Certhas Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 bence biyik hakkında konu açanlar aslında biyik'ın gitmesini istemiyorlar. eğer birisinin yaptıkları sizi hoşnut etmiyorsa o zaman onunla ilgilenmezsiniz doğal olarak ancak niyeyse bu böyle olmuyor. marilyn monroe'nun bu konuya tam oturmasa da, ucunduran dokunduran güzel bir sözü var. said: ...and never have regrets because at one point everything you did was exactly what you wanted. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 HAHAHAHAHAHHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 kermit said: ahahaha olm bide göremediğimiz şeyin alıntısını yapıyo bazen laf sokmaya çalışıyo bize GÖREMİYOZ OLM BIYIK YAZDIKLARINI GÖREMİYOZ LAN APTAL çok komik. mal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Certhas said: bence biyik hakkında konu açanlar aslında biyik'ın gitmesini istemiyorlar. eğer birisinin yaptıkları sizi hoşnut etmiyorsa o zaman onunla ilgilenmezsiniz doğal olarak ancak niyeyse bu böyle olmuyor. marilyn monroe'nun bu konuya tam oturmasa da, ucunduran dokunduran güzel bir sözü var. said: ...and never have regrets because at one point everything you did was exactly what you wanted. ben de öyle düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 lan banleyin gitsin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 mal dedi şikayet edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Ben bu topiğin amacını anlamadım yani zaten 2 tane topic açmışlar hakkında sonuçta, neden forumun en çok ziyaret edilen bölümüne link koyuyorsun o konulara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 abi bu arada mode-z'yi kim geliştirmişti? hesap numarasını atsın donation yapacam lan kurduğum günden beri forum deneyimim 5 kat kaliteli hale geldi. silktimin yerinde 100 tane güzel insan, 5 adet çöp var. o 5 çöpü aradan çıkarınca ne güzel oldu anlatamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Xaenin said: Ne diyor anketler :) ilk anket yüzde 35 kalsın yüzde 17 modlar halleder. ikinci anket daha başlamadan bitmiş 4 gitsin 3 kalsın. yüzde 90'a 10 gibi oranlar olsa neyse diyeceğim de benden nefret edenlerin goygoyu işte bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Xaenin said: Ben bu topiğin amacını anlamadım yani zaten 2 tane topic açmışlar hakkında sonuçta, neden forumun en çok ziyaret edilen bölümüne link koyuyorsun o konulara? dedim ya son konu kitlenmiş ondan buraya konu açtım. amacım linç etmek isteyenleri teşhir etmek. linç kültürüne karşıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 saat 17.13 biyiksiz ve kusmuksuz bir paticiğe 1 saat kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 abi basalım 10'ar tele çıkartsın babuş firefox versiyonunu, ayırıversin 2 saatini bizim için asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 ben artırıyorum biyik git paticikten hatta öl komple Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Kalsın diyen insanların seni AKP seçmeninin Tayyip'i sevdiği gibi sevdiğini mi iddia ediyorsun yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 bingildak said: abi basalım 10'ar tele çıkartsın babuş firefox versiyonunu, ayırıversin 2 saatini bizim için asdasd EVET EVET LÜTFEN YAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Xaenin said: Kalsın diyen insanların seni AKP seçmeninin Tayyip'i sevdiği gibi sevdiğini mi iddia ediyorsun yani? oha. o kadar büyük sevgiye nail olamam ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 seni ufacık sevenin aklına tüküreyim kulağından içeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Bence osuruk kokusu gibisin abi açıkçası. Kötü kokuyorsun ama insan merak edip yine koklamak istiyor ne kadar kötü koktuğuna bir kez daha vakıf olmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 AHHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Biyik said: Xaenin said: Ben bu topiğin amacını anlamadım yani zaten 2 tane topic açmışlar hakkında sonuçta, neden forumun en çok ziyaret edilen bölümüne link koyuyorsun o konulara? dedim ya son konu kitlenmiş ondan buraya konu açtım. amacım linç etmek isteyenleri teşhir etmek. linç kültürüne karşıyım. Gitmesin / atılmasın diyenlerin hepsi seni seviyor sanıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 ayrıca insanların beni sevip sevmemesiyle ilgilenmiyorum. hakaret ve linç kültürüne karşıyım sadece, kime olursa olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 who cares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Hay senin analojine osurayim. Xaenin said: Bence osuruk kokusu gibisin abi açıkçası. Kötü kokuyorsun ama insan merak edip yine koklamak istiyor ne kadar kötü koktuğuna bir kez daha vakıf olmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Gitmesin dediydim ben :) Sağlam atraksyon yaratıyo. Adrenalin popaliyo vucudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Fistan said: mal dedi şikayet edin abi sesli gülüyorum,ve durduramıyorum. asdsafsdsfad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar