Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

elisa testi & istanbulda özel hastane.

DaidaFlu

Öne çıkan mesajlar

Akito said:

bende penis üzerinde, genişçe ama penise oranla normal gibi. ama geniş bilemiyorum.

Bu damar genişlemesi penis değil testis için geçerli sanırım, beni muayene eden doktorlar ( iki ayrı doktor) penise dokunmadı bile. Çekilen filmler, muayeneler hep testis üzerine
Sosyal ağlarda paylaş

Onu bunu birakin da ben bir keresinde ise girerken benden ornek aldilar. Belki de o zamanlar dil anlamadigimdan kiz arkadasimin oynuna da gelmis olabilirim bilmiyorum.
Boyle kulak karistirdiginiz pamuklu cubugu aynen tek gozunden sokuyorlar Junior'in. Yasli bir teyze boynundan yakalayip bizim oglanin, baya bir derinden sivazlayip ornek aldi. 2 gun icim karincalanmisti.
Sosyal ağlarda paylaş

Gizli said:

ben de oldum lan varikosel ameliyatı geçen sene. ama bende ağrı falan yoktu dopplerde de 3mm çıkmıştı damar genişliği. hibine doktor gerekmemesine rağmen mi ameliyat etti hep kafama takılıyor sdfsd

sperm sayin dusmediyse veya agri yoktuysa veya cirkin gorunen kocaman mosmor bir testise sahip degildiysen muhtemelen doktor yeni araba almis kredi taksidi oduyo

Saka saka varikoselde bi ara her geleni ameliyat ettiler ama sonra baktilar luzumsuz oluyo, sadece bu saydigim uc sebepten biri veya fazlasi varsa ameliyat eder oldular. Onun harici dar don giy bol bol avucla dediler. Ama bi sene diyosun, araba taksidi olabilir o yuzden
Sosyal ağlarda paylaş

hunty said:

Onu bunu birakin da ben bir keresinde ise girerken benden ornek aldilar. Belki de o zamanlar dil anlamadigimdan kiz arkadasimin oynuna da gelmis olabilirim bilmiyorum.
Boyle kulak karistirdiginiz pamuklu cubugu aynen tek gozunden sokuyorlar Junior'in. Yasli bir teyze boynundan yakalayip bizim oglanin, baya bir derinden sivazlayip ornek aldi. 2 gun icim karincalanmisti.

HPV testi yaptırmış sana kız, kadınlarda rahim ağzı kanseri yapan virüs yani, erkeklerde siğil ağrı falan yapıyor ama kadınlarda çok tehlikeli, aşısı var kadınlarda ama çok fazla çeşidi varmış. Kondomla dahi bulaşıyor bu arada
Sosyal ağlarda paylaş

Gunahimi aldi artik doktorla, eski kiz arkadasim.
Ya bu dediginiz kanser gibi bisey allah gostermesin. Sivilce gibi bisi olmasi lazim niye benim Junior'un icine kulak pamugu soksunlar? Zten ben ise girecekken test olmasi gerekiyormus diye gitmistim herhangi bir sikayetim yoktu.
Ne pis bir baslik ya. Kanser ettiniz adami durduk yere.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...