Marty Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 tavada sucuk oldursen, ustune de kasar eritsen aslinda hic derdin kalmaz. yanina da ezine peynir. ekmegi banarsin sucuga mis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Lan nasil halleniyorum yemege ztn anlatamam. Oglen balik fln yiyorum sahilde. Yaninda mezeler geliyor onlari bile parmaklayamiyorum. Nasil icimde kaliyor. Ama en cok dizi film izlerken junk food ariyorum. 1 aydan fazla oldu yemeyeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 arada bir junk food yemeyi dene bakalım tad alabilecekmisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Nein, irade meselesi. Recep baba bize böyle öğretmedi. http://www.egedesonsoz.com/haber_resim/sadc2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 dun aksam 2 hamburger yedim ben mukemmeldi. koftesi hazir kofte degil, gunluk yapilmis. boyle bir lezzet yok. sonra da biraz yurudum ama kurtardi mi bilmiyorum oradan aldigim kalorileri. gerci kurtardiysa da pesine bi de snickers dondurma caktim. orada bittim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Yürüyüşün şöyle bir kapsamı yoksa kurtarmamistir bence http://img3.wikia.nocookie.net/__cb20150202052614/lotr/images/thumb/f/fb/THAUJmovie.jpg/480px-THAUJmovie.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 bugün başarabilirsem başlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 lan sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 NE LAN NE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 profile picinden utan lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 utandım işte başlıyorum napıyım daha. zaten squat sakatlığım geçmedi hüsranlıyım. sonsuza dek chicken leg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 olum son bi sene içinde 11. başlayışın bu asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 bu hafta yeni işe başladım hiç gidemedim spora bugün ve pazar ayı gibi abanıp düzeltmeye uğraşcaktım ama iş yerinde yemek olarak karışık kızartma çıktı beni bi süreliğine aranıza kabul edeer misiniz şişkolar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Bizim sırrımız aşağılansak da herkesi kabul etmemiz çünkü birgün herkes bizden olacak er yada geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Stifler said: olum son bi sene içinde 11. başlayışın bu asdf. olm 4-5 aydan fazla yapamıyorum hiçbir şeyi ben. bundan sonra sürekliliğe oynıycam. en kısa zamanda ne kadar güçlenirim ne kadar büyürüme kasmıycam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Abi burda millet suçluluk duyuyor şunu yedim bunu yedim diye Marty o kadar süper dümdüz yazıyor ki geberiyorum okurken ahah şunu yedim bunu yedim diye diyette olan varsa sinir oluyordur resmen milleti sabote eder gibi ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 bingildak said: Nein, irade meselesi. Recep baba bize böyle öğretmedi. http://www.egedesonsoz.com/haber_resim/sadc2.jpg hayır, iradeyi geçin. irade balon bi kavramdır. önemli olan sabit ve değişmez sandığın arzularını dönüştürmek, aklına uygun hâle getirmek. başına irade polisi koymak hayat boyu hapis yatmak gibi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Ya benim film izlerken cips yeme arzum kaybolmaz. Amacladigim sey su. 78 i kendine fit tanımlayacagim. 76 78 seridini simariklik guvenlik duvari haline getirip, 78 de simarikligi kesicem. 78 e kadar da eger kendimi simartmayi seciyorsam sporla terbiye edicem bir yandan. Ikisi de olmadi mi olmuyor. Keyiften vazgecmekten yana değilim ama keyif yapiyorsam da dengelemek icin kendimi spora zorluycam. Ben evde çalıştığım icin daha esnegim. Tabii daha 8 kilo en ufak kaçamak yasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 dana22 said: bir de urlada yaparlar ki icerigi bayagi farklidir.. öf urla katmeri inanılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Tam kendini terbiye basligi ya hahaha moar marty moaaarr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Kuruyemişi yasaklasa başkanımız sigara yasağından hayırlı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 kuruyemiş kötü değil insan porsiyonlarında yedikce ben öyle biliyorum en azından tuzlanmış fln değilse tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 En masumunun 100gr'ı 600 kalori yav ve 100gr fıstık dediğin bir avuç kadar bişi. Yani mutfağa gittin tezgahta kuruyemiş var sende avucunla 2 çorba kaşığı kadarını alıp çıktın, 250 kalori yazdı toplam 25 saniyede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 olaya sadece kalori olarak bakma abi besin değerleri işlenmediği sürece gayet iyi en iyi snack badem, ceviz vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Esh said: Sosyal devlette ogrenci spor salonu. Bi sekilde bu memleketlere gidip de "ben doncem ulkeme" diye tutturan olursa benzin dokup yakin abi. almanyadaki turklerin %80 i yakalim direk bana sorun olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar