Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Ya bu adil kullanım kotası bitince, ardından verilen bağlantı 3mbit, eski ev arkadaşı mesaj atmış, akk dolunca geçilen 3mbit bağlantının, sınırsız 3mbit bağlantı kalitesiyle alakası yok, saçma sapan sorunlar oluyor, youtube bağlanmıyor siteler çok geç açılıyor ama hız testinde normal gözüküyor, QOS sorunu var diyor. Böle bi problem yaşayan oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Yani bağlantı kalitesi açısından AKK dolunca verilen 3mbit =/= Sınırsız 3mbit Böyle bir durum var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 AKK ile alakası yok. Son 1 aydır falan benzer sorun var bende de. Kotayı aşmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 300kbps zaten bok gibi olduğu için ben farkı anlayamıyorum asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 akk ya girince truput ta görmen gereken değeri görüyorsun doğru, ama arkadaşının da dediği gibi youtube vs. sapıtıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Chemical said: Yani bağlantı kalitesi açısından AKK dolunca verilen 3mbit =/= Sınırsız 3mbit Böyle bir durum var mı? doğru bu akk 3mbit baya leş bir şey artık ne yapıyorlarsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 velev ki var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Hattın satüre mi ki QoS problemi var ? Yapma allasen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Chemical said: Yani bağlantı kalitesi açısından AKK dolunca verilen 3mbit =/= Sınırsız 3mbit Böyle bir durum var mı? var olan hızı limitlemeye çalışan bir sistem mevcut dolayısı ile paket kayıpları %90'a ulaşabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 peki mtu değişerek nasıl oluyorda bu sistemi geçiyorsun? anneye anlatır gibi anlatın lütfen mtu neyki sfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 oynamayın olm mtu yla falan. dağıtırsınız netinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 benim full 3 çekiyo internet adil kullanım kotası dolduktan sonra öncesinde ise 4-5-6 gibi davranıyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 mtu yu degistirdikten sonra da torrentlerde bir hizlanma elde edeceksin ama diger hersey *ic olacak.. netmtu yaz birseyler cikar..onu azicik canlandirmak icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 ben geçen aya kadar mtu kullanıp çok rahat nette dolaşıyordum torrent köklü değilse geçen ay internetime bir şey oldu bok ettiler, şuan mtu kullanmasam bile torrent açtığım an net ağır yavaşlıyor, full hız abanmasam bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 abv akn. Chemical haklı. o 2 iki 3 mbit ayni değil. uydunet sağolsun anında düşürüyor. Lanet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar