Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Selamlar, Eşime araba bakıyoruz. Bütçe yaklaşık 90-95.000 TL diyelim, 100 bine çok yaklaşmak istemiyoruz. BMW 1 vs Audi A3 karşılaştırması için ne düşünüyorsunuz? Ya da aynı segmentte başka bir öneri var mı ? Dizel mi benzin mi gibi sorularım var. Son olarak ben de A5 kullanıyorum. aAabanın yıllardır yokuşta kaçırma ve fazla yağ yakma (3-4bin km'de bir) gibi problemleri var. Doğuş servis de saçma sapan olabilir normaldir, performans arabası (wtf) bıkbık gibi cevaplar verdi. Bunlar Audi'lerin genelinde olan bir sorun mu yoksa ben mi bahtsız bedeviyim ? Şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 a180 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 al geç arkana bakma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 yap pazarlığı al 88e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 amg a güzel bence de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 geçen kiraladım cidden güzel yol tutuş falan süper ama o vites ne ya koldan vites mi olur ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 volvo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Selam, Senin motor nedir; hani yağ yakıyor demişsin ya. 1.8TFSI motorlu A4 vardı kuzende, o da yağ eksiltiyordu ve normal diyorlardı. Diğer alternatifleri bilmem de bence A3 değmez. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Esh said: a180 kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Volvo V40 premiumum diye geziyor ortalıkta ama geçen inceledim alakasi yok aman diyeyim. Dış tasarım güzel ama iç tasarım ve malzeme kalitesi zayıf. Mercedes A'nın AMGler güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Cevaplar için teşekkürler. Mercedes'i başka nedenlerden (ekonomik değil) dolayı pek düşünmüyorum. Bakalım bu haftasonu gidip 3 arabaya da bakacağız yine de. Para, 2.0 A5 TFSI benim de. Çok sinir bozucu, deli gibi yağ eksiltiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 bu tip araçlara verdiğin para değmiyor ama güzel arabalar işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 100k ya araba bakiyosun ama ekonomik degil diyorsun. Fiat linea var turbolu faca, al gez taksiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Orada sanki ekonomik sebeplerden dolayi degil de baska sebeplerden dolayi mercedes istenmiyor gibi anliyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 bence de op un başka sebepleri var otomatik vites bmw olmuyorsa a3 al geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Selam, Bence de, ekonomik sebepler haricinde bir nedenden ötürü istemediğini belirtmiş. 2.0TFSI motorun yağ yakma/içme problemi var. Bildiğim kadarıyla segmanlarda sorun var. Avruğa'da bazı servisler segman ve rod bağlantılarını yenileyerek sorunu çözmüşler. Tabi yağ keçelerinde sorun yoksa. Kaldı ki bu şekilde kullanım katalitik convertörü de hırpalayacaktır. Yanılmıyorsam Audi, servislere bu yağ yakma sorunu ile ilgili bilgilendirme yollamış olacak. Büyük ihtimalle 5-30 yağ kullanıyorlardır. Yağı azcık daha kalın seçerek bir nebze bu olayı azaltabilirsin ama kesin çözüm asla değil. Devirli kullanıyorsan asla yağ çubuğunun ortasını(min ile max'ın tam ortası yani) geçme. O fazla güzelce yanar. Benim B5 kasa 1.8T bile o fazlalığı alı veriyordu devirli kullanımda :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Millet 90klık araba alıyor ya lan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 arabanın en ucuzu 60k şu an normal yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 60k ya megan var abi artik. Megan ya Megan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 golf a180'den iyi. golf al bence. ama ikisinden biriyse 116 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 clio 55k, sen ne diyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 A180 bence de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Devaluasyonu zaten oldugu gun hissetmiyoruz , etkisi 2 yil sonra anlasiliyor. Bodrum pazarinda domates 4 liraydi gecen hafta. 4 lira ne amk , domates ayinda domates 4 lira anani bacini ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Angarada 0.65, Ayaş domatı 1 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Basliycam bodrumuna zaten, cuk kadar ekmek firinda 5 lira, simit 1.25 Noluyo lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar