SCelen Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Selam, Yahu son zamanlarda bilgisayarda saçma sapan şeyler olmaya başladı. Örnek vericek olursam bazen açarken pc açılıyor ama ekran gelmiyor. Kapat aç falan yaptığımda düzeliyor, windows açılıyor. Asıl sorun ise grafik yönünden ağır oyunları açtığımda Oyun açılıyor oynayacakken çat pc kapanıyor, 2-3 saniye sonra yeniden başlatıyor.(Bir kaç oyunda denedim test ettim aynı) Fakat league of legends(lol) gibi grafik zorlaması olmayan oyunları açtığımda falan sıkıntısız oynayabiliyorum. VGA benchmark yaptırayım dedim. Benchmark başladığında da kapattı pc kendini. Şimdi sizce ekran kartı mı gidici? 4 ay daha var garantisinin bitmesine götürsemmi servise? Yoksa ne bilim herhangi bir virüs gibi birşey bunu yaptırabilir mi pc'ye? Avast+Malwarebytes kullanıyorum. VGA: Zotac GTX670 Amp. Anakart: MSI Z77A-GD55 PSU: Corsair HX750 Gold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 gpu'nın ısısına bi bak, sıcaklıktan gibi geldi bana ama sallıyor da olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 güç yetmiyor da olabilir ya da psu sorunu işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 PSU yeter rahat rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 gpu nun soğutucusu tozlanmış olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Gangren said: PSU yeter rahat rahat. bozuksa yetmez abi onu diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Muhtemelen ısınmadan, onuda kontrol edebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 bence de psu, kontrol edilmesi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Artifact olusuyor mu ekranda , kapanma olayi psu dan kaynakli sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 macun sür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SCelen Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Ekran kartını temizledim toz falan sıkıntısı yok. Isı kontrolünü yaptım gpu-z ile en fazla 60-65 falan oluyor kapanmadan önce. VGA kaynaklı değil galiba problem ya. PSU'da gitmiş olabilir, siz yazınca olabileceği aklıma geldi. Ayrı ayrı servise vermek şart oldu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 valla arada bilgisayarın açılmaması bende de oluyor nadiren. ama sende olan diğer problemler bende yok. 2 problem farklı sebeplerden olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 psu gidik bence başka bir psu ile dene muhtemelen olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 PSU kasa ile birlikte gelen çöplerden muhtemelen sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SCelen Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 http://www.sweclockers.com/image/red/2013/04/02/IMG_1204.jpg?t=original&k=ad50c24c Özellikle sağlam olsun diye gidip 750w +80 Gold plus özellikli PSU aldım. Gelip çöp demen yakışmadı hıh :) Bende psu da sorun olduğuna kanaat getirdim. Bakalım inşallah vatan bize garip süprizler yapmaz servis kısmında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar