Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

spora başlayamayanlar klubü

barbu

Öne çıkan mesajlar

Dragonfire said:

şimdi spordan 30 dk önce ne içmeli spordan sonra ne içmeli kısaca yazın bir isim verin. bilale anlatır gibi.
birde kollar ve bilekler çok güçsüz benim ya. bacaklarda idare ediyor işte. Spor esnasında enerji verecek ne olabilir?

spordan 20 dk önce saf acı kahve, çıktıktan sonra da bir protein shake ve 1 saat içinde güzel kaliteli bir yemek.
Sosyal ağlarda paylaş

elma said:

Dragonfire said:

şimdi spordan 30 dk önce ne içmeli spordan sonra ne içmeli kısaca yazın bir isim verin. bilale anlatır gibi.
birde kollar ve bilekler çok güçsüz benim ya. bacaklarda idare ediyor işte. Spor esnasında enerji verecek ne olabilir?

spordan 20 dk önce saf acı kahve, çıktıktan sonra da bir protein shake ve 1 saat içinde güzel kaliteli bir yemek.

Şu protein shake için bir beginner level varmı hangisi doğrusu hangisi prosu falan?
Sosyal ağlarda paylaş

Dragonfire said:

2134687987 tane whey var. 70% in 50% si kafa karışıklığını gidermek bence.

abi araların çok ahım şahım fark yok. Diyetin mükemmel temiz değilse 1 gr yağdan 2 gr şekerden bir şey olmaz. İçimini aromasını markasını beğendiğin bir tanesini al geç derim. Musclepharm combat ile başlayabilirsin, cookie&cream ya da muzlu tavsiye ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

ticari site promoterlığı yapıyo gibi olmayayım da, sanırım ben en son fitbull'dan almıştım. Besinmarket, protein7, supplementler.com da da olabilir. Bazı sitelerde bazı aromalar olabiliyor, o yüzden belli bir aroma aranıyorsa hepsine bi göz atılması iyi olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Gençler kötü haber, bu kalori hesaplarının hiçbirisi in vivo koşullarda değil. Hepsi in vitro koşullarda. Yani labda o ürünleri yakınca o kadar kalori ısı açığa çıkarıyor, ama vücudunuz onun ne tamamını metabolizmada kullanabilir, ne de sizin patır patır sıçmanızı sağlayabilir o paketli müsliler bisküviler falan. Soğukta uzun uzun mayalanmış ekşi mayalı çavdar ekmeği sabahınızdan, bulgur pilavı öğleninizden girsin midelere, gün içinde aburcubur diye diye gezmeyin sonra.

Ayrıca mekik çekerken lomber bölgem çok ağrıdı, lomber kasları yeterince ısıtmadığımdan mıdır yoksa çok güçsüz olduğundan mı? Güçsüzlüktendirse ftr egzersizi bakayım mekikten önce :(
Sosyal ağlarda paylaş

Drall said:

Ben de başlayamıyorum işte, haftada bi yüzelli mekik çekiyorum sonra çok belim ağrıyınca bırakıp bi hafta daha üşeniyorum spor yapmaya :(

abi mekik kadar sıkıcı ve dandirik bişi yok bence

tamam iyi yani hiç bi hareket yapmamaktan iyidir ama onun yerine biraz şekillendir

40 saniyeden plank yap front plank ve 2 yanın için,3er kere,15 tane şınav,15 tane mekik çek ,hem daha az sıkıcı hemde daha yararlı olur,bunu her gün yap,10 dakkanı alır ama kendini daha iyi hissedersin
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...