Marty Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 siki kalcalar baskalarinin kalcalariymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 sporla 97 oldum lan. görseniz 80max dersiniz. hala sıkı. avuçlamak isteyen varsa dmden imam nikahı kıyıp aksiyona geçebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=7_FSr_xCrpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 cuttinge daha doğrusu recompa başladım bakalım. 97kgyim hedef 87. gidişata göre karboyu azaltırım. 5 gün ağırlık + 4 gün shadowboxing. kalori: 2,500 protein: 340 karbo: 170 yağ: 60 sodyum: 1500 uyanır uyanmaz: combat isolate 2.5 ölçek kahvaltı: 200 gr dana eti + 20 fındık + çeri domatesler antreman öncesi : combat isolate 2.5 ölçek antreman sonrası: combat isolate 2.5 ölçek antreman sonrası öğün: 200 gr dana eti + 200 gr lifalif + 200 gram süt + çeri domates + creatine sonraki öğün: 160 gr ton balığı + 100 gram lor peyniri + limon --- bu da başlangıç nazar boncuğu. fotoyu vlog vidyosundan screenshotla aldım köylü tekelde foto çektirmiş demeyin asdf. http://i.hizliresim.com/QB763r.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 üstten çekilince johnny bravo gibi olmuş amk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Bence çok fazla protein var, tabii bünyeye göre değişir ama lif takviyesi alınmazsa aşağıdaki olayın olma ihtimali çok yüksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 82kg gördüm sonra 74e geri düştüm. bakalım şimdi tatilde ne yapmışız. balayı otelinin spor salonunda da resmimi çekildim. amele yanığımada dikkat ediniz lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 adrian brody ile birinin kırması ama o diğerini çıkaramadım :D bu arada harika olmuş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 gayet estetik görünüyo bence de helal team :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 sortun altini niye sansurledin diye sormaya korkuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 en azından salatalık koymamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 sdfsdf aynalar arasındaki bant gibi zımbırtı o ben koymadım yani :D daha kuvvetlenmem lazım yalnız babaanne ağırlıklarının üstüne çıkmadım henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 göğüs kafesinin bittiği yerde sıkıntı olmuş karnın yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 içeri çektiğimden dir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 ntvspor kapanıyormuş başlamayın artık spora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Abi sen clean bulking mi kasıyosun? Hiç kasma bence. Direk bulk yapmak için göm ne varsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Ben baslayacamda demedim aslinda. Ama en azindan yuru be adam evin etrafinda. rusyadayim ya. Hava soguk. Edit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 tatilin ardından bugün olağan sporuma geri dönücem mutluyum. ama kuvvet kasmam lazım kendimi kuvvetsiz hisediyorum. pushup ve pullup sayılarını artırmam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 go 5x5. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 aslında smolov jr. yapsan 4 hafta baya iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 bumu? yemekten gelince bakıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 kilo verip başlama konusunda ne düşünüyorsun moriarty, 75e kadar inip öyle başlamayayım diyorum. boy 177, kilo 83 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 spor yaparak kilo verirsen şekillenerek verirsin. ama diğer türlü önce verip sonra başlamak saçma abi. yaparak ver ne güzel. vucut derin de sıkılaşır verirken yumus yumus olmak yerine. hem de sporsuz 1 verdigin zamanda sporla 3 verirsin zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Dragonfire said: bumu? yemekten gelince bakıcam güç kazanmak istediğin yer neresiyse abi. mesela: https://www.t-nation.com/workouts/bench-more-to-bench-more ama 4 haftayı geçme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 moriarty said: spor yaparak kilo verirsen şekillenerek verirsin. ama diğer türlü önce verip sonra başlamak saçma abi. yaparak ver ne güzel. vucut derin de sıkılaşır verirken yumus yumus olmak yerine. hem de sporsuz 1 verdigin zamanda sporla 3 verirsin zaten. böyle verdim 1-2 kere, bırakınca çok fena sarkıyor herşey. o yüzdne böyle saçma bir çözüm buldum, yağ olmazsa sarkacak birşey de olmaz mantığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar