Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

onun sevgilisi psikopat bir kere

Llama

Öne çıkan mesajlar

senaryo1;
çocuk kız1 e asılır
kız1'in kankası kız2 çocuğu uyarır "onun sevgilisi psikopat" çünkü cidden arıza bir sevgilisi vardır

senaryo 2;
çocuk kız1 e asılır
kız1'in kankası kız2 çocuğu uyarır "onun sevgilisi psikopat" çünkü çocuktan hoşlanmaktadır

senaryo 3;
kız2 kız1'in başka sevgili bulmasını istiyordur
çocuk'u gaza getirir, tanıştırmak ister ama uyarır "onun sevgilisi psikopat"
Sosyal ağlarda paylaş

Benim gorusum boyle mal, okuz insanlar cok rahat hatun bulduklarindan, egitimli kulturlu adamlar bosa kaliyor. Sebebleri:
- Cehaletin dayanilmaz hafifligi:
Bu tarz basit adamlar basit seylere cok kolay inaniyor. Sabit fikirli oluyor. Bu kadar inaninca biseye karisisindakini de inandiriyor.
Egitimli, kulturlu bizim gibi adamlarin kafasinda hep Acaba?'lar oluyor. Surekli sorguluyoruz. Bir haunla kosnusurken kafamizdan binbir turlu sey geciyor. Hatunlar da sezinliyo bunu, kendine guvensizlik gibi algiliyor.
O yuzden duzgun adamlar friend zone'lanirken okuzler goturuyor hatunlari.
- Aglamayana meme vermezler:
Bazi inlar da karakter yapisi itibari ile cok yapiskan israrci oluyorlar.
Arkadas gruplarinda vardir mesela boyle israrci tipler. Adami rahat birakmazlar.
Iste hatun konusunda da boyle israrci oluyorlar. Verene kadar kafasini silkiyor hatununun.
Biz de mesela Hoslaniyorum senden diyince -Benim sevgilim var, -Ilgilenmiyorum vs.... gibi cevaplar yildirici oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

hunty said:

Benim gorusum boyle mal, okuz insanlar cok rahat hatun bulduklarindan, egitimli kulturlu adamlar bosa kaliyor. Sebebleri:
- Cehaletin dayanilmaz hafifligi:
Bu tarz basit adamlar basit seylere cok kolay inaniyor. Sabit fikirli oluyor. Bu kadar inaninca biseye karisisindakini de inandiriyor.
Egitimli, kulturlu bizim gibi adamlarin kafasinda hep Acaba?'lar oluyor. Surekli sorguluyoruz. Bir haunla kosnusurken kafamizdan binbir turlu sey geciyor. Hatunlar da sezinliyo bunu, kendine guvensizlik gibi algiliyor.
O yuzden duzgun adamlar friend zone'lanirken okuzler goturuyor hatunlari.
- Aglamayana meme vermezler:
Bazi inlar da karakter yapisi itibari ile cok yapiskan israrci oluyorlar.
Arkadas gruplarinda vardir mesela boyle israrci tipler. Adami rahat birakmazlar.
Iste hatun konusunda da boyle israrci oluyorlar. Verene kadar kafasini silkiyor hatununun.
Biz de mesela Hoslaniyorum senden diyince -Benim sevgilim var, -Ilgilenmiyorum vs.... gibi cevaplar yildirici oluyor.

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/e/e9/Sony_Betamax_SL-HF150_1.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Theridone said:

ben yanaştığım kızın karşısında bıçağın keskin tarafını yalıyorum en baştan, namım yürüyor.

zipzip said:

https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10363698_263762177153068_4713650148677844221_n.jpg

bu full seks

Fransuxa said:

abi en sağdaki gözlüklü arkadaşta neden sürekli bi sıçıcam ama tuvalet müsait değilmiş tuvalet boşalana kadar masama döneyimde kapıda dikilmeyeyim ifadesi var? kim bu arada bu arkadaş?

zipzip said:

theridone

Fransuxa said:

bilmeliydim
Sosyal ağlarda paylaş

psikopatlık veya öküzlerden hoşlanma meselesi daha ilk çağ dönemine dayanıyor. O zamanda kavgacı, dövüşçü güçlü erkekler revactaydı. Ayıyı öldüren , onu bunu döven magara adamları en güzel kızları götürüyordu.

Kadınlarda o dönemdem kalma bir iç güdü ile onu tercih ediyorlar tabii sonra ne oluyor kız kendini kullantırıyor ve psikolojik hasar görüyor. Sonra erkek ondan ayrıldıgında kızımız normal erkegin başına bela olarak kalır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...