Absolut Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 hehehe yusufffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 spor yapmak cesarete de etki etmiyor demek ki. iki kilo kaldiramayip, kavanoz kapagi acamayan kadinlar karsisinda egilecekseniz hala, ne diye BEN BENCHTE 90KILO BASTIM muhabbeti yapiyorsunuz ki? 90 degil 150kg bassan ne olacak? evde kullanamadigin belli. iste mi kullanacan? onu yapan makine var lan. tek tusa basiyorsun, 20gr kuvvet gerekmiyor. gundelik vakit kaybi ha.. bir de milletin foto spamlamasi var ya.. "ben cok kaldirdim!!!" "bugun gene saglikli bir tavuk yedim. tavuk icinde arsenik ve antibiyotik de varmis!" "o kadar saglikliyim ki icinde ne oldugunu fda tarafindan onaylanmamis tabletleri, ne boka yaradigini bilmesem bile bilirmis gibi yorumlarla aliyorum!" "bu tabletleri kazim abi kullandi, cok iyimis. yooo dostum yooo koca kari ilaci degil! science hem de broscience!!" ya olm var ya sunlarin "ayakkabi aldim" "oglen kizlarla sushi keyfi" "ay bugun diyetimin 12.gunu ve canim tatli cekti" "bu tabletler midende sisiyormus, yemiyormussun" "selin soyledi ya sekerim tarcin adet zamanindaki cikolata ihtiyacini gideriyormus bak ona da doktoru soylemis!" ile arasindaki tek fark, kadinlarin evde kavonuzu acamasa bile agirlik kaldiran arkadaslari kavanoz kapagina sicirtabiliyor olmasi yani. bugun 2km yurumusum.. taksi bulamadim yoldan. bulana kadar yurudum. 1km'yi 10dk'da yuruyecek hizla yurumusum.. evde kavanoz actim bi de simdi kuru falan yerim ya. olmadi subway de olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 escinselli de yazsaymissin tam hater yazisi olacakmis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boztu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Okudukça kanım ısınıyor dasaaa'ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Biz Zombilerden tay gibi kaçarken ilk onu yicekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 dana22 said: escinselli de yazsaymissin tam hater yazisi olacakmis.. ama simdi realist bi yazi oldu iste. harbiden instagram kizlari ile farklari oldugunu dusunmuyorum bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 elma said: http://www.youtube.com/watch?v=DehdMKIMLFY siz kaslılar gibi atletle gidemeyeceğim için soruyorum, ne giyilmeli lan sporda? şortla cardioyu daha rahat yapabildiğimi hatırlıyorum, eşofman yerine, tamam ağırlık kaldırırken falan pek farketmez ama ne bileyim. how to beginner videosu falan koyun düzgün bir şekilde, yarın dönebilirsem izmir'e başlıyorum yoksa cuma kesin, bi alışveriş yapayım (yaptı ama gidemedi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 abi bos ver onlari. baslamasan laf ederler, baslasan giysin olmamis, do you even lift.. kafalar acaip adamlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 günde 50 kat merdiven çıkıyorum yeterli mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 dasaa dur başlıyım abi ondan sonra trollersin yav. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 abi trollemiyorum ki? gercek bu.. kac set cikiyorsun sen merdivenleri, inerken anductor magnuslarini kasiyor musun? kac kg ile cikiyorsun ki sen? agirlik tasimiyorsan isin ne senin burada? pre-workout olarak ne aliyorsun. biz 450gr atinkini, essek sutu ile karistirip iciyoruz cunku icinde buyume hormonu var onun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 şort tshirt giycen ne giyeceksin? bunun için elmanın giysi başlığı var az aşağılarda baya bişeyler dönmüş ilgini çekiyorsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 dasaaa klup baskanligina oynuyor beyler oltaya gelmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Şort ile daha rahat koşarsın , birde koşu taytları var ama sıkıntı olabilir. Şort - tişört giy. Diz altı şort olmasın koşarken takılır durur. İlk defa koşacaksan uzun süreden beri hafif tempo ile başla yardırma ilk günden. Her gidişinde yavaş yavaş tempo ve zaman arttır. Olmadı merdiven çık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 tac pratik olmaz yalniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 bayadır uğramıyordum konuya malum bana hitap etmiyor diye. ama eğlenceli olmuş, kaslarımı okşayarak dombili ve çirozların birbirlerini teselli edişini okurken çok eğlendim. (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 dana22 said: dana22 kaslarini oksayan imamizer resmini koymus neyse ki. oksamaya devam.. belki bir peri cikar ve seni "sen" yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 yok ben değilim o. ben olsam alttan pipim sarkardı tanırdın direk B) merak eden için benim fotom var şurda https://forum.paticik.com/read.php?32,7066116,page=64 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 abi erkeklerin yazdigi seye bakip kendini oksamak kadar gaaaaay bisi soyleyemezdin. papazlar cocuklara sulaniyor ya, demek ki din etkisi bu.. imam da manly man seviyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 abi alan yetkilisi dasaayı banlasın şurdan pls adam dadandı asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Ben ağırlığımı koyacağım şimdi klup kurucusu olarak. Dasaa klupten 6 ay uzaklaştırma veririm. Rahat bırak kaslı arkadaşlarımızı. Biz insancıl şişmanlar olarak güzel klubümüzde birbirimize destek oluyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 abi adina uygun, spora baslayamayanlar klubu. kurallara da uygun hatta. neye gore, nasil banlayacak. gerci 2. kismi daha onemli. beni banlasalar ne olacak? biz spora baslayamayanlar, sizin yaptiginiz ve insanlari zorladiginiz sporu gereksizlik olarak gorenler hep burada olacagiz ve hep gercegi konusacagiz. bir spora baslayamayan dasaaa gider bin spora baslayamayan dasaaa gelir Saygilarimla, spora baslayamayan dasaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 ki elesso bana "simdi konusabilirsin, sikinti yok" diye hak vermisti. simdi hemen R... olmaz. delikanli adam sozunu tutar eleesssooo elesso said: aynen tam aradığım kilodaki erkek.... yok abi zayıfmışın. tombişsen lolo yapma diyecektim bulgur mulgur diye. şimdi konuşabilirsin sıkıntı yok asddfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 benim yan masamda bir kız var, bütün gün buradaki diğer kızlara pasta börek çörek ikram ediyor... yiyelim yemek ne güzel diyor. sürekli yemeli içmeli muhabbet açıyor, şunu yiyelim bunu yiyelim diye milleti gaza getiriyor... ama kadın 45 kilo(165cm boy)... ve dağıttığı şeylerden yediğini hiç görmedim, öğlen yemeğinde yarım porsiyon köfte söylemişliği var. sende bir özlemsin dasaaa, gizli amaçlarınız var biliyorum. ben bozarım bu oyunu o kızında arkasından sizi şişmanlatmaya çalışıyo diye bilinçlendiriyorum diğer kızları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 o kiz chubby sevenler orgutunun gorevlendirigi bir siyonist ajan. o kadar borek yapacak ne vardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar