Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ş.L Play-Off : Beşiktaş - Arsenal | 19 Ağustos Salı - 21.45

Llama

Öne çıkan mesajlar

ya söyle okudum kac sayfa, kendi evinde oynayan beşiktaşsın eksik arsenale 1 gol bile atamamışsın ama taraftarların çeyrek finalde tur atlamış gibi seviniyor. ulen eksik takıma kendi evinde ve son yıllarda oynadıgı en iyi futbolu oynayarak GOL ATAMAMIŞ hala yok gs yok fb. Ben ciddi anlamda bjknin turu gecmesini istiyorum bu arada inş bala göte atlar turu ama Cl ön elemesi bu yani atla deve değil.
Sosyal ağlarda paylaş

olorin84 said:

ya söyle okudum kac sayfa, kendi evinde oynayan beşiktaşsın eksik arsenale 1 gol bile atamamışsın ama taraftarların çeyrek finalde tur atlamış gibi seviniyor. ulen eksik takıma kendi evinde ve son yıllarda oynadıgı en iyi futbolu oynayarak GOL ATAMAMIŞ hala yok gs yok fb. Ben ciddi anlamda bjknin turu gecmesini istiyorum bu arada inş bala göte atlar turu ama Cl ön elemesi bu yani atla deve değil.

üzüntüden kafamızı duvarlara vurduk dün gece, güle oynaya ingiltere'ye gitme şansımız vardı diye kahroluyoruz, adam seviniyorsunuz diyor lel
Sosyal ağlarda paylaş

olorin84 said:

kaçırdığın nokta şu Beşiktaş taraftarının sevinmesinden ziyade GS lilerin üzüntüsü daha büyük. Sanarsın arsenal türk takımı Beşiktaş ingiliz takımı . paranın gücü işte insana neler yaptırıyor...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...