dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 yuru git lan gay misin! delikanli adam dansetmez! anadolu erkegi dansetmez! http://www.youtube.com/watch?v=yZsqjlG-IJY bu dans hariç.. çok erkeksi di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 ben dans etmem ki hayatta zumba yapanları izliyorum o da bir spor izleme sporu. sabır sporu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 hmmm o zaman az onceki laflarimi kagida cikti yapip yiyorum hemen. oyle dusunmemistim. kalp ritmini hizlandiriyor hafif terleme var vucut kimyasallarinda degisme bence de spor sayilir bu, gerekli kriterlere uygundur. sonuc: zumba izlemek bir spordur ha bu arada az sonra yataktan cikip pizza yiyecegim.. cok sukur bugun de sabah sporu yapmadik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 spor yapmamayı sizden öğrenecek değiliz. akşam çok fazla cs oyunadım. e-sport olayından dolayı o da spor sayılıyor artık. ne yapsam spor oluyor. yapmamak baya zor olmaya başladı. Sadece birkaç seçilmiş kişi bu görevi layiğiyla (?) yerine getirebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 sen yoga yapmak diyince onu da mi yoga hareketlerini uygulamak diye dusundun? yoga yapmak= yapanlari izlemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 yok yapmak diye dusundum yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 ne diyosunuz lan sıkıntıdan buraya mı sardınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 o değilde 94 sayfa olmuş ve kurucu yok ortalıkta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Yoga baya baya iyi, yapana totoş diyen totoştur. O kadar iyi. Fakat gel gör ki altı aylık kayıt bin lira falan nakitte, koyamıyosun çıkarıp :( tanışma paketi 1ay 140tı baya iyiydi o. bir rüyaymış bitecek, 2 günü kaldı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 bingildak said: ne diyosunuz lan sıkıntıdan buraya mı sardınız. basligin hakkini veriyoruz (bu arada bu baslik acilmis en gereksiz basliklardan birisi olabilir ya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 neden ya, başlamak isteyip de başlayamayanların ağlayış noktasıydı ne güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 ben başladım ondan ağlamıyorum artık tihihihi spor dediğimde 20-30 dk kardio sabahları, yersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Hakkaten ha, ne ara başlamak isteyip başlayamayanların ağlamasından başlamamayı övenlere dönüştü ki bu topik. Öyle olsa spora başlamayanlar kulübü olurdu, başlayamayanlar değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Drall said: Yoga baya baya iyi, yapana totoş diyen totoştur. O kadar iyi. Fakat gel gör ki altı aylık kayıt bin lira falan nakitte, koyamıyosun çıkarıp :( tanışma paketi 1ay 140tı baya iyiydi o. bir rüyaymış bitecek, 2 günü kaldı :( Yoga salonları öyle oluyor ne yazık ki başka türlü para kazanmaları mümkün değil. Büyük spor tesislerinde de genelde iyi hocalar olamıyor ne yazık ki. Onun dışında evet yoga güzel fakat hoca çok önemli. Birde yoga salonlarındaki ortam çok sinir bozucu. Kadınlar matinesi gibi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caguar Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Benim kayıtlı olduğum spor salonu havlu servisini kaldırmış sebebi de hijyenmiş (yersen). Ben kayıt olurken havlu kullanımı için ekstra para aldınız dedim, onu zart beyle konuşun dediler. Zaten birsürü para verip doğru düzgün gitmiyordum spora iyice beter etti pislik herifler. Havlu içinde su alınan otomata tek kullanımlık havlu koymuşlar 1.75tl mi ne de para istiyorlarmış tanesine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 bingildak said: neden ya, başlamak isteyip de başlayamayanların ağlayış noktasıydı ne güzel. manasiz degil mi? bir seyi istiyorsan yaparsin. yapamiyorsan da bir daha istemezsin yani. istiyorum ama yapamiyorum durumu a- yeterli maddi imkanin yoktur b- yeterli vaktin yoktur gibi durumlarda biraz gecerli oluyor. ki uzun vadede bu durum "baslamama"ya donuyor. aglanacak bir durum olmuyor. spora baslamayamamak yoktur, spora baslamamak vardir. cunku spor harbi gereksiz lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 mars atleticler güzel o yönden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Caguar said: Benim kayıtlı olduğum spor salonu havlu servisini kaldırmış sebebi de hijyenmiş (yersen). Ben kayıt olurken havlu kullanımı için ekstra para aldınız dedim, onu zart beyle konuşun dediler. Zaten birsürü para verip doğru düzgün gitmiyordum spora iyice beter etti pislik herifler. Havlu içinde su alınan otomata tek kullanımlık havlu koymuşlar 1.75tl mi ne de para istiyorlarmış tanesine. bundan sonra spora gitmemeye mi karar verdin? spor yapmamaya mi karar verdin? yeminimi bozdum ulaaan! mi dedin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 fark etmemiz gereken sey su ..orasi bir ticarethane..hepsi icin soyluyorum..ne icin giderseniz gidin -kilo vermek baldir bacak gormek kas yiginlari arasinda escinsel yaninizi tatmin etmek..- adamlarin tek istedigi sizin paraniz.. en ideal musteri de senelik kayit parasini ve ozel antrenor parasini pesin verip de bir daha ugramayan musteri..o yuzden..ilgi alaka parayi verene kadar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 ya su o kadar dogru ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caguar Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 dasaaa said: Caguar said: Benim kayıtlı olduğum spor salonu havlu servisini kaldırmış sebebi de hijyenmiş (yersen). Ben kayıt olurken havlu kullanımı için ekstra para aldınız dedim, onu zart beyle konuşun dediler. Zaten birsürü para verip doğru düzgün gitmiyordum spora iyice beter etti pislik herifler. Havlu içinde su alınan otomata tek kullanımlık havlu koymuşlar 1.75tl mi ne de para istiyorlarmış tanesine. bundan sonra spora gitmemeye mi karar verdin? spor yapmamaya mi karar verdin? yeminimi bozdum ulaaan! mi dedin.. Birşeye karar vermedim. Ama şimdi bir de havlu taşımam gerekiyor giderken ve çantama havlu koyarsam terlik koymaya yer kalmıyor. Duşa terliksiz girip çıkıyorum. Zaten hocaları da değiştirmişler biri kalas biri de havalı bir tip. İyice soğuttular spordan. Şimdilerde de sadece havuz için gidiyorum salona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 dasaaa said: bingildak said: neden ya, başlamak isteyip de başlayamayanların ağlayış noktasıydı ne güzel. manasiz degil mi? bir seyi istiyorsan yaparsin. yapamiyorsan da bir daha istemezsin yani. lcd kafası sanırım bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 realizm biyaçç!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 bugun once bingildak'i realizmle tokatladiktan sonra yuruyerek asya'dan avrupa'ya gecip geri dondum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 aylar sonra bugün gittim ilk defa bi arkadaş falan edinip düzenli gitmem lazım nasıl yapacağız bu işi ya. 0 iradeliler için motivation for dummies tarzı bir şey yok mu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar