ginaly Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 huzur gerçek bir arcade olan pes'te (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 pes 2015 harikaydi ama su lisansli liglerin olmayisi cok can sikiyor. merseyside red'ler london FC'lerle bi yere kadar gidiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 fifa, fifa ne ya diyen pesçiler hala kalmışken güzeldi. 2009-2013 arası oyunlar ve oyuncu kitlesi çok iyiydi. şimdi pesçi bebeler hedef kitlesi oldu oyun kalitesi de düştü. naptılar bebeler kazansın diye , ultimate teame paralar saçsınlar diye dayadılar scripti. rakip nickleri xx98-99-96 olan oyundan kaçacan sdfs. ben hala mal gibi custom taktikler 30-30 kısa paslar verkaçlar total futbol oynamaya çalışıyorum. adam karşıma geçmiş 6-3-1 otobüs taktiği longball. istisnasız 10 rakipten 8 i böyle ya. keyif almadıktan sonra kazanmanın da bi anlamı kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 lan ben su script olayinin mortal kombat ta, cs de fln oldugunu dusunuyorum, heralde gabe i carmiha gererler ahaha sub zero buz atiyo adam donmuyo, scorpion un ip adama yetismiyo fln yada cs de adam bi el keles ile dograrken diger el tepmenin kralini yasayip tutturamiyo bile. bak bole olursa anlasilir fifacilarin ne cektigi. neseki biraktim simdilik, fifa 16 almayip youtube dan fifa 16 scripting diye aratip keyfime bakicam artik sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar