dana22 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 bir de urlada yaparlar ki icerigi bayagi farklidir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 urladaki nasil? bildigin peynirli borek gibi gorunuyor fotodaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 @benjani o akdenizin, öbürü güneydoğunun katmeri. İkisi de birbirinden şahane şeyler <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Marty said: urladaki nasil? bildigin peynirli borek gibi gorunuyor fotodaki icerik karisik abi..hamuru yayar ustune 2 yumurta kirip yayar o yumurtalar hamuru citirlastirirken kasari salam sucuk artik eline ne gelirse yardirir icine tam pismeden kapatir bohcalar verir.. daha yumusagini yumurtayi icine kirdiktan sonra kiymali peynirli otlu da olabilir.. bildigin sac boregi gibi degil yalniz..daha hafif incecik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 OF abi urla katmeri ne yeniyor yalnız, 1 den ziyade 1,5 porsiyon (çok hayvansanız duble) ideal oluyor. Mide orgazmı yaşatıyor yanında ayran ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 noluyo burda ya, iki dakka boş bırakmaya gelmiyo hemen pis şeyler paylaşılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 pis değil onlar lazım şeyler. o da lazım şu da lazım bu da lazım spor da lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 gym apparel basligindan birseyler mi satin alsam acaba. dumbellar duruyo kenarda. onlarin yanina koyarim beraber demlenirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 30kiloluk bidonlari tasidim, palete yukledim, ordan aldim yer hizasindan gogus hizasinda bir yere koydum. toplamda 2 ton mal. resmen bitmisim ben ya. allan 30kilosunu kaldirirken uf puf ediyorum. soldan kaldirmaya calisirsam ikiniyorum, falan. su anda ciddi ciddi dusunuyorum spora basliyim diye. bugun yarin gideyim bakayim yakinlarda en duzgun nere var gidilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 bu hafta tam klubün üyesiydim aydına geldiğimden ama yardın spora geri dönüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 bugun isten cikinca yaziliyorum spora hic de ugrasmiycam fiyat karsilastirmasiyla falan. o ise girince uzuyo ve ben zaten ertelemeye firsat ariyorum boka sariyo. direkt parayi aticam suratlarina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Bu mantıkla yazılırsan gitmezsin. Verme boşuna para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 paraya acıyıp gidebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Nice koçyiğit senelik yazılıp gitmedi çevremde. Gitti bin liralar hep sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Dragonfire said: bu hafta tam klubün üyesiydim aydına geldiğimden ama yardın spora geri dönüyorum. Aydın'da mı başlayacaksın? Hangi salon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Sorieno said: Dragonfire said: bu hafta tam klubün üyesiydim aydına geldiğimden ama yardın spora geri dönüyorum. Aydın'da mı başlayacaksın? Hangi salon? Yok aydın'da şimdilik başlamıcam ortaköyde başladım. Aydına aile ziyareti ve cenaze falan için geldim. birazdan uçağım var istanbula dönüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 dedemana gidicem 12 giris 150$ gibi birseydi en son. havuz da var. hazir havalar da isindi pazar gunleri de gider gunun yarisini sigir gibi uzanarak geciririm. acaip kafama yatti su anda. kendimi iyi ikna ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 nerdeki dedeman? pahalı bence macfit lere bak. ben 195tl ödüyorum sınırsız giriş havuz fitness gym sauna hamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 http://venus.tue.nl/sci-cgi/index.opl aylık 20 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Sosyal devlette ogrenci spor salonu. Bi sekilde bu memleketlere gidip de "ben doncem ulkeme" diye tutturan olursa benzin dokup yakin abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 abi onun kaçarı yok o istek her zaman olacak, ama çözümü belli yani gelip 1 hafta kalıp dönücen. Ben ne zaman yurtdışından hevesle dönsem 2 günde yine kalabalıktan insanların mutsuzluğundan ufak çakallıklarından pis havadan boğulup pişman oluyorum ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 burasi taskent. duzgun kaliteli yerler aylik 150$in ustunde. 6aylik falan yapmak lazim uyelik azcik duzgun fiyat olsun diye. onda da pesin aliyo parayi. dedemanda en azindan havuzu saunasi hamami, masaji vs var. verdigim paraya deger. kahvaltiya falan da giderim pazarlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 1 aydir devam ettigim afrika açız aga diyeti sonucu sol tarafta gardıropa geri eklediklerim ve sağ tarafta hala icine sigamadiklarim. Bakalim spor yapmadan sagdakilere de girebilecek miyim. Sagdakileri aldigimda 76kg flndim su an 85 im. Solda 20 item fln var sağda 10 fln kaldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 hll team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Kahvalti ve aksamin yemegini evde yiyorum. Sabahlari için bir düzen kurdum ama iyi mi bilmiyorum. Beslenmeye dikkat edenlerden gelecek fikirlere acigim. Kabaca az musli (bu fotodaki cikolatali ve bademli, enerjisi digerine göre biraz daha fazlaymis. 100gr 400 cal gibi. Digeri 300 flndi) Blueberry 2 3 dene Yaban mersini 1 kucuk salkim Badem parçalari bol Yarim yagli yoğurt Cilekte iste susu, 1 2 tane dilimliyorum. Spor yapmayan kilo vermek isteyen icin iyi midir? Sunu koyma dediğiniz bi sey var mi? Akşamları 100gr fln et izgara yapiyorum.yaninda yogurt, basit salata. Ek öğün olarak cilek, erik fln. O da adetle. Overall enerji alisini baya dusurdum gibi geliyordur. Basladigimdan beri yemekten 1 saat sonra açıkiyorum. Mide ufalmaya basladi gibi ama. Daha gec acikmaya basladim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar