Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 mars atlethic 2,5k kanyondasınız gayet iyi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 zonguldağa mı sürdüler imam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 ulan imam manzaranı qısqandım ben burda angora tur ofisine bakarak kosuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 jatomi bakırköy 14 ay 1200 tl adsf koşarken gündüz e5'i sahile bağlayan yolu görüyorsunuz. akşamsa camın yansımasından yan bantlarda koşan kızları kesebiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 jatomi'lere alışamadım ben ya taksimde bi avm'nin altında vardı leşti orası bayağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 mac-fitler güzel, hocalar ilgili alakadar aletler iyi duşlar temiz spor salonları iyi yerlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 bizim burasıda leş. metrobüs misali takılıyoruz fakir fakir. hafta içi 100 erkek 10 kız oluyor. o 10 kız enteresan bir şekilde taş gibi. adamlarda genelde marmaraforumda falan mağazalarda çalışan tipler, ama kaslılar şerefsizler. kızlar hangi bölümde spor yapıyorlarsa oralarda feci yığılma oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 o manzarada spor yapilmaz. raki balik yapilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 imamizer said: bugün denize 0, komple camekanlı böyle bantta koşarken denizi izliyorsun, havlu duş malzemesi fln götürmüyorsun, havuzlu, saunalı, hamamlı, içinde her türlü en yeni ve teknolojik aletin olduğu, tertemiz salona yıllık 1000 tl gibi komik bi rakamla yazılıyorum. bahsettiğim yer dedeman otelinin spa center'ı. şu alttaki camlı yer. http://r-ec.bstatic.com/images/hotel/840x460/439/43985068.jpg bunun gibi 2 bölüm var, yan taraftada ağırlık istasyonları benchler alet edevatlar var. http://r-ec.bstatic.com/images/hotel/840x460/146/14622782.jpg havuzu http://q-ec.bstatic.com/images/hotel/840x460/146/14616204.jpg küçük şehir burası. tinderda hatun fln yok ama arada böyle avantajlar procluyor işte asdffs Geçen senebvucut yarışması vardı ordaydım bende küçükyü ya salon danki öle her altten yoktu sanki cardio yapmadıım içinde bi anlamı yok manzaranın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 sabah erken gideceksiniz arkadaşlar benim salonda bi ben oluyorum 1 tane de hoca oluyor o da uyuyor genelde zaten. bir de temizlikçiler oluyor arkandan temizliyorlar aletleri sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 @jagerjwywufbajf Sen sıgamamissindir. Ayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 ahaha bence de insan spor yapsın diyedir orası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Dragonfire said: mars atlethic 2,5k kanyondasınız gayet iyi bence. 2.5k mi hmm. Internette yorum gordum ekside 1.8k yazmış. çok ucuz gelmişti. Neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 1.8 kurucu üyelere diye biliyorum ben. 2.480 tl yıllık +1 ay bedava bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Acaba şirket indirimi vs var mı ya. İş spor salonu olunca çok çingeneleşiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 ya kurucu üye tarzı bilinen birisi ile gidersen indirim yapıyorlar, mesela ortaköy orada civarda oturan sitelerle anlaşmalı çoluk çocuk geliyordu. Gidip konuşmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 ortaköy macfite gelicekseniz beklerim. beraber şişeriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 boyle spor salonlariyla anlasmali sirketler oluyor belli sayıda kontenjan ayiriyor her salon o sekilde ucuza uye olabiliyosunuz ben 1200 luk yere 800e kaydoldum mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 ortaköy nasıl oldu ramazan ayından sonra yenilemeler yapıldıktan sonra gitmedim ben hiç değişiklik varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 komple değiştirdiler işte. aletlerin hepsi yeni. salonda da düzenleme yaptılar. bir tarafa crossfit zımbırtıları koydular. eksik yok gibi, en azından ben hiç bir şeyin eksikliğini hissetmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 hafta sonu gelirim belki havuzu, sauna ve buhar odası daha iyi marsa göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 SPORA GİTTİM LAAAN. GİTTİM HER ŞEY BİR ANDA GERÇEKLEŞTİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 heleee ben de gidecem 1 saate. bugün kol var yarın BACAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 macfit ortaköy baya güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 tiLi said: SPORA GİTTİM LAAAN. GİTTİM HER ŞEY BİR ANDA GERÇEKLEŞTİ http://www.reactiongifs.com/r/bait.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar