St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 haftada 2 gün salonda 1.5 saat kadar kardio çalışıyorum. Salondaki hoca bunu koşu bandında interval yürüyüş, dikey bisiklet ve eliptik bisiklet arasında paylaştırıyor. Ama ben yürürken daha çok efor sarf ettiğimi hissediyorum. Bisikletlerde terlemiyorum bile nerdeyse. Bu 1.5 saati sadece koşu bandında geçirmekle daha iyi verim elde edebilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 bisiklette ağırlık ayarı yok mu nasıl terlemiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Diger antremanlarin hakkini vermiyormussun demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 yaa terlemiyorum derken yürürkenki kadar yoksa var tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 o zaman ötekilerin şiddetini arttırıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Yürürken ne story ne kardiyosu, kalp atışın değişmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 RÖÖAHH GENE Mİ KARDİYO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 YAPIN ULAN FULL KARDIYO YAPIN 5 YAŞINDA Kİ KASSIZ HALİNİZE GERİ DÖNÜN ÇOCUK GİBİ DOLANIN ORTALARDA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 hahah artık delirttiniz milleti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 çok lan o kadar kardiyo sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 bisiklette terlemiyorsan geyiğine yapıyosundur 3 aylık spor tecrübemde bunu öğrendim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 ahahahha tili jaeger güzel patlamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 sdfsd rage gelmiş topice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 tiLi said: RÖÖAHH GENE Mİ KARDİYO Bunu paylaş sonra röööögöögögögöö gönö mö kördöyö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 bu adamın sorunu cardio yapmaması mı şimdi sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 kustum bu ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Fıtık olmuş bence bagırsaklar karnını sarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 karın forever alone suratı olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Euzübillahimineşşeytanirracimbismillahirrahmanirrahimomgwtfbbq. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 diyabet & hep ayni yerden insulin ignesi sonucu demis birileri korkunc lan :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 İnsülin o bölgede yağ tutulmasına mı neden oluyor ? Nedir alameti farikası bunun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 abi yağ falan değil o sdfsdfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar