Jeeztro Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 pattisliborek said: Vanilla wow pvesi naxx/aq40 a kadar 40 kişiyi toplayıp koordine edebilmekti. Başka bir challenge i falan yoktu. Bugünün raiding sisteminin temeli naxx40 ile atıldı. 4hm - tam 3 hafta sürdü kesmek. loot for the win deydim o zaman tey tey haftada 7 gün raid flask elixir bufflar vs oyoy loatheb miydi o bosstan önce bi quest yapardık tüm raide tek seferlik buff verirdi canımız biraz artsın diye. nelf mekanlarında mob keserdik item toplardık neymiş raide gidicez. ah dan almaya kalksan para yok. ne malmışm ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 evet evet malsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 sie lan sümük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 ne dediiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 benim server o kadar terk edilmiş ki adamlar wow2 açsa yine sıra olmaz hahaha realmler arası raid/partiler akar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 biz başlarsak bizim servera gelirsin boostlarım ben seni panpa nolcakki ortamlarda kendim kastım dersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Sen hangi serverdasın yetersiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 kapattırdım accyi ama Stormreaver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar