Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 sparkı strongmene yönlendirmek lazım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 moriarty said: kıl kesilebilen bi şey abi asdf. kökü de sende. modern erkeğin aksesuarı. valla ben bulkken kılı seviyorum vucutta ya nadir keserim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 moriarty said: aliyi kendi silahıyla vurcam. yavaşlamıştır ali. vur dodgela vur dodgela yapcam. dodgelayamazsam sıkıntı ama duvardan kazırsınız oberyn gibi. GELIYORUZ ALI. XUNN GEL ABİ. ATLA. SEN BENIM BEYNIM OLURSUN. http://i.hizliresim.com/8Z6b6W.png http://i.hizliresim.com/D2OROm.png come at me bro :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Vingthor said: ya gerçekten ahmet kaç kez duydun bu lafı? yediğimden fazla sıçıyorum diye kaç kişi teklifte bulundu ahmet? alış artık bunlara ahmet lütfen. Abi hayatım bununla geçti. "Akşam yatmadan yicen olm." Kendimi öldürmek istetiyor. Toz moz tüketicem bide ben ne yedigimi çok umursamıyorum, baymam yani zaten su an da ölmemek için yemek yiyen bir birey oldugum için supplementsız çok gidebileceğimi düşünmüyorum. Hani böyle yemek fotosu falan koyuluyo ya bende birşey uyarmıyor o çünkü ben barbunya yemeyi çok seviyorum. Neden? Çünkü bi tencere yapıyorum, 2 gün tadı hep çok güzel oluyo dfg. @blackice: Abi eyvallah moriarty kitabın linkini attı indirdim onu okuyorum su an. Ha sana olan bana olmaz muhtemelen çünkü bendeki ego pek fiziksel değil. Hani bütün spor yapma amacım saglık + daha sert yumruk atmak oldugu için aynaya bakınca degisim görmezsem sorun olmaz. Mesela güçlendigimi hissetmezsem sinirlenirim ama normalse sinirlenmem. Ama yapmam gereken herşeyi yapıyorsam ve güçlenmiyorsam sinirlerim kesinlikle bozulur. Ama diger opsiyondan daha iyi abi. Su an vücudum nah bu: PC karsısında 10 yıl oturmanın çizgilerine dikkat. http://i.imgur.com/hSMkTkk.jpg Hedefim bu: http://i.imgur.com/72mTlTr.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 o yiyip kilo alamıyanlar var ya burda da var hani topunuzun ölün pis herifler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 üzülme hacı onların çoğunun yiyom kilo almıyorum prensibi evlenene kadar, en kötü cocuk yapana kadar ondan sonra hemen hemen hepsi göbek geliştiriyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 LAN BEN OLE MI DEDIM? Ot iccez sonra munchies. 2 aya dombissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Jaegerjaquez said: moriarty said: kıl kesilebilen bi şey abi asdf. kökü de sende. modern erkeğin aksesuarı. valla ben bulkken kılı seviyorum vucutta ya nadir keserim abi sunu 'ben bukkakede kılı seviyorum' okudum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Dragonfire said: biliyorum ya ama benim hedef %9 adonis ve baklavalar görünmüyor öbür türlü. bu arada hedef vücutta şu şimdilik; buna ulaştıktan sonra yeni hedefler koyacağım. adam literatüre "brad pitin truvadaki hali" ni kattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Vingthor said: Jaegerjaquez said: moriarty said: kıl kesilebilen bi şey abi asdf. kökü de sende. modern erkeğin aksesuarı. valla ben bulkken kılı seviyorum vucutta ya nadir keserim abi sunu 'ben bukkakede kılı seviyorum' okudum ya. lan sdjhflhgjksfdgfad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 KenshinHimura said: o yiyip kilo alamıyanlar var ya burda da var hani topunuzun ölün pis herifler naber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Vingthor said: LAN BEN OLE MI DEDIM? Ot iccez sonra munchies. 2 aya dombissin. Baba varım ben. http://i.imgur.com/qFjZlfR.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Jaegerjaquez said: sparkı strongmene yönlendirmek lazım ya yönlendirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 xunn said: Vingthor said: LAN BEN OLE MI DEDIM? Ot iccez sonra munchies. 2 aya dombissin. Baba varım ben. http://i.imgur.com/qFjZlfR.jpg abi bana boş zamanlarında faceden random img yollayabilir misin, lütfen :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Olur abi istersen yeni arşivi atayım, 58gb'lık 4chan arşivi ve beraberinde 15 gb'lık reaction image arşivim gitti yeniden yaptım bi nebze, atayım arasıra bak gül dfg. Ama mizahı genelde duruma uygun vurunca parlıyor, yoksa olayı yok fdg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 senko said: üzülme hacı onların çoğunun yiyom kilo almıyorum prensibi evlenene kadar, en kötü cocuk yapana kadar ondan sonra hemen hemen hepsi göbek geliştiriyor :) iktidardan düşen azgın teke çözümü yemeğe abanıp gecelerin kralı olmakta arıyor her hüsran kilo olarak dönüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 imamizer said: Dragonfire said: biliyorum ya ama benim hedef %9 adonis ve baklavalar görünmüyor öbür türlü. bu arada hedef vücutta şu şimdilik; buna ulaştıktan sonra yeni hedefler koyacağım. adam literatüre "brad pitin truvadaki hali" ni kattı. Bence fight clubdan daha güzel. şu kaslılarla bir whatsapp grubumu kursak oradan da haraslamak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 vucud gelistirmede brad pitt skalasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 tabikide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Jaegerjaquez said: mesaj kutusunu boşalt çok dolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 moriarty said: cuttinge daha doğrusu recompa başladım bakalım. 97kgyim hedef 87. gidişata göre karboyu azaltırım. 5 gün ağırlık + 4 gün shadowboxing. kalori: 2,500 protein: 340 karbo: 170 yağ: 60 sodyum: 1500 uyanır uyanmaz: combat isolate 2.5 ölçek kahvaltı: 200 gr dana eti + 20 fındık + çeri domatesler antreman öncesi : combat isolate 2.5 ölçek antreman sonrası: combat isolate 2.5 ölçek antreman sonrası öğün: 200 gr dana eti + 200 gr lifalif + 200 gram süt + çeri domates + creatine sonraki öğün: 160 gr ton balığı + 100 gram lor peyniri + limon --- bu da başlangıç nazar boncuğu. fotoyu vlog vidyosundan screenshotla aldım köylü tekelde foto çektirmiş demeyin asdf. http://i.hizliresim.com/QB763r.png 10.gün oldu kilo oldu 94: http://i.hizliresim.com/XklDz5.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 abi gobek var sende? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 senko said: abi gobek var sende? var abi bulk yaptım cunku. şimdi cuttinge girdim 83-87ye düşücem six packli olarak eski halime göre daha büyümüş çıkıcam işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 o göbek değil erkeğin simgesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 moriarty said: senko said: abi gobek var sende? var abi bulk yaptım cunku. şimdi cuttinge girdim 83-87ye düşücem six packli olarak eski halime göre daha büyümüş çıkıcam işte. DAS (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar