Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yok mu artıran?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bence biyik hakkında konu açanlar aslında biyik'ın gitmesini istemiyorlar. eğer birisinin yaptıkları sizi hoşnut etmiyorsa o zaman onunla ilgilenmezsiniz doğal olarak ancak niyeyse bu böyle olmuyor.

marilyn monroe'nun bu konuya tam oturmasa da, ucunduran dokunduran güzel bir sözü var.

said:
...and never have regrets because at one point everything you did was exactly what you wanted.
Mesaj tarihi:
kermit said:

ahahaha olm bide göremediğimiz şeyin alıntısını yapıyo bazen
laf sokmaya çalışıyo bize
GÖREMİYOZ OLM BIYIK YAZDIKLARINI
GÖREMİYOZ LAN APTAL

çok komik.
mal.
Mesaj tarihi:
Certhas said:

bence biyik hakkında konu açanlar aslında biyik'ın gitmesini istemiyorlar. eğer birisinin yaptıkları sizi hoşnut etmiyorsa o zaman onunla ilgilenmezsiniz doğal olarak ancak niyeyse bu böyle olmuyor.

marilyn monroe'nun bu konuya tam oturmasa da, ucunduran dokunduran güzel bir sözü var.

said:
...and never have regrets because at one point everything you did was exactly what you wanted.

ben de öyle düşünüyorum.
Mesaj tarihi:
Ben bu topiğin amacını anlamadım yani zaten 2 tane topic açmışlar hakkında sonuçta, neden forumun en çok ziyaret edilen bölümüne link koyuyorsun o konulara?
Mesaj tarihi:
abi bu arada mode-z'yi kim geliştirmişti?

hesap numarasını atsın donation yapacam lan

kurduğum günden beri forum deneyimim 5 kat kaliteli hale geldi. silktimin yerinde 100 tane güzel insan, 5 adet çöp var. o 5 çöpü aradan çıkarınca ne güzel oldu anlatamam.
Mesaj tarihi:
Xaenin said:

Ne diyor anketler :)

ilk anket yüzde 35 kalsın yüzde 17 modlar halleder.

ikinci anket daha başlamadan bitmiş 4 gitsin 3 kalsın.

yüzde 90'a 10 gibi oranlar olsa neyse diyeceğim de benden nefret edenlerin goygoyu işte bunlar.
Mesaj tarihi:
Xaenin said:

Ben bu topiğin amacını anlamadım yani zaten 2 tane topic açmışlar hakkında sonuçta, neden forumun en çok ziyaret edilen bölümüne link koyuyorsun o konulara?

dedim ya son konu kitlenmiş ondan buraya konu açtım.
amacım linç etmek isteyenleri teşhir etmek.
linç kültürüne karşıyım.
Mesaj tarihi:
Xaenin said:

Kalsın diyen insanların seni AKP seçmeninin Tayyip'i sevdiği gibi sevdiğini mi iddia ediyorsun yani?

oha. o kadar büyük sevgiye nail olamam ben.
Mesaj tarihi:
Bence osuruk kokusu gibisin abi açıkçası. Kötü kokuyorsun ama insan merak edip yine koklamak istiyor ne kadar kötü koktuğuna bir kez daha vakıf olmak için.
Mesaj tarihi:
Biyik said:

Xaenin said:

dedim ya son konu kitlenmiş ondan buraya konu açtım.
amacım linç etmek isteyenleri teşhir etmek.
linç kültürüne karşıyım.

Gitmesin / atılmasın diyenlerin hepsi seni seviyor sanıyorsun
Mesaj tarihi:
Hay senin analojine osurayim.

Xaenin said:

Bence osuruk kokusu gibisin abi açıkçası. Kötü kokuyorsun ama insan merak edip yine koklamak istiyor ne kadar kötü koktuğuna bir kez daha vakıf olmak için.
  • Yeni Oluştur...