Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ekran Kartı Gidici mi?

SCelen

Öne çıkan mesajlar

Selam,

Yahu son zamanlarda bilgisayarda saçma sapan şeyler olmaya başladı. Örnek vericek olursam bazen açarken pc açılıyor ama ekran gelmiyor. Kapat aç falan yaptığımda düzeliyor, windows açılıyor.

Asıl sorun ise grafik yönünden ağır oyunları açtığımda Oyun açılıyor oynayacakken çat pc kapanıyor, 2-3 saniye sonra yeniden başlatıyor.(Bir kaç oyunda denedim test ettim aynı)
Fakat league of legends(lol) gibi grafik zorlaması olmayan oyunları açtığımda falan sıkıntısız oynayabiliyorum. VGA benchmark yaptırayım dedim. Benchmark başladığında da kapattı pc kendini.

Şimdi sizce ekran kartı mı gidici? 4 ay daha var garantisinin bitmesine götürsemmi servise? Yoksa ne bilim herhangi bir virüs gibi birşey bunu yaptırabilir mi pc'ye? Avast+Malwarebytes kullanıyorum.

VGA: Zotac GTX670 Amp.
Anakart: MSI Z77A-GD55
PSU: Corsair HX750 Gold
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.sweclockers.com/image/red/2013/04/02/IMG_1204.jpg?t=original&k=ad50c24c

Özellikle sağlam olsun diye gidip 750w +80 Gold plus özellikli PSU aldım. Gelip çöp demen yakışmadı hıh :)

Bende psu da sorun olduğuna kanaat getirdim. Bakalım inşallah vatan bize garip süprizler yapmaz servis kısmında
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...