vaperon Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Neye üzülüyorum biliyor musun? Şöyle pati deseni üzerine bir 295x2 CPU-Z'yi hala göremediğime... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 2 said: sen niye taktın benim 295 e ? Çünkü öyle bir kartın yok, her şeyin yalan. Her şeyin palavra. Her şeyin hayal ürünü :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 ahaha yok ya yapıcamda aleti çıkartmam gerek validate etsem dışardan buldun olcak hadi onu geçtim başka validate programları kullansam memory editing :) ss alsam photoshop... arkadaşı üzmek için 1 gün beklicez malesef :) yarın çekip koyacam şimdi render kasıyor alet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 2 said: Olay fistana zengin RP si yapıyorsun diyip kendisi zengin sanan mahlukat.... gerçek olay ise halbuki şirketten geçinip uha ben aldım demesi :) Emin misin bebeğim ? http://i.imgur.com/FYjSXeL.png http://i.imgur.com/d6IBhcH.jpg http://i.imgur.com/ikyWbPt.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 2 said: Aldım pişmanlıkla karışık heycan duyguları var içimde kıpır kıpır. :( ha soruyu unutmuşum Gidip ikitane 290x mi alsaydım n'aaapsaydım ? http://cdn.eteknix.com/wp-content/uploads/2014/04/AMD-R9-295X2-2.jpg pulkas said: google imageda aradım yatak örtüsünden işgillenip. X( http://www.neoseeker.com/resourcelink.html?rid=502809 Kutunun dışıda güzelmiş.Şifreli falan... asdasdasfasfad Abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 e abi zaten biliyoruz senin oyun sistemi testi vb. yaptıgını, elinde bunların olması normal, editörün dediğine göre o siparişteki fatura bilgisi senin adına değil şirket adına. olay çözümlenmez zaten böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Dworgian said: 2 said: Aldım pişmanlıkla karışık heycan duyguları var içimde kıpır kıpır. :( ha soruyu unutmuşum Gidip ikitane 290x mi alsaydım n'aaapsaydım ? http://cdn.eteknix.com/wp-content/uploads/2014/04/AMD-R9-295X2-2.jpg pulkas said: google imageda aradım yatak örtüsünden işgillenip. X( http://www.neoseeker.com/resourcelink.html?rid=502809 Kutunun dışıda güzelmiş.Şifreli falan... asdasdasfasfad Abi? dangalak herif ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 nessa adam kurduğu hayal dünyasında senin yaşadıklarını yaşamaya çalışıyor, elleme işte, bütün dinamiklerini bozacaksın adamı kendini asıcak kesicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 jammerla gelir wifi bağlantınız bozar kızdırmayın fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 WaNTeD said: e abi zaten biliyoruz senin oyun sistemi testi vb. yaptıgını, elinde bunların olması normal, editörün dediğine göre o siparişteki fatura bilgisi senin adına değil şirket adına. olay çözümlenmez zaten böyle Hayır onun dediğine göre bir şirket varmış bu ürünleri alan ben de oradaki ürünler benim olmadığı halde kendi ürünüm gibi gösteriyormuşum falan filan. :)) Ortada sorun yok ki ortada şizofren ruh hastası biri var. Adamın her şeyi yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 şirketin sana aldığı oyuncakları kıskandı o zaman o sddfj neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 AHAH yancılarıda geldi :) BOOSTlamak için 3ünüzde banlansanız bi gıdım üzülmem lan... AYıp bu yaptığınız... Ayrıca o resim olayını biraz okusanız 4-5 ay önce zaten konuştuk onu Burdan belli oluyor nekadar yazılanları okuduğunuz. Okumadan sırf nessayı savunmaya geliyorsunuz buraya. Sipariş vermiştim Donanıma Konu açıyorum ? sizce nası açmalıydım fotosuzmu ? Foto koyduk Ne olduğunu gösterdik altınada aldık dedik ? Kafanız basmadığı için teker teker açıklayım dedim. Acınası haldesiniz. Trollle geyik muhabbeti ve gerçeği ayıramıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Nessaftw said: WaNTeD said: e abi zaten biliyoruz senin oyun sistemi testi vb. yaptıgını, elinde bunların olması normal, editörün dediğine göre o siparişteki fatura bilgisi senin adına değil şirket adına. olay çözümlenmez zaten böyle Hayır onun dediğine göre bir şirket varmış bu ürünleri alan ben de oradaki ürünler benim olmadığı halde kendi ürünüm gibi gösteriyormuşum falan filan. :)) Ortada sorun yok ki ortada şizofren ruh hastası biri var. Adamın her şeyi yalan. Herkes senin gibi beyinsiz değil açıklaman gerekmiyor gören görüyor WaNTeD de biliyor olayı sen Çirkefliye vurmaya devam et bakalım Sen heryerde demiyormusun benim ürünler kullandım satıyorum diye ? Halen ama ERKEK Gibi söylemedin benim değil ürünler diye :) LAN RESİM KOydun az önce Daha halen adama LAF anlatıyor RESİM KOYDUN BEN ALDIM Diye saflkasjfklsaklfşa Anlaşmalarını bitirmessen banada editör demesinler ;) Fazla gelmiş bu muhabbetler sana hepsini kopyalayıp yolluyorum firmaya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 2 said: AHAH yancılarıda geldi :) BOOSTlamak için 3ünüzde banlansanız bi gıdım üzülmem lan... AYıp bu yaptığınız... Ayrıca o resim olayını biraz okusanız 4-5 ay önce zaten konuştuk onu Burdan belli oluyor nekadar yazılanları okuduğunuz. Okumadan sırf nessayı savunmaya geliyorsunuz buraya. Sipariş vermiştim Donanıma Konu açıyorum ? sizce nası açmalıydım fotosuzmu ? Foto koyduk Ne olduğunu gösterdik altınada aldık dedik ? Kafanız basmadığı için teker teker açıklayım dedim. Acınası haldesiniz. Trollle geyik muhabbeti ve gerçeği ayıramıyorsunuz. e tmm gerçek kart benchmark ve pati fotosu koy işte madem. abi insanlar sana yalancı diyolar? ben olsam şu an inat edip koymuştum ne blim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Dworgian said: 2 said: AHAH yancılarıda geldi :) BOOSTlamak için 3ünüzde banlansanız bi gıdım üzülmem lan... AYıp bu yaptığınız... Ayrıca o resim olayını biraz okusanız 4-5 ay önce zaten konuştuk onu Burdan belli oluyor nekadar yazılanları okuduğunuz. Okumadan sırf nessayı savunmaya geliyorsunuz buraya. Sipariş vermiştim Donanıma Konu açıyorum ? sizce nası açmalıydım fotosuzmu ? Foto koyduk Ne olduğunu gösterdik altınada aldık dedik ? Kafanız basmadığı için teker teker açıklayım dedim. Acınası haldesiniz. Trollle geyik muhabbeti ve gerçeği ayıramıyorsunuz. e tmm gerçek kart benchmark ve pati fotosu koy işte madem. abi insanlar sana yalancı diyolar? ben olsam şu an inat edip koymuştum ne blim ula halen okumuyorsun 2 post üstü bak nedemişim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 yalan değilse de koyma bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Çıkar vur masaya resmi adamlar erkek görsün 2. Bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Bu editör dediğiniz adam kendi minecraft serverına girmedikleri için başkalarının minecraft serverına ddos atan lise terk lamer değil, değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Onu bunu geç Konuştukça batıyorsun allahın delisi şizofreni seni. Ağzına ağzına vurdum hala susmuyorsun. İnsan utanır seni sebepsiz yere itham ettim kusura bakma der sen hala bir şeyleri kurtarabilir miyim düşüncesindesin. Nessaftw said: 2 said: Olay fistana zengin RP si yapıyorsun diyip kendisi zengin sanan mahlukat.... gerçek olay ise halbuki şirketten geçinip uha ben aldım demesi :) Emin misin bebeğim ? http://i.imgur.com/FYjSXeL.png http://i.imgur.com/d6IBhcH.jpg http://i.imgur.com/ikyWbPt.png Ağzına önce faturaları soktum sonra hayal dünyanda başka bir gerçeklik yarattın. Sonra gümrük vergilerini ve bunların bireysel ürün olduğunu ortaya koyan belge örneklerinden bir tutam sundum, kafan basmadığı için ne olduklarını bile anlamadın. Sonra onun donanım ürünleri yok aslında şirketin dedin daha geçen ay aldığım sistemin fotosunu fatura/sipariş örneğini ve şuanda mesajları yazarken kullandığım sistemin bu olduğunu ispat eden cpu-z görüntüsünü buraya ekledim. Sırada ne var çok merak ediyorum. Nasıl bir işsizlik ve gerçeklikten kopukluk sana bunları yaşatıyor esas onu merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 "çirkefliye" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 o donanimla turuncu tema kullanma yaziktir :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 2 said: ahaha yok ya yapıcamda aleti çıkartmam gerek validate etsem dışardan buldun olcak hadi onu geçtim başka validate programları kullansam memory editing :) ss alsam photoshop... arkadaşı üzmek için 1 gün beklicez malesef :) yarın çekip koyacam şimdi render kasıyor alet tmm işte bekliyoruz bakalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 arcane said: o donanimla turuncu tema kullanma yaziktir :( yazdım seni de turuncu düşmanları listesine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 O değilde yarın ÇOK FENA ŞEYLER OLACAK :) burda olun R2 925 x2 Yarın dedik :) Hadi GN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 tartıştığınız adamın açtığı konu http://forum.paticik.com/read.php?62,6774252,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar