SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Xaenin said: Depresyonun, anksiyetenin sebebi hormonel dengenin bozulması, ilaçlar o dengeyi tekrar yakalamanı sağlıyor. Akan bir nehir var, dış etmenler tıkıyor nehri, ilacı alınca olması gerekene tekrar geri çekiyor. Prozac, cipralex gibi ilaçlar hiç aldığını bile farketmediğin ama kendine getiren ilaçlar, git doktoruna anlat derdini. Reçetesiz ilaç verdiği sürece sıkıntı yok, ilk aldığında ölümüne kusma hissi verebilir 2 dakikalığına o kadar. Bi de geç boşalırsın işte. abi işte gerçekten yan etkisi bukadar azsa ve efektifse şimdiye kadar neden gitmemişim hissiyatı yarattı alıyım bi randevu bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 ilac kullanmayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 nazar vardır kurşun döktür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 kullanin ya banane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 kullanacaksaniz yan etkilerini bilerek kullanin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Bi de kilo aldırır ha sonra ağlama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Xaenin said: Bi de kilo aldırır ha sonra ağlama ya zaten 70 kiloyum, aldırsın kilo biraz, bu bahaneyle spora başlarım dediğim gibi abi ani sinirlenme ve odaklanma problemini çözsün ve kafadaki çöp düşünceleri silsin yeter. Okadar yan etkiye katlanılır. endorfini bassın basabildiği kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 En iyi ilac Sarsilmaz Tufek abi. Kafa dagitmaya birebir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 spora başlıcaksan ugrasma ilaç falan git direk sporuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Jaegerjaquez said: spora başlıcaksan ugrasma ilaç falan git direk sporuna Direk bu, ama illa alcaksan Cipralex falan değil Lustral al bari. Ayrıca bunları doktora gitmeden kendi kafana göre almamalısın, vitamin değil bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 günde 30dk koş ilaçla kafayı düzeltmeye çalışmak bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 kulaktan dolma bilgilerle dolmuş taşmış gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 zaten randevu aldım bakalım, doktora kaldı olay. Ağrıkesici bile kullanmayan adamım, ilaç kullanımına genel olarak sıcak bakmamama ragmen o noktaya gelmiş olabilirim. Eğer doktor ilaç tavsiye ederse zaten bende olabilecek en hafif ilacı kullanmak istiyorum. Belkide gerek yok bile diyebilir, bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Fistan said: günde 30dk koş ilaçla kafayı düzeltmeye çalışmak bilmiyorum okadar yoğunum ki, sabah koşacak zamanım yok, akşamda zaten pestil gibi geliyorum. Doğal yolların hepsini denedim, üzerimdeki streside azaltamıyorum, yani geçici rahatlık veriyor herşey. Kalkıp şu anda işi bırakıp hatundan da ayrılacağım olmadığı için birde bu yolu denemek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Xaenin said: Tabi abi, adam akıllı etkisini görmen zaten en az 1 ay sürüyor zaten, seni toparlaması en az 6 ay haliyle. Bırakırken sakat aslında, tehlikesi de orada. Kontrolsüz bırakırsan çok çok daha kötü hale gelebiliyorsun. Ama onun dışında günlük hayatında boşalmayı geciktirmesi dışında hiç bir hissedilir etkisi olmuyor sdjfhs. Gün içinde daha sakin daha kontrollü oluyorsun, benim İNANILMAZ işime yaramıştı öyle söyleyeyim. Anladım. Allah'tan stres fln yok şimdilik hayatımda ama öyle bir dönemde çekinmeye gerek yok o zaman. Arkadaşlarıma üzülüyordum zira kullanan çok var çevremde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 doktor sana yuzde 99 yazacak ilac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Xaenin said: Bi de kilo aldırır ha sonra ağlama Şu kötüymüş. Zaten su içsem yarıyor salkdjsaldja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 severe bir durumunuz yoksa ilaç falan kullanmayın stresliyim desen doktor dayıyor anti depresanı. ulan 10 yaşında çocuk bile stresli 2014 yılında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 SIKYAHONAW said: zaten randevu aldım bakalım, doktora kaldı olay. Ağrıkesici bile kullanmayan adamım, ilaç kullanımına genel olarak sıcak bakmamama ragmen o noktaya gelmiş olabilirim. Eğer doktor ilaç tavsiye ederse zaten bende olabilecek en hafif ilacı kullanmak istiyorum. Belkide gerek yok bile diyebilir, bakalım. Kendi kendine alınacak en hafifi pasiflora diye biliyorum. reçetesiz zaten. ben bi onu kullandım bu tarz antidepresan vs olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 pasifloranın hiçbir etkisi yok abi. Bende yatmadan önce bir ara kullanıyordum, hafif dizziness veriyor okadar. Hiçbir faydasını görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 doktor ilaç verecek kesin. lustral, cipralex, prozac gibi ssrilerden birini yazcak muhtemelen. bi yan etkisi zararı falan yok, bazı insanlar kilo alıyo. geç boşaltıyo xaenin demiş. nörotransmiter dengen bozulmuşsa bu durumu çözsün diye veriliyo bunlar. baya hiç doktora gitmeden doktorun olabilirim bu konuda burdan tecrübeliyim. çok ciddi bi durum değil zaten genel guidelinelar var doktorlar da ordan veriyo. bi ilaç deniyo, yan etki varsa öbürünü deniyo. başlangıç dozu, doz arttırma ve bırakma da hep bilinen değerler git doktora o ayrı, forumdan doktorluk yapılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Ilac kullanmayin boyle seyler icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 belki de kullanman falan gerekmiyo, ama doktor gene de dayıycak ilacı. işe de yarıycak muhtemelen. depresyona ilaç tedavisinin yanında spor da yapanlarda tekrar etme ihtimali çok azalıyo. bu başlıktan alacağın en önemli bilgi de budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 para harcamak en güzel antidepresan seksten sonra harcayabilecek paran varsa bol bol harca git kendine yeni bir şeyler al, şımart kendini spora yazıl, spor yapmasan bile git ortama gir çık, kaliteli bir yere yazıl apış arası kokmasın ilaca gerek yok klinik değilsen doktorun işi bir nevi ilaç yazmak şu dönemde "ilaç kullanmalı mıyım?" sorusu için doktora gideceksen aile dostu seviyesinde olmalı bence. doktor-hasta yapısı değişen dinamikler yüzünden doktor-müşteri yapısına döndü ülkede. haliyle müşteri her zaman haklıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar