu ve hatun beni kapının önüne koymak üzere. niye böyle bir bağımlılığım var ki :( çok acaip ama ya. kapatıp sonra geri açıyorum anında. çok saçma aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 neutrino said: paticik bağımlısı olmuşsun. burdaki pek çok kişi gibi. Ben de yakalandım buna. HERGÜN birkaçkez bakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 cepten 1 accountla yazıp pc den başka account ile cevap vermeye başladığın zaman doktora git lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar