Suark Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 önerin bakayım civ olmasın ama sevmedim onun görselliğini sc tadında, güzel oynaması zevkli bişi olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 coh var ama sc kafasında deil dah bi farklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 rise of nations olabilir onun kafasında daha dandik versiyonu empire earth olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Impossible Creatures! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 fazla yok galiba rts kalmadı coh güncel olanları, warhammerlar var, c&c lerin yenileri vardı, r3 elyenceli bir oyundu birde modern bir savaş oyunu vardı onun adı aklıma gelmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 world in conflict vardı, onu diyorsun sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 sc tadinda rts yok. Onun disinda Generals zero hour hosuma giderdi baya oynadim. Artik oynayan kalmamistir gerci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 ron falan oynadım da coh la warhammerlara bakayım warhammerın hangisi? tam sc tarzı olmasına gerek yok, biraz zorlasın turn based olmasın. mesela age of myth. indirdim bi bakim diye, age of'u neden çok sevemediğimi hatırladım. Ama genede güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 bu wargame nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 wargame'e hiç bulaşma abi, kanser olursun. http://www.rockpapershotgun.com/2014/08/08/not-a-new-wargame-but-a-war-game-act-of-aggression/ şu linki ve yorumları okuyabilirsin linkte bahsedilen oyunların öncülleri var bu arada Act of War çok güzeller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 ben wc3 ve ft oynıcam sanırım tekrardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 cohla scden baska rts yok artik =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 toggie said: ben wc3 ve ft oynıcam sanırım tekrardan. ben de tam bu hislerdeyim bu aralar. warhammerlar da idare ediyolar biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Nekro said: sc tadinda rts yok. Onun disinda Generals zero hour hosuma giderdi baya oynadim. Artik oynayan kalmamistir gerci. http://www.youtube.com/watch?v=dV7VoxZXf1k&index=5&list=PL1F195E48CEC02EB9 (bkz: çok efsane olabilecekken içine sıçılmış oyunlar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Suark said: bu wargame nasıl? oynanır ama rs deil. daha cok tactical combat. total war gibi düşün daha cok ama üretim yöentim yok. modern zamanda geciyo turn based strategy mapi var real time combatları güzel aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
st Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 warhammer'ın soulstorm var. bi ara baya severek oynamıştım ırklar şahane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Tori said: Nekro said: sc tadinda rts yok. Onun disinda Generals zero hour hosuma giderdi baya oynadim. Artik oynayan kalmamistir gerci. http://www.youtube.com/watch?v=dV7VoxZXf1k&index=5&list=PL1F195E48CEC02EB9 (bkz: çok efsane olabilecekken içine sıçılmış oyunlar) gozumde canlandi bir an rocket buggyleri surerken arkada bu muzik eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Dawn of War 1 deki bizim karakter çok iyiydi ya. Beware the mutant, the heretic, the unclean..Full gaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 coh2 ye asılıorm coh coh2 ayrımı yok dımı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 generals'a devam gelsin ilk doğan çocuğumu kesicem ya. ne güzeldi Stealth GLA falan of of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 ikiside gider. coh2nın multisi daha rahat tabi. hem adam gibi matchmakingi var hedm eoynıyan insan vs vs campaign onıycaksan ama ikiside olur. sırası yok bide campaign 'nin biri batı cephesi diğeri doğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 campaing ya güzelmiş coh2 beğendim ben bide kaynak yönetimi bol bişiler var mı yani asker yapıcam mesela ok yapım yay yapım felan odun kesıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 stronghold crusader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 ya bir oyun vardı eski turn based konusu hatırladığım kadarıyla; başkanlık sarayına düzenlenen nükleer saldırı(!) sonrası başkan ölür ve bütün eyaletler birbirine girer neydi bu oyun hatırlayanınız varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar