sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 bir süpermarkette kasada durup basit matematik bilmemek ne demek ya. ice tea aldım, 2.80 tuttu. az önce de fırından 5 kuruş para üstü vermişler. aha dedim süper: 3.05 verdim kasiyer kıza. böle aval aval baktı "lan niye 3 liradan fazla verdi herif?" dercesine. güzel güzel açıkladım, bakın 5 kuruş fazla verdim ki 25 kuruş geri verin. kasaya 3 lira giriş yazdı, para üstünü de 5-5-10 kuruş olarak toplam 20 kuruş uzattı. teeeebe teeeeebeeeee dedim oturdum bi daha anlattım böle böle 25 kuruş almak için verdim 5 kuruş fazla verdim falan diye. kesinlikle anlamamış bir şekilde "hııı" diyip, elimdeki 20 kuruşu alıp, 25 kuruş verdi. böle işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 25 kurusun hesabini yapan adama az bile cektirmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 olm ben burda veriyorum fazla para düz para üstü alayım diye hesap makinesini çıkarıyorlar alttan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 hem fakirsin hem de fakir kimliğini gizlemek için senden daha fakir kişileri küçük görmeye çalışıyorsun. lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 ahah sevimli troll'ler. cebimde iğrenç bir şekilde 5'er kuruş şeklinde bir sürü demir para taşımak yerine, 1 tane 25 kuruş taşımayı istemek fakirlik di mi. canlarım benim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 hayır, kasiyerin küçük bi hatasını görmezden gelmemen hemen çıkarımlarda bulunman fakirlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 bunu yurtdışında yapsana delikanlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Sayısal zekası olmayanı aşağılamak da pek sevilen bir trait değildir. Bi dahaki sefere karakter yaratırken seçme bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 sostizm said: Sayısal zekası olmayanı aşağılamak da pek sevilen bir trait değildir. Bi dahaki sefere karakter yaratırken seçme bunu.ahahahahhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 forgiver said: bunu yurtdışında yapsana delikanlı harbi la usa de deneyen var mı bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 sostizm said: Sayısal zekası olmayanı aşağılamak da pek sevilen bir trait değildir. Bi dahaki sefere karakter yaratırken seçme bunu. yav he he. o zaman kasiyer olmayacak. gitsin giyim mağazasında müşterilere yardımcı olsun. ha tabii bunu işe alanda da kabahat var. kaldı ki sayısal zeka bile değil. 305'ten 280 çıkarıp 25 bulamıyorsa çok başka sıkıntıları var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 ne zor hayatlariniz var ya, kuruş hesabı falan yapmak ondan sonra kasada bunu challenge haline getirip, gelip foruma yazmak falan yorucudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 ben para üstünü saymıyorum asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 derdini öpeyim butonu atıcaktım vazgeçtim http://make-everything-ok.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Asgari ucretli calisan oldugu faktorunu kacirmis sabo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 bingildak said: ben para üstünü saymıyorum asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 25 kuruş ne ya? Öyle bir para mı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 forgiver said: bunu yurtdışında yapsana delikanlı Neye gore salladin bunu bilmiyorum da gayet yapiyoruz. Sikinti cikmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 sabonis said: ahah sevimli troll'ler. cebimde iğrenç bir şekilde 5'er kuruş şeklinde bir sürü demir para taşımak yerine, 1 tane 25 kuruş taşımayı istemek fakirlik di mi. canlarım benim ya.yok fırından 5 kuruş para üstünü almak fakirlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 almanya'da kurusu kurusuna veriyor marketler. bizde hep yuvarliyor kasiyerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 di said: forgiver said: bunu yurtdışında yapsana delikanlı Neye gore salladin bunu bilmiyorum da gayet yapiyoruz. Sikinti cikmiyo. aynen hatta kasiyerler genelde soruyor bozuk parayı tam vermek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 2 tane 10 kuruş yerine 1 adet 25 kuruş alabilmek için zahmete giren müşteri hakkında pek iyi şeyler düşünmezdim ben de sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Avrupada kan aliyolar cunku. Kurusu bile degerli adamlarin. Bu migroslarin , bankalarin yukariya yuvarlayip yilda elde ettikleri kazanci duysaniz akliniz sasar lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 bi de gelmiş 2 paragraf yazı yazmış ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 5 kurus da 25 kurus da degerli yerine gore. Haliyle sacmaliyorsunuz 25 kurus icin bik bik bik diyerek. Ustune kasiyerin kafasinin buna basmamasi yine garip. Ulke insaninin 4 islemden bile bu kadar uzak olmasi can sikici, yine hakli bir isyan sebebi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar