bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 namusum gibi peşinden koşuyodum lan verdiğim kitaplar kaybolmasın diye yine de en az 10-15 kitap gitti öyle eşe dosta verirken. http://i.imgur.com/AzQWJf7.jpg karagül şövalyesi kurtulanlardan asdasd strahd bence çok güzeldi ravenlofttan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 bingildak sen şu ravenları yollasana bana. veririm sora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 http://i190.photobucket.com/albums/z192/Def_Fit/how-about-no-bruce-lee_zps49fd8c7a.gif gençlik yıllarımda okuduğum her kitabı en az 5 kişiyle paylaşarak ömürlük paylaşımımı tamamladım dostum ravenloft'un devamı var bu arada bende içerideki kitaplıkta tutuyorum, bunda yer kalmadı diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 biblolar, baykuşlar ve kitaplık çok iyi zevkli adammışsın da yerdeki baykuştaki gömçürtü üzdü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 american literature norton anthology'leri yeni gördüm de, ne okuyosun sen bingildak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 ACL dedikleri american culture and literature okudum üniversitede ama mezun olalı baya oluyor, 2009'da mezun oldum* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 bingildak said: namusum gibi peşinden koşuyodum lan verdiğim kitaplar kaybolmasın diye yine de en az 10-15 kitap gitti öyle eşe dosta verirken. http://i.imgur.com/AzQWJf7.jpg karagül şövalyesi kurtulanlardan asdasd strahd bence çok güzeldi ravenlofttan şu saatlı kütüp ü nerden aldın hacıt? bi zorlayıver hafızayı, şukellaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 ikea nınmış buldum alcem, vurcqm kırbacı inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 ikea aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Lithran said: Artık evde koyacak yer kalmadı bunları,hangi dünyada yaşadığımı felan karıştırmaya başladım.Dedim ben bunları birine ucuza kakalayım azıcıkda o beynini yaksın.Alın işte baya ucuza vericem hepsini . İçerik listesi JRR tolkien 1.Yüzüklerin efendisi iki kule 2.Yüzüklerin efendisi yüzük kardeşliği 3.Jrr tolkien Hobbit 4.Jrr tolkien Güç yüzüklerine dair 5.Jrr tolkien peri amsalları üzerine 6.Jjr tolkien Masallar Amber yıllıkları serisi 1.Amber kanı 2.Gölgelerin şovalyesi 3.Kaos sarayları 4.Oberon eli 5.Kaos prensi 6.Kıyamet koz kartları 7.Kaos imgesi Gedik savaşları efsanesi 1.Büyücü cırak 2.Büyücü usta 3.Gümüşdiken 4.Sethanonda karanlık David eddings kitapları 1.Saklı şehir 2.Parıldayan insanlar 3.Efsuncunun son oyunu 4.Ateşten kubbeler 5.Labirentte Dört serüvenci serisi 1.Kralsız diyar 2.Sahipsiz Taht 3.Erderhanın yükselişi Stephen king 1.Susannahnın şarkısı 2.Üçün çekilişi (kara kule 2) Görsellerinide ekliyeyim ,Kitaplarımı hep ellerimi yıkadıkdan sonra okudum temiz yani cillop gibi hepsi, yırtık sökük yok .Kadraja sığan bunlar hepsi temiz. Komple satılık ayrı ayrı uğralışacak gibi değil.Tek seferde kutular yollarım eskişehirden eldende verilir.Kargo alıcıya ait 27 kitap sadece 150 tl cik.Hepsi orjinal bandrolludur.Kıymet bilene gitsin yoksa çürütürüm dolapda . eskişehir'deyim. dark towerları da alasım var. ama bir sene boyunca zoraki kullandığın title'ı almanda etkili olduğumu düşünerek vazgeçiyorum. şimdi sen kin güdersin falan neme lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Yok ya ne kin güdücem ,gel al hepsini iki de bira ısmarlıyım muhabbet ederiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 öm attım :D nezamandır bekliyordum böyle bir satışı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 aldım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 lan tam ben alsam mı acaba diye düşünüyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Böyle geyik yapıp duruyosunuz ,sonra mal gidince aaa bak gitti adam aldı vay fantastik vay eheh iyi kakaladım sanırım oh be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Arkadaş burnuyla konu okuduğu için satış iptal sanırım. Kitaplar tekrar satışdadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 HAHAHA hibe ediyosun mu sanmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Abi bi cevap versen? Tolkien serilerini veriyosan alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 olm aldım dedim daha neyi uzatıyorsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Vako pazartesi almazsa satışa devam ederiz ,ama aldım ben artislik yapma dedi mesaj atarak, tamam reis dedik.Toplu satıyom yani tek satış yok rotweiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 150 lira 27 kitap bu mu ucuz lan. tanesi 10 liraya 6 liraya geliyor nerdeyse. sıfır al daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 27 kitabın toplam fiyatını yazarsak bence gayet kelepir olm sen niye tribe girdinki şimdi .Baltan nerde bakim senin sdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Seru said: 150 lira 27 kitap bu mu ucuz lan. tanesi 10 liraya 6 liraya geliyor nerdeyse. sıfır al daha iyi. Tanesi 10 liraya nerede kitap var bandrollü olup da? En ince anlamsız kitap bile 15-18 TL'den başlıyor ki bunlar hep kalın kitaplar. Başka yönlerden belki baltalanır da bu saçma olmuş yani, hevesli olana gayet kelepir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 eskimiş pörsümüş kitap 3 liraya kapatırsın kelepir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 ufuk 150 lira veririm de o kadar kitabı okucak zamanım yok akşamları gelip okursan alıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar