madcow Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 bugune kadar yazılmıs en anlamsız cumleyi yazdın tebrik ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 ahaha hiç bir şey anlamadım sdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 pzero yetiyodu, bi de warimathras mi cikti simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
warimathras Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 teşekkür ederim de anlam verme bakanlığından falan mı geliyosun? bilelim de önümüzü falan ilikleriz karşında... ayrıca GS lilerin bu topice yazdıklarının benim cümlelerimden daha anlamlı olduğunu iddia ediyorsan eğer sıkıntın büyük bi doktora görün derim sana ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 "Salak bu çocuk yeminle salak ha..." aha kırdın gırdıııın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 ya ne guzel macdan once iki topic vardı birinde gslılar takılsaymıs keske gerci ordaki post sayısı burdakini gecerdi ozammn uefa.jpgler le tatmin olurlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 ... hiiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 aaaaaaaaaaahahahah manyak laf manyak laf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 ya söyle okudum kac sayfa, kendi evinde oynayan beşiktaşsın eksik arsenale 1 gol bile atamamışsın ama taraftarların çeyrek finalde tur atlamış gibi seviniyor. ulen eksik takıma kendi evinde ve son yıllarda oynadıgı en iyi futbolu oynayarak GOL ATAMAMIŞ hala yok gs yok fb. Ben ciddi anlamda bjknin turu gecmesini istiyorum bu arada inş bala göte atlar turu ama Cl ön elemesi bu yani atla deve değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 ... hiiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
warimathras Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 0-3 arsenal alır ehue lafı da cok manyaktı itiraz ettik dur güzel hatrın için 1-3 yapalım diyenler daha yeni yeni çıkıyorlar piyasaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 ön elemede 12 maçta 12 galibiyet alan bir takım. atla deve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 olorin84 said: taraftarların çeyrek finalde tur atlamış gibi seviniyor. yoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 önceden elensin diyordum bjk ama cl den de uefaya kalabilir o yüzden 1-3 alır ingileterde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 kermit said: olorin84 said: taraftarların çeyrek finalde tur atlamış gibi seviniyor. yoo dün halay çekmedin mi yalancı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 o kürdistanın kuruluş yıldönümü diyeydi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 o halay gunluk spor icin cekiliyo her gun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 olorin84 said: ya söyle okudum kac sayfa, kendi evinde oynayan beşiktaşsın eksik arsenale 1 gol bile atamamışsın ama taraftarların çeyrek finalde tur atlamış gibi seviniyor. ulen eksik takıma kendi evinde ve son yıllarda oynadıgı en iyi futbolu oynayarak GOL ATAMAMIŞ hala yok gs yok fb. Ben ciddi anlamda bjknin turu gecmesini istiyorum bu arada inş bala göte atlar turu ama Cl ön elemesi bu yani atla deve değil. üzüntüden kafamızı duvarlara vurduk dün gece, güle oynaya ingiltere'ye gitme şansımız vardı diye kahroluyoruz, adam seviniyorsunuz diyor lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
warimathras Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 olorin84 said: ya söyle okudum kac sayfa, kendi evinde oynayan beşiktaşsın eksik arsenale 1 gol bile atamamışsın ama taraftarların çeyrek finalde tur atlamış gibi seviniyor. ulen eksik takıma kendi evinde ve son yıllarda oynadıgı en iyi futbolu oynayarak GOL ATAMAMIŞ hala yok gs yok fb. Ben ciddi anlamda bjknin turu gecmesini istiyorum bu arada inş bala göte atlar turu ama Cl ön elemesi bu yani atla deve değil. kaçırdığın nokta şu Beşiktaş taraftarının sevinmesinden ziyade GS lilerin üzüntüsü daha büyük. Sanarsın arsenal türk takımı Beşiktaş ingiliz takımı . paranın gücü işte insana neler yaptırıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 olorin84'üde banliste aldım artık onunda mesajlarını görmüyorum yaşasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 her zaman oldugu gibi, her taraf karsi tarafin kendi kafasinda yaptigini dusundugu sey uzerine birbirine laf atiyo. halbuki ne besiktaslilar cok sevindi, ne de gsliler uzuldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 10 kisi arsenali evinde yenememissin hala lo lo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 aaa unityi unutmuşum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 o dediklerinizi kim yazıyor lan acaba aynı topici mi okuyoruz diye kontrol ediyorum bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 kermit said: olorin84'üde banliste aldım artık onunda mesajlarını görmüyorum yaşasın iyi yapmışsın bazen ben de kendimden tiksiniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar