26ee140 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Bir miktar gazın basıncını arttırmak istiyorum. Sanırım bunun doğru yolu bir şekilde bu gazı sıkıştırmak :) ama bunu nasıl yapabilirim? bir bildiği veya bi önerisi olan varmı? (gece gece ne bu demeyin, kafama bişey takıldı)[signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe NelerOgrendik.com Ben kimim: Yorumlar /-/ Resimler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 bir su şişesi al (dolu) suyu iç kapağını kapat sık sıkmaya devam et sonra kapağı aniden aç bumm =)[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... deviantART [Bu mesaj John_Petrucci tarafından 09 Ocak 2005 01:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guano Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Kabı suya soksan olabilir belki.Kovayı suya ters soksan mesela.Ya da her yanı kapalıysa kabın ısıtabilirsin belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 gazı ısıt hacmi genişler ve basınç artar tabi bir kap içinde fln olması lzm gazın görülmesi için basınç artışının yani ülkemizin haline bak ya böyle bir soru neden öğretmene sorulmazda bir forumda yazılır.eğitim sisteminde sorun!![signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 bir şekilde ısıtacaksın, gaz dolu kabı sıcak suya sok öyle olması lazım.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 gazın kapağını açıp ağzını daya üfle bakalım kim kazancak :)[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 bi tane şırınga bul. çek ucunu parmağınla tıka bastır içindeki hava sıkışır hayvan gibi.[signature][hline]i love this game! youth only zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bayat Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 said: harvester, 09 Ocak 2005 01:44 tarihinde demiş ki: gazın kapağını açıp ağzını daya üfle bakalım kim kazancak :) Yaparsa cigerleri patlayip olebilir, sen suclu olabilirsin :)[signature][hline]3 yanlış, 1 doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Sıkıştıracağın gaz ne? Neden sıkıştırıyorsun?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 pv = nrt[signature][hline]Hugocuların Dela Abisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 balon icine koyup kolayca yapabilirsin[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 balon patlamasın sonra[signature][hline]i love this game! youth only zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Ben manyağım diyorsan düdüklü tencere dicem ama öldürme kendini. Yanıcı bir gaz ise daha acısız bir ölüm olur.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Saat 2'de gaz sıkıştırmak pek bi hayırlı gelmedi kulağıma, komşunun evini mi patlatacan napacan =)[signature][hline]Whatever it is, that girl put a spell on me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 said: 26ee140, 09 Ocak 2005 01:39 tarihinde demiş ki: Bir miktar gazın basıncını arttırmak istiyorum. Sanırım bunun doğru yolu bir şekilde bu gazı sıkıştırmak :) ama bunu nasıl yapabilirim? bir bildiği veya bi önerisi olan varmı? (gece gece ne bu demeyin, kafama bişey takıldı) sıkıştırma , ısıt ;) daha kolay bence ... ama dikkat et , bir süre sonra kabı patatır[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 said: 1111, 09 Ocak 2005 01:42 tarihinde demiş ki: gazı ısıt hacmi genişler ve basınç artar tabi bir kap içinde fln olması lzm gazın görülmesi için basınç artışının yani ülkemizin haline bak ya böyle bir soru neden öğretmene sorulmazda bir forumda yazılır.eğitim sisteminde sorun!! lisede öğretiliyor zaten bu :) yazılmış zaten ama bende yazam PV=NRt[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 naylon bir poşete hava doldur, daha sonra sıkıştırma çalış, basıncı yeteri büyülklüe ulaşınca patlaycaktır veya ufak demir bir kap al ağzını biraz zorlayınca açılan bişeyle kapatmadan önce içine su doldur ve ozağın üstüne koy bir süre sonr havaya uçacaktır[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Taurus Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 önce 3 tabak pilav üstü kuru yiceksin,yanındada bol bol turp,sonrada eve gidince yatakta degilde soguk beton üstünde uyu sabaha kadar,bölece karnındaki gazın basıncı endonezyayı vuran depreme eşdeğer hale gelir,mazallah denize giripte salma sakın,tsunami oluşturabilir. tabi böle bi uygulamadan sonraki gaz atımlarında anal bölgede gecici bi kramp ve ceperlerde genişleme hissi duyulabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 gazla beraber bi koltuga otur gaz sıkışsın :D:D Ps: Evet İrencim :D[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 PV=nRT ye göre ideal bi gazın sıcaklığı sbt tutup hacmini azaltırsan basıncı artar. Tabi ideal gazlardan bahsediyoruz.[signature][hline]All I had was a drop of the Ni[/u]le... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
26ee140 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Bunları öğretmene sormak var tabi ama kimyacı manyak olunca "gazı yut, ben seni sıkıştırırım" gibi cevaplarla karşılaşma riskim var. ayrıca bir cumartesi gecesi öğretmen bulmak zor :) gazı ısıtmadan basıncını arttırmam gerek, bi maddeyi sıvı hale geçirmek için sordum. ısıtırsam olmaz bu iş :)[signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe NelerOgrendik.com Ben kimim: Yorumlar /-/ Resimler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freddy_krouger Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Ben Winzip Kullanmanı Tasiye Ederim --Ben daha İgrenciim .![signature][hline]We ArE The BEsT.. Die All The Rest..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 said: 1111, 09 Ocak 2005 01:42 tarihinde demiş ki: ülkemizin haline bak ya böyle bir soru neden öğretmene sorulmazda bir forumda yazılır.eğitim sisteminde sorun!! Bunlar direk ogretiliyor lise kimyasinda?[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 benim asıl kasttediğim bir insan neden böyle bir soruyu bir eğitimciye sormazda bir forumda yazar yani öğretmenine sormayı neden tercih etmiyo öğrenciler sorun öğretmenlerde mi yoksa öğrencilerde mi[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 En iyisi bol bol kuru fasülye ye... Ama sonra basınç ne kadar olmuş diye ölçmeye kalkarken çakmak kullanma, fezaya bir yıldız da sen kaydırma.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar