Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 senaryo1; çocuk kız1 e asılır kız1'in kankası kız2 çocuğu uyarır "onun sevgilisi psikopat" çünkü cidden arıza bir sevgilisi vardır senaryo 2; çocuk kız1 e asılır kız1'in kankası kız2 çocuğu uyarır "onun sevgilisi psikopat" çünkü çocuktan hoşlanmaktadır senaryo 3; kız2 kız1'in başka sevgili bulmasını istiyordur çocuk'u gaza getirir, tanıştırmak ister ama uyarır "onun sevgilisi psikopat" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Theridone said: ben yanaştığım kızın karşısında bıçağın keskin tarafını yalıyorum en baştan, namım yürüyor. psikopat ney lan ahahah abi senin psikopat olma şansın yok cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 rıdvanın racial yüzünden kızla herif anında ayrılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Llama said: Beyaz eldivenini çıkarıp suratına patlatsaydın; ''seni ölüm döğüşüne davet ediyorum halefin psikopat gelsin'' diye. Bir de TheRıd0ne'ın racialı kaçsın bi tarafınıza ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Dosta korku dusmana guven veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 ölüm döğüşü değil de düelloya davet etsin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Hayır ölüm döğüşü onun adı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 döüşü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Fistan said: anlattıgınız tarzda hic insanla tanısmadım kimlerle muhatab oluyorsanız artık This Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Llama, Rıdvan'ın duvarına koyduğu fotolardan sonra bebek yüzlüden ziyade şaban yüzlü olduğunu düşünüyorum. Konunun bununla ilgisi olabilir. Saygılarımla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 hangi lisedeymis kizin sevgilisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Benim gorusum boyle mal, okuz insanlar cok rahat hatun bulduklarindan, egitimli kulturlu adamlar bosa kaliyor. Sebebleri: - Cehaletin dayanilmaz hafifligi: Bu tarz basit adamlar basit seylere cok kolay inaniyor. Sabit fikirli oluyor. Bu kadar inaninca biseye karisisindakini de inandiriyor. Egitimli, kulturlu bizim gibi adamlarin kafasinda hep Acaba?'lar oluyor. Surekli sorguluyoruz. Bir haunla kosnusurken kafamizdan binbir turlu sey geciyor. Hatunlar da sezinliyo bunu, kendine guvensizlik gibi algiliyor. O yuzden duzgun adamlar friend zone'lanirken okuzler goturuyor hatunlari. - Aglamayana meme vermezler: Bazi inlar da karakter yapisi itibari ile cok yapiskan israrci oluyorlar. Arkadas gruplarinda vardir mesela boyle israrci tipler. Adami rahat birakmazlar. Iste hatun konusunda da boyle israrci oluyorlar. Verene kadar kafasini silkiyor hatununun. Biz de mesela Hoslaniyorum senden diyince -Benim sevgilim var, -Ilgilenmiyorum vs.... gibi cevaplar yildirici oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 cehaletin dayanılmaz hafifliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 o kiza "sana da mi cakiyor hayirdir" diyeydin iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 hunty said: Benim gorusum boyle mal, okuz insanlar cok rahat hatun bulduklarindan, egitimli kulturlu adamlar bosa kaliyor. Sebebleri: - Cehaletin dayanilmaz hafifligi: Bu tarz basit adamlar basit seylere cok kolay inaniyor. Sabit fikirli oluyor. Bu kadar inaninca biseye karisisindakini de inandiriyor. Egitimli, kulturlu bizim gibi adamlarin kafasinda hep Acaba?'lar oluyor. Surekli sorguluyoruz. Bir haunla kosnusurken kafamizdan binbir turlu sey geciyor. Hatunlar da sezinliyo bunu, kendine guvensizlik gibi algiliyor. O yuzden duzgun adamlar friend zone'lanirken okuzler goturuyor hatunlari. - Aglamayana meme vermezler: Bazi inlar da karakter yapisi itibari ile cok yapiskan israrci oluyorlar. Arkadas gruplarinda vardir mesela boyle israrci tipler. Adami rahat birakmazlar. Iste hatun konusunda da boyle israrci oluyorlar. Verene kadar kafasini silkiyor hatununun. Biz de mesela Hoslaniyorum senden diyince -Benim sevgilim var, -Ilgilenmiyorum vs.... gibi cevaplar yildirici oluyor. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/e/e9/Sony_Betamax_SL-HF150_1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Theridone said: ben yanaştığım kızın karşısında bıçağın keskin tarafını yalıyorum en baştan, namım yürüyor. zipzip said: https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10363698_263762177153068_4713650148677844221_n.jpg bu full seks Fransuxa said: abi en sağdaki gözlüklü arkadaşta neden sürekli bi sıçıcam ama tuvalet müsait değilmiş tuvalet boşalana kadar masama döneyimde kapıda dikilmeyeyim ifadesi var? kim bu arada bu arkadaş? zipzip said: theridone Fransuxa said: bilmeliydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 çok çirkin çıkmışım lan burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 senko büyüme hormonu mu aldın kardeş baya değişmişsin şahsen tanımıyorum tabi ki seni ama 1-2 resmini görmüştüm sanırım önceden baya baya fark var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 psikopatlık veya öküzlerden hoşlanma meselesi daha ilk çağ dönemine dayanıyor. O zamanda kavgacı, dövüşçü güçlü erkekler revactaydı. Ayıyı öldüren , onu bunu döven magara adamları en güzel kızları götürüyordu. Kadınlarda o dönemdem kalma bir iç güdü ile onu tercih ediyorlar tabii sonra ne oluyor kız kendini kullantırıyor ve psikolojik hasar görüyor. Sonra erkek ondan ayrıldıgında kızımız normal erkegin başına bela olarak kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Soris said: senko büyüme hormonu mu aldın kardeş baya değişmişsin şahsen tanımıyorum tabi ki seni ama 1-2 resmini görmüştüm sanırım önceden baya baya fark var. ergenliğe girdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 bu sene lgs de ergenliği kazandın yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 yedeklerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Piskopat dedikleri erkek arkadaşları lise önlerinde bekleyen iş güçsüz mallar var ya onlar işte. Utanırdım o mallar adına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Rıdvanın tip ne itici ya, hipster elemental adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar