forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 lync ten sorsam vaktiniz varsa diye olur mu, giriş çıkışlarda karşılaşıyorum orda da sorulmuyor en fazla yok der kolay gelsin derim diye düşündüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 lync'ten sorma. al kahveni git yanına, gir muhabbete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 yüzyüze sor her türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 liseli misini ulan kaç yaşınıza geldiniz msn'den ekleme teklifi gönderir gibi, kadınlar sever böyle şeyleri, eğer evet diyesi varsa yüzyüze evet diyecektir. şirket içi böyle şeyleri yazılı yapmak zaten iyi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 bire bir ortam yok yani bayadır bekliyorum ama hiç denk gelmedi yemeğe tek gitmiyor, yanıan oturayım filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 iş yerinde direkt olarak yanına gidip sor hacı. özgüveninle etkile onu. kes ayaklarını yerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 stalkla abi, denk gelen* gibi bir ortam elbet oluşuyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 cahil sorusu: lync ne? şirket içi chat mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 git yanına şarj iste. kimseye olmayan birşey sor ki başkası çıkartıp vermesin sdfs. oradan yürü sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Dworgian said: cahil sorusu: lync ne? şirket içi chat mi? microsoft'un programı. msn gibi ama konferanslar yapılabiliniyor. sesli konuşma da var. desktop veya program paylaşımı. gerektiğinde kontrolü konuşmadakilere verme gibi şeyler filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 hımmm I c. oradan sorulmasın evet. Hiç mi ortak arkadaş yok? Hani info edinsen fln? Öğle yemek saatleriniz denk gelmiyor mu? Öğlen hep birileriyle mi yemekte? İşe geliş veya çıkışlarda sadece turnikede mi karşılaşıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 forgiver şu pic threadlerde saçma sapan şeyler paylaşan eleman değil miydi ya ne ara işe girdi vay arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Hoeahoeee ama bizim uefa kupamiz var de direj gidip, kız iyi yaklaşırsa bu iş olur yaklasmazsa zaten su iğrenç fanatizminden dolayı uzak durur senden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 barbu said: Dworgian said: cahil sorusu: lync ne? şirket içi chat mi? microsoft'un programı. msn gibi ama konferanslar yapılabiliniyor. sesli konuşma da var. desktop veya program paylaşımı. gerektiğinde kontrolü konuşmadakilere verme gibi şeyler filan. ben de hiç duymışım bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 mailini ver ben söylerim lync ten, şirkette senden hoşlanan biri var az tenhaya gitsene diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 hahaha "tenhaya gitsene" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 "cebimden bozuk parayı alsana" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 lync den soracağına seviyorum ama kimi en tatlı birisini nasıl anlatsam sana ilk harflerine baksana yazılı post it yapıştır ekranına daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 yüz yüze sor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Dworgian said: hımmm I c. oradan sorulmasın evet. Hiç mi ortak arkadaş yok? Hani info edinsen fln? Öğle yemek saatleriniz denk gelmiyor mu? Öğlen hep birileriyle mi yemekte? İşe geliş veya çıkışlarda sadece turnikede mi karşılaşıyorsun? sırasyla var ama çok sormak istemiyorum, evet, evet, evet bir kere yemekte tekti, bende 23432 kişiyle oturyordum yanına gidemedim bu arada kız karşılaştıça sürekli slm veriyor, biraz tanıdığı herkesle böyle gözlemlediğim kadarıyla ama bende extra etki yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Abi valla ben karşıdan gelen sinyali alma konusunda ultra odunum (genelde "arkadaşça yaklaşıyordur" der geçerim yani) o yüzden o son dediğin "görünce selam veriyor" kısmında "hede hödöyse ilgisi vardır" gibi tip veremicem ama tanıdığa sor bence ufaktan. En azından reddedilme şansını indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 bende herkese selam veririm abi çıkarım yapılacak bir kriter değil, selamın yanında nasılsın vs. gibi bir şey diyorsa +1 step varsa eyvallah da dediğim gibi stalkla, elbet bir yerde başbaşa ortam olur diğer yanda ortak arkadaş varsa dediğin gibi, toplu bir event gibi bir şey yaparsın, eş dost kızı da çağırırlar en kötü orada ortam yakalar sosyalleşirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 lyncten sürekli stalk zaten hep de bilg başında bir de 5 dk gecikmeli status güncelleniyor sanırım bunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 direk gir muhabbete uzatmadan dolandırmadan hayır diyeceği varsa bile evet desin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 abi görünce selam veriyor nedir ya, gülücüğe odaklan gibi asdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar