zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 http://i.imgur.com/UpJcQuz.png canını sevdiğim ötvsi ya, 2 araba fiyatına tek araba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 tereddütsüz a3 derim. tabi başlangıç paketi olmayacaksa. bixenon far olacak kesinlikle. eğer boş a3 alacaksan onun yerine dolu golf al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 zipzip said: http://i.imgur.com/UpJcQuz.png canını sevdiğim ötvsi ya, 2 araba fiyatına tek araba. şu tablo çok üzücü ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 ötvnin ilerleyen yıllarda kaldırılma ihtimali var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 anan seni kadir gecesi dogurmus. BMW 1 suanda kampanya yaptı. 88k'ya dolu dolu joy paket veriyor. Bu arada audi 100k'dan başlıyor boş'u onu o parayi vericegime 2. el bmw 3 alırım daha iyi. http://www.bmw.com.tr/tr/en/bmwq3/1serisi.html Ha ama niye yaptı cünkü motor değştirecek ufak da bi makyaj görür belki araba. Kasa degismez ama merak etme 2 sene oldu olmadı değişeli zaten... ki bmw kasa degisse ne olucak en az degistiren arabalardan biri heralde edıt: galiba opsiyonel yeni motor getiricek (mini copper'ın 1.5d fln.) 1.6 bmw devam yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 1.18'in yanında a180 ve a3'ün araba olduğunu düşünmüyorum. ZF şanzımanla harika bi alet oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 bmw 1 serisinin bence hala arka diz mesafesi sorunlu. onun dışında çok dinamik bi araç, a serisi ve a3 daha dingin daha sakin bi araba. benim kendi tercihim a3 olur bu yüzden içerisine oturunca ben kendimi daha rahat hissediyorum onda :). mercedesin zaten iç tasarımı rezalet bana göre. ama genelde bakılacak olursa şu iyi şu kötü demek zor hepsinin şanzumanı güzel hepsinin güzel motor seçenekleri var. burda aracı alacak kullanacak kişi gidecek test sürüşüne çıkacak hepsiyle, hangisi hoşuna giderse onu alacak :). sonuçta hepside kaliteli araçlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 a3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Hacılar cevaplar için teşekkürler. Giremedim iş güç nedeniyle. Haftasonu bir borusana bakacağız inşallah. Bence de Mercedes A serisi daha mantıklı gibi ama aileyle ilgili nedenler var. O yüzden klasmanı sınırlamak durumundayım. Paramecium tavsiyeler için ayrıca teşekkürler yağla ilgili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 x1? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 al dolu bir 1.18i, ya da 1.16i, keyfine bak. ben 1.18i oneririm. arada kendin de kullanirsin boylece. neye dayanarak bu yorumu yapiyorum: 1 serisi yillarca kendim kullandim (e87, eski kasa). f20 kullanmadim, ancak su anda f10 kullaniyorum, dolayisi ile f20 lerdeki zf sanzimani tanirim. a3 2006 da 1 yil kullandim. arkama bile bakmadan kosarak kactim. simdi a3 un motor secenekleri kat kat daha iyi. ancak gecmis deneyimim nedeniyle yaklasmam kendisine. bir de borusan 1 birim serefsizse, dogus 3 birim serefsizdir bu islerde. a180 cdi su anda sirket arabam, gun icinde musteriye gidip gelirken kullaniyorum. 20bin km yaptim su ana kadar ve bir hayli keyifsiz bir arac oldugunu soyleyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Ama a180'in de şekli hiç birinde yok be. Beyazı muhteşem özellikle dışarıdan. Ama sadece dışarıdan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Namessar said: a180 cdi su anda sirket arabam, gun icinde musteriye gidip gelirken kullaniyorum. 20bin km yaptim su ana kadar ve bir hayli keyifsiz bir arac oldugunu soyleyebilirim. keyifsiz çünkü dümdüz bir araba, ne hızlanma ne adrenalin. sadece konfor ve güvenlik. bi de versatillik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 golf hepsini tokatlar ama amcalar da biniyor malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 sadece a180 değil, bmw1 de a3 de dümdüz araba. hepsini kullandım, benzinlilerinin bile şu an kullandığım dizel leondan ya da 1,4 benzinli opel astradan farkı yok (performans anlamında). malzeme kalitesi ve dizaynda fark ortaya çıkıyor. leon'un golf'ün bir tık altında olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. ama golf'ün bmw1'den malzeme kalitesi ve işçilik olarak farkı yok bence. marketing rules. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Golf R alın geçin oğlum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 yuh ananı.. 200 lira istiyolar 2014 golfe. abi kaçın gidin şu memleketten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 golf çok tipsiz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 200k değil di mi o tipsiz arabaya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Golf R 200k ağlıycam şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 200 ne lan yuh ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 R da zalim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 ginaly said: ama golf'ün bmw1'den malzeme kalitesi ve işçilik olarak farkı yok bence. marketing rules. ahah yok artık. BMW diye başka bi şeye bindirmişler seni pampa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Highline bir Golf'ün iç mekan malzeme kalitesinin cidden bu araçlarınkinden farkı yok. Bunun yanı sıra Golf'ün iç dizaynı bence daha güzel. Ama tabi BMW tercihimdir M paket :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar