tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Marty said: 5 KILO yazmis. orda bi abarti, bi mecaz, bi edebiyat falan var diye umuyorum abartmaya başvurdum orda. kilo falan olmadı tabi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 YA TATAR SOFİSTİKE ORTAMIMIZIN İÇİNE SIÇIYOSUN YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 ya konuyu okudukça ağrı girdi şeyime lan. aa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Ben de korkuyom meraktan sordum alla alla hemen kıskançlık yapıp atarlanmaya ne gerek var, sağlık bu ayıp olmaz lütfen lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 "Tatar Ramazan" said: Benim sadece peniste var bööle kalın kalın bileğim gibi düşün asdf pis herif gelmiş mağdurum bende ayağına yatıyor 1 sayfa önce, hepiniz oradaydınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 bu topic heralde bi fotoyla finisi bulur artik. tatarin bilegi mi olur, bingildagin bingildagi mi olur ne fotosu olur bilemem tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Kalbimi kırdın Bıngıldakcıım, bende insanım şeyim damarlıysa günahım ne allah baba öyle kalın etmişse ben napıym ühü ühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 of bende çok az sola eğrilik var galiba doktora gitmeye korkuyom şimdi sağdan kesip kısaltırlarsa diye :( :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 caussictan dyzecadar, 1000 mg, pfizer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 pontipati said: of bende çok az sola eğrilik var galiba doktora gitmeye korkuyom şimdi sağdan kesip kısaltırlarsa diye :( :(( belki sola ekleyip uzatacaklar. git bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 pontipati said: of bende çok az sola eğrilik var galiba doktora gitmeye korkuyom şimdi sağdan kesip kısaltırlarsa diye :( :(( o bende de var, hem yukarıya doğru da yükseliyo.Kalkık böyle ilginç. Ama avantajı var, normal penisin dokunamadığı şekilde dokuyosun kadının içindeyken. Boşver ellettirme sola doğruysa, biraz sağa doğru çavuşu tokatlarsan 1 seneye düzelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 ya o yatıklığın bir açıklamsaı vardı neydi sola yatınca eve düşkün sağa yatıksa çapkın falan mıydı neydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 hahaha kimden duydun abi bunu ahahahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Llama said: ya o yatıklığın bir açıklamsaı vardı neydi sola yatınca eve düşkün sağa yatıksa çapkın falan mıydı neydi tam kizlarla yapilacak muhabbetmis. burc muhabbeti gibi ama icinde sex var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 en iyisi kontrole gidelim arkadaş paranoya oldu herkes sayenizdwe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Dünyada çoğunluğunki sola yatık olduğundan, sağcılar uydurmuş bunu belli Bi yerde okudum!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Llama said: ya o yatıklığın bir açıklamsaı vardı neydi sola yatınca eve düşkün sağa yatıksa çapkın falan mıydı neydi abi sen çok fazla kadın muhabbetinde kalmışsın. sizin ofiste bunları mı konuşuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 olmuyor desem yalan söylerim oluyor da olmuyor da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Marty said: Llama said: ya o yatıklığın bir açıklamsaı vardı neydi sola yatınca eve düşkün sağa yatıksa çapkın falan mıydı neydi tam kizlarla yapilacak muhabbetmis. burc muhabbeti gibi ama icinde sex var ahahhahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 eğikliğe de kılıf uydurmuşlar asdasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 elisa testi sonucunda pozitif çıkarsa hayat boyu elisabeth'e devam. o yüzden öyle diyorlar teste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 yapma bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Abi şu konu çok feci ya. neyseki yeni ameliyat oldum her bişi sağlam çıktı testlerimde. yoksa kesin paranoya trenine atlamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 abi olayım sadece hype değil yani paranoya da salarım hiç sorun değil test için adres arayanlar pm atsın, referans kodumu vereceğim indirim alacaksınız lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Llama said: ya o yatıklığın bir açıklamsaı vardı neydi sola yatınca eve düşkün sağa yatıksa çapkın falan mıydı neydi abi asdhasudhasd gün yapan kadın muhabbeti bu sadhdjkf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar