Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 şuraya araştırma yapmadan gelip hepimizin zamanını harcıyorsunuz allah belanızı versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 marsta su olsa istanbulda su sikintisi olmazdi, sacmaliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 yoo kuranda öyle demiyor zaten su zamanla evrimleştiği için sprite olmuş ama yaşlı amcalar şıprayt diyor o değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 cahilliginden gozlerim yandi birader aptalligindan dalagim sisti malligindan bobreklerim tas yapti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 bol bol şıprayt iç taş düşürür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crymearivercia Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Kuranı yanlış okumuşlar... Evrim vardır yada yoktur demiyor... adem havva dediği insan değildir parçacıktır. Teşkilatta çözdük şifreleri siz rahat olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 bir saattir bunu anlatmaya çalışıyorum teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 İşsizlik testinde madalyaları birazdan dağıtacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 benim için tek bir evrim var o da evrim akın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Adolf hitleri ben çok kişi sanıyordum çocukken. Hit- ler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Hit kavmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 http://www.saglikvemagazin.com/wp-content/uploads/2013/10/Evrim-Ak%C4%B1n-fotolar%C4%B1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Vingthor said: benim işim evrim lan. literally. şu anda çalışıyorum yani hala telomere göremedik senden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 telomerimi göstermeyi sevmem. not a shower a grower Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 olm bu nasıl konu tabi ki yok evrim bir torba karışık legoyu salladım helikopter oldu mu olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Ren said: olm bu nasıl konu tabi ki yok evrim bir torba karışık legoyu salladım helikopter oldu mu olmadı Şu üstteki yorum süper (tu) edit: sayfa başı gibi senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xcorp Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 evrime inanmak kadar saçma bi şey yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 MTA Tabiat Tarihi Müzesindeki İnsan Evriminin Anlatıldığı Vitrin Yeniden Sunuma Açılsın! https://www.change.org/p/mta-tabiat-tarihi-m%C3%BCzesindeki-insan-evriminin-anlat%C4%B1ld%C4%B1%C4%9F%C4%B1-vitrin-yeniden-sunuma-a%C3%A7%C4%B1ls%C4%B1n?recruiter=542103461&utm_source=petitions_show_components_action_panel_wrapper&utm_medium=copylink Bekleme yapma imzala geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Vingthor said: MAYMUN İNSANA DÖNÜŞSE O ZAMAN MAYMUN DEMEZDİK İNSAN DERDİK GERİZEKALI ya ahahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 GONDARCENGIZ said: http://www.saglikvemagazin.com/wp-content/uploads/2013/10/Evrim-Ak%C4%B1n-fotolar%C4%B1.jpg of be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 İçinde yapaylıkta olsa evrim güzel bir şey Evrim yok diyenlere vereceksin şöyle hatunları oyalanıp dursunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 http://i.imgur.com/gYK2meM.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 [video]https://www.youtube.com/watch?v=KdvOq-6Oub4?feature=oembed" width="459"> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar