atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 bence sende daha fazla düşmanlık var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 mevcut cumhuriyette yaşayan herkesin bence osmanlı düşmanı olması gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 bence hiç kimsenin osmanlı düşmanı olmasına gerek yok. 100 sene geçti lan aptallaşmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Düşmanlığı göremedim ben yalnız, sonunu izlemedin sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Türk düşmanı yazacaktım faşist felan derler diye bunu seçtim 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 ben de bir nebze türk düşmanı sayılırım aslında. bu beni faşik yapar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Osmanlı aşığı Ermeni mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 fakirlerin düşmanlıklarına sokam 16bil dolar kazanan adamlar düşman olsa ne olmasa ne amk norveç düşman olsa çok canım sıkılırdı bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 nasıl da özlemle bakıyorlar ararat'a... bence dağı söküp götürüp kapılarına bırakalım, insanlık görsünler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 olm bende ilk sahneyi gorunce oeef geliyo metal müzik dedim halay cıktı ya la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 bu arada klipten ermenilerin mallığı çıkıyo lan tuzağa düşünce türk askerleri hemen siper alıyo ermeniler rambo mode açık alanda düz yürüyüp vuruluyo bu ne bicim eğitimsizlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
telorgu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 cengizhan bıyıklı adam kafama takıldı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Bana Gürcü, affedersin çok daha çirkin şeylerle Ermeni diyenler oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 ben de türk düşmanıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 bu ne lan türk bunlar tiplere bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 huun said: nasıl da özlemle bakıyorlar ararat'a... bence dağı söküp götürüp kapılarına bırakalım, insanlık görsünler. ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 bizim kime düşmanlığımız var ki herkes bize düşman lan böyle. hiç öyle içimde kin beslediğim bi millet yok yani. çinlileri bile severim bak ufak tefekler diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 abi adamların tipi Türklerle aynı, dillerini duysam Kürtçe heralde derim hala milli benlik kasıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 bölge halkı zaten aynı etnik kimlikten geliyor ve daha kendileri bir biri sevmiyorlar, gerçi türkler gelene kadar ermeniler bölgenin hakimi olmuşlar, hatta doğu romanın nüfus azlığı ve güç sorunlaı gibi nedenlerle sivasa kadar yayıldıkları söyleniyor, yani osmanılı zamanında önce, zaten bu bölgeler dünün büyük ermenistanı iken, bugün büyük kürdistan olarak anılıyor, bu işin tezatını bir kenara bırakırsak bizler niye hittit-hatti topraklarını istemiyor oluşumuz ise tamamen ayrı bir konuda incelenmesi gerekiyor. acaba bu yüzden mi, orta ve lise tarihi osmanlılardan geri gitmiyor diye de düşünmeden edemiyor insan hani "resmi tarih anlatımı" mı ne diyordu bir kesim var ya o tarih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 cacodemon said: Bana Gürcü, affedersin çok daha çirkin şeylerle Ermeni diyenler oldu Aziz Nesin’e sormuşlardı, “Alevi değilsin ki, sana ne?” Şöyle cevap vermişti, “insan değilsin ki, sana nasıl anlatayım?” Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 huun said: nasıl da özlemle bakıyorlar ararat'a... bence dağı söküp götürüp kapılarına bırakalım, insanlık görsünler. ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 next tier kürt oldu pr çalışması bu dağda klip √ keko tip&şarkı √ askeri kamuflaj √ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 o değilde ermenice nası bi dilmiş lan ahahahhahaha unzununnnnununununuununununuunnunujnuunnunuunununununnnnnnuuuununnunuunnuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 daha ermenistan diye bi ülke yokken ermeni dedenin üstündeki madalyalar nerden gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar