Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

spora başlayamayanlar klubü

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hmmm o zaman az onceki laflarimi kagida cikti yapip yiyorum hemen. oyle dusunmemistim.

kalp ritmini hizlandiriyor
hafif terleme var
vucut kimyasallarinda degisme

bence de spor sayilir bu, gerekli kriterlere uygundur.

sonuc: zumba izlemek bir spordur

ha bu arada az sonra yataktan cikip pizza yiyecegim.. cok sukur bugun de sabah sporu yapmadik.
Mesaj tarihi:
spor yapmamayı sizden öğrenecek değiliz.
akşam çok fazla cs oyunadım. e-sport olayından dolayı o da spor sayılıyor artık. ne yapsam spor oluyor. yapmamak baya zor olmaya başladı.

Sadece birkaç seçilmiş kişi bu görevi layiğiyla (?) yerine getirebilir.
Mesaj tarihi:
Yoga baya baya iyi, yapana totoş diyen totoştur. O kadar iyi. Fakat gel gör ki altı aylık kayıt bin lira falan nakitte, koyamıyosun çıkarıp :( tanışma paketi 1ay 140tı baya iyiydi o. bir rüyaymış bitecek, 2 günü kaldı :(
Mesaj tarihi:
bingildak said:

ne diyosunuz lan sıkıntıdan buraya mı sardınız.

basligin hakkini veriyoruz

(bu arada bu baslik acilmis en gereksiz basliklardan birisi olabilir ya)
Mesaj tarihi:
Hakkaten ha, ne ara başlamak isteyip başlayamayanların ağlamasından başlamamayı övenlere dönüştü ki bu topik. Öyle olsa spora başlamayanlar kulübü olurdu, başlayamayanlar değil
Mesaj tarihi:
Drall said:

Yoga baya baya iyi, yapana totoş diyen totoştur. O kadar iyi. Fakat gel gör ki altı aylık kayıt bin lira falan nakitte, koyamıyosun çıkarıp :( tanışma paketi 1ay 140tı baya iyiydi o. bir rüyaymış bitecek, 2 günü kaldı :(

Yoga salonları öyle oluyor ne yazık ki başka türlü para kazanmaları mümkün değil. Büyük spor tesislerinde de genelde iyi hocalar olamıyor ne yazık ki. Onun dışında evet yoga güzel fakat hoca çok önemli. Birde yoga salonlarındaki ortam çok sinir bozucu. Kadınlar matinesi gibi oluyor.
Mesaj tarihi:
Benim kayıtlı olduğum spor salonu havlu servisini kaldırmış sebebi de hijyenmiş (yersen). Ben kayıt olurken havlu kullanımı için ekstra para aldınız dedim, onu zart beyle konuşun dediler. Zaten birsürü para verip doğru düzgün gitmiyordum spora iyice beter etti pislik herifler.

Havlu içinde su alınan otomata tek kullanımlık havlu koymuşlar 1.75tl mi ne de para istiyorlarmış tanesine.
Mesaj tarihi:
bingildak said:

neden ya, başlamak isteyip de başlayamayanların ağlayış noktasıydı ne güzel.

manasiz degil mi?

bir seyi istiyorsan yaparsin.
yapamiyorsan da bir daha istemezsin yani.

istiyorum ama yapamiyorum durumu

a- yeterli maddi imkanin yoktur
b- yeterli vaktin yoktur

gibi durumlarda biraz gecerli oluyor. ki uzun vadede bu durum "baslamama"ya donuyor. aglanacak bir durum olmuyor.

spora baslamayamamak yoktur, spora baslamamak vardir.

cunku spor harbi gereksiz lan.
Mesaj tarihi:
Caguar said:

Benim kayıtlı olduğum spor salonu havlu servisini kaldırmış sebebi de hijyenmiş (yersen). Ben kayıt olurken havlu kullanımı için ekstra para aldınız dedim, onu zart beyle konuşun dediler. Zaten birsürü para verip doğru düzgün gitmiyordum spora iyice beter etti pislik herifler.

Havlu içinde su alınan otomata tek kullanımlık havlu koymuşlar 1.75tl mi ne de para istiyorlarmış tanesine.

bundan sonra spora gitmemeye mi karar verdin? spor yapmamaya mi karar verdin?

yeminimi bozdum ulaaan! mi dedin..
Mesaj tarihi:
fark etmemiz gereken sey su ..orasi bir ticarethane..hepsi icin soyluyorum..ne icin giderseniz gidin -kilo vermek baldir bacak gormek kas yiginlari arasinda escinsel yaninizi tatmin etmek..- adamlarin tek istedigi sizin paraniz..

en ideal musteri de senelik kayit parasini ve ozel antrenor parasini pesin verip de bir daha ugramayan musteri..o yuzden..ilgi alaka parayi verene kadar..
Mesaj tarihi:

dasaaa said:

Caguar said:

bundan sonra spora gitmemeye mi karar verdin? spor yapmamaya mi karar verdin?

yeminimi bozdum ulaaan! mi dedin..

Birşeye karar vermedim. Ama şimdi bir de havlu taşımam gerekiyor giderken ve çantama havlu koyarsam terlik koymaya yer kalmıyor. Duşa terliksiz girip çıkıyorum. Zaten hocaları da değiştirmişler biri kalas biri de havalı bir tip. İyice soğuttular spordan. Şimdilerde de sadece havuz için gidiyorum salona.
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

bingildak said:

neden ya, başlamak isteyip de başlayamayanların ağlayış noktasıydı ne güzel.

manasiz degil mi?

bir seyi istiyorsan yaparsin.
yapamiyorsan da bir daha istemezsin yani.

lcd kafası sanırım bu
Mesaj tarihi:
aylar sonra bugün gittim ilk defa
bi arkadaş falan edinip düzenli gitmem lazım nasıl yapacağız bu işi ya. 0 iradeliler için motivation for dummies tarzı bir şey yok mu ya
  • Yeni Oluştur...