SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 forumdan sadece daha önce bunu tecrübe etmiş arkadaşların neler yaşadığını merak ettim, biraz önyargım kırılsın istedim psikiyatra ve ilaç kullanımına. Sonuçta kalkıp kafama göre bir iş yapacak değilim. işte bu türkiye de ilaç dayama muhabbeti korkutuyor okadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 lustral hafif ilaç mı? içen tanıdıklarım mal gibi geziyolar, önünde dram yaşansa ehe ehe diyebiliyorlar... sertleşmeyide etkiliyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 askerde benim birkaç arkadaşıma verdiler çocuklar bota bağlamıştı ahhahaha responsiveness fln direkt çöptü ben düşünemiyorum o durumda çalıştığımı falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Ilaclar da alkol vs gibi ilk basta Kullandikca dozlar arttikca bir noktadan sonra o ilk ictigin etkileri kendi uzerinde goremezsin ama yan etkilerini vs farkedebilirsin Bazi yan etkilerini farketmen ilacin etkisinde oldugundan dolayi cok sure alabilir hatta anlamayabilebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Cak bi xanax kendine gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 jacabo said: Ilaclar da alkol vs gibi ilk basta Kullandikca dozlar arttikca bir noktadan sonra o ilk ictigin etkileri kendi uzerinde goremezsin ama yan etkilerini vs farkedebilirsin Bazi yan etkilerini farketmen ilacin etkisinde oldugundan dolayi cok sure alabilir hatta anlamayabilebilirsin pek bilmiyosun ya. ssrilar ilk içtiğinde bi etki yapmıyo zaten. uzun süre kullanman lazım biri de xanax demiş. xanax anlık rahatlık verdiği için abuse ve bağımlılığa çok açık ilaç. doktor yazmadan alamıyosun zaten. o yüzden aman içmeyin falan dememe gerek yok bulamıyosun zaten. güzel kafası var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 ben panik atak yüzünden cipralex kullandıydım işin içinden çıkamadığım vakit gitmiştim doktora da sürekli öldüm ölüyorum durumları etrafta ne tür ses olursa olsun sadece kalp atışını duymak nefessiz kalmak vb şeklinde bi sürü hede 5 ay kullandırdı doktor cillop gibi oldum faydasını gördüm yani 6-7 sene geçti üstünden baktın olmuyor git doktora faydasını görürsün diye düşünüyorum bende tek bi yan etkisi olduydu o da penis reyizi bunalıma sokmasıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 tiLi said: jacabo said: Ilaclar da alkol vs gibi ilk basta Kullandikca dozlar arttikca bir noktadan sonra o ilk ictigin etkileri kendi uzerinde goremezsin ama yan etkilerini vs farkedebilirsin Bazi yan etkilerini farketmen ilacin etkisinde oldugundan dolayi cok sure alabilir hatta anlamayabilebilirsin pek bilmiyosun ya. ssrilar ilk içtiğinde bi etki yapmıyo zaten. uzun süre kullanman lazım biri de xanax demiş. xanax anlık rahatlık verdiği için abuse ve bağımlılığa çok açık ilaç. doktor yazmadan alamıyosun zaten. o yüzden aman içmeyin falan dememe gerek yok bulamıyosun zaten. güzel kafası var ozur dilerim bilmeden yorum yaptim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 ben niye atar yapmışım bilmiyorum ya kusura bakma. öyle çıkmış klavyeden bi de kutun dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 alkolle falan alakasi yok kisacasi jacabonun yazdiklariyla alakasi yok bu anti-depresant ilaclarin. Vucudun bozuk olan kimyasal dengesini duzeltmek etmek icin kullaniliyor. Gun icinde yasadiginiz duygusal twitchleri onlemek icin falan kullaniliyor. Alkol bunun tam tersi bu olaylari daha cok yasamanizi sagliyor. Kafa guzelken iyi hissettiriyor ama ayilinca dususu daha kotu oluyor alkolun. O yuzden oyle alkol gibi falan degil daha cok uzun vadeli olumlu etkileri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 tiLi said: ben niye atar yapmışım bilmiyorum ya kusura bakma. öyle çıkmış klavyeden bi de kutun dolu hapların vakti gelmiş bebeşim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 2 damla norodol çakayım hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Alkol etksini yanlis yorumlamissinnekro Musait okunca yazarim demek iatedigimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 her türlü ilac hayvan gibi etki ediyo. doğru kullanıldığındada cidden yararlılar. psikologlarda psikiatristlerde it kopuk deil. biri size yardım etmeye calısan insan, öbürü size yardım etmeye calısan doktor. gayet cillop kişiler. "ilac insanı deistiriyo yeaaa" ayağı yapmayın. deiştirsin diye var zaten ilac. coğu psikolojik sorun positive feedback dondüsüne girdiği icin uzun sürer veya kurturulmaz hale gelir. bu yuzden dısardan bir müdahale etkili olur. öle kendi basınıza falan cözemiyceğiniz seyler, cözebilsenizde zamanınıza ömrünüze yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
warimathras Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 çoğu arkadaşın da dediği gibi ilaç kullanımı bence de son çare olarak görülmelidir.Ancak illa ilaç kullanıcam diyorsan sana bi kokteyl söyleyim de onu yap( şaka ha sakın yapma ) 1 kutu anapolon+1 kutu seraquel azıcık da valium ve DMT yi karıştır ve iç. içer içmez farkı hemen görüceksin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 benim arkadaşa prozac verdi psikiyatr , bayağı faydasını gördüğünü söylüyor. bir yan etkisini de görmemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 ilaç kullanmayın lan. gereksiz bir şey çoğu durumda. 22- yaşlarındaysanız kullanın ama, çok havalı olursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 İlaç niyetine arada bir kafes döğüşü yapıyorum. ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 psikolog a gideyim mi gitmeyeyim mi arasında girip geliyorsanız zaten gitmenize gerek yoktur büyük ihtimalle. Öyle bir ruh haline geliyor ki insan yan etkisi ne olursa olsun birşeyler ver de rahatlayayım ruh haline giriyorsunuz. artı şunu da diyeyim başka şeylerle ilgilen spor yap kafayı dagıt mevzusu daha "normal" insanlar için olan birşey. çogu kişide görüyorum böyle başka birşeyle ilgilenip direkt sorunlarını falan anlık unutabiliyor. ama bazılarında olmuyor bu mevzu en sevdigim filmi izlerken, koşarken şu bu yaparken kafamın içinden binlerce şey geçiyordu ve de gece uyanıp uyayamadıgın zaman bunları da yapamıyorsun. bende bu olayların hafif hali vardı birkaç arkadaşta cidden epey agır oldu bu olaylar. insanın ruh halini kontrol etmesi kafasını dagıtması falan hormonel olaylar ilaçlar nispeten yardımcı oluyor bu konuya. ben de mutsuzluk sorunu yoktu, ama her an kafamın içinde birşey vardı sürekli birşeyler düşünüyordum günlük yaşantımda yaşadığım şeyleri kafamda söyle olsa ne olurdu diye farklı farklı senaryolar yazıp canlandırıyordum böyle satrançtaki adama baglanacaktım resmen. kendi kendimi yoruyordum sonradan başka birşey yapasım gelmiyordu. bu bile hormonel bir mevzu birkaç ilaç kullandım geçti baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Theridone said: ilaç kullanmayın lan. gereksiz bir şey çoğu durumda. (tu) Ağır depresyon gibi durumlarda işe yarıyor sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 wastyrx said: İlaç niyetine arada bir kafes döğüşü yapıyorum. ^_^ öfff =/ :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 wastyrx said: İlaç niyetine arada bir kafes döğüşü yapıyorum. ^_^ ben de ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 gözlüklü mü gözlüksüz mü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 çok bilgim yok cidden ama hem genel olarak bilgi veriyim hem de elimden geldiğince yardım ediyim istiyorum wot incominggg alkol vs. muhabettinde demek istediğim aynı şey bunlar zaten değil. ben acele ile yazdığım için yanlış yansıtmış olabilirim ^^ ilaçları ilk kullanmaya başladığınızda yaşadığınız o bedendeki uyuşukluk filan. nasıl hiç alkol kullanmayan kişi 1 birada hafif mayışırsa ve 1 hafta hergün 1 bira içerse sonunda o hafif mayışıklık kalkar, onu demek istemiştim. etkilerini bir tutma vs değil yani. bu arada ilaçlar dediğim zaman sadece ssrleri söylemek istemedim genel olarak konuştum. etrafımızda veya kendimiz yaşamış olabilir, herkes farklı şeyler yaşayıp farklı deneyimler elde edebilir. e bunlarda haliyle farklılık gösterebilir. ben de kendime göre anlatıyorum. cüce doktorlar it kopuk değil demiş ama nasıl mühendislerin çoğu boktansa, avukatların vs. eşeği bağlasanız herhangi bir üniversitenin herhangi bir bölümünden mezun olur türkiyede sonuç olarak. cidden çok cahil ve kötü doktorlar var. bunlardan birine denk gelebilirsiniz o yüzden iyi araştırın gitmeye karar verdiyseniz paranıza kıyın referanslı iyi doktorlara gidin. bunun yanında doktor ne kadar iyi olursa olsun siz eğer depresyon vs diye gidiyorsanız adamın elinde sadece sizin anlattıklarınız var bu nedenle abartma vs gibi şeylerden kaçın. Eksik veya fazla birşey söylemeyin. size semptom gibi gelen şeyler sizin kötü bir döneminizde olduğunuzdan dolayı farklı yorumlayıp size öyle gelebilir, bu nedenle biraz anlatacağınız şeyleri planlayıp öyle gidin, gerekli yerlerde gerekli notları kesinlikle doktora belirtin. bu dediklerim hem psikolog hem psikiyatri için geçerli. ilaç kullanmak istemiyorsanız hiç psikiyatriste gitmeyin çünkü onlar size ilaç verip etkileri üzerinden gidiyorlar. ( en azından benim gittiklerim öyleydi ) psikologlar ise gerekli görürse size zaten psikiyatriste uğrayıp ilaç kullanmanız gerektiğini söyleyecektir ama siz ısrarla ilaç kullanmak istemiyorum derseniz sorun olmayacaktır ve seanslarınıza devam edebileceksiniz. antideprasanlar ve antipsikotik ilaçlar kullandım bir dönem. çeşitli tanılar vs. koydu çeşitli doktorlar. az çok bir kaç evreyi yaşamış olduğum için tek tavsiyem gerçekten başka çareniz yoksa ilaç kullanın hatta doktora gidin, psikiyatristinize(kötü olanlar) gittiğinizde ne söylerseniz söyleyin size elbet bir ilaç yazacak. Doktorlarında ilaç yazma kotası var ilaç firmalarından. ilaç firmaları sizin için ilaç üretmiyor herşey ticari kaygı. basit şeyler için kimyasalları vucudunuza sokmayın. antideprasanlar her zaman uf çok zararlı tü kaka demiyorum. yanlış tanılar, yanlış ilaçlar, yanlış kullanımlar sizi cidden kötü etkileyebilir. örnek belki doğru olmayabilir ama su içsem yarıyor diyen insanları düşünün ne spor yapıyor ne yediklerine dikkat ediyor tabi kilo alırsın eşek. aynı şey sorunlarımız içinde geçerli ( basit ) , spor yap, sağlıklı beslen, düzenli yaşa, kendini telkin et. vs. gerekiyorsa 2 hafta koy kafanı yastığa kaldırma ama sonra bir silkelen kendine gel. sorunlarımızı kafamızda büyütüp büyütüp duruyoruz. kolaya kaçmayın her seferinde. dağıldı anlatmak istediklerim neyse yanlış birşeyler aktardıysam yine kusura bakmayın. çorba olmuştur kesin okuyan okusun işte. öptüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 parapsikolojik, spiritüel, meditasyonsal şeyleri kurcala bi ilgini çekebilir belki. burdan bir arkadaş bi kitap önermişti, kitabın ad "iyi hissetmek". bir de "şimdinin gücü" diye bir kitap var, vaktin varsa bunları da kurcalayabilirsin. sarar, sarmaz, işe yarar, yaramaz bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar