bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 arkadaşlar, makyaj uygulamasında bg'da kullanabileceğimiz copyright sıkıntısı olmayan müzikler arıyoruz. çok basit şeyler. hangi siteleri önerirsiniz acaba? google'ın derinliklerinde kaybolmadan bir elimi tutun. tişikkirlir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 gelirden pay alacaksam söylerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 jk :p http://www.listenonrepeat.com/watch/?v=9vMh9f41pqE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 gelir yok abi, trafik getiriyor sadece videolar asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 https://www.youtube.com/audiolibrary/music bunlardan iş çıkmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 youtube da takip ettigim birçok kanal başkalarının müziklerini kullanıyor. yanlız description a yada videonun sonuna ''song wwww by xxxx'' şeklinde yazıyorlar. bu olay ile istedigin müzik kullanılabilir mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 evet kullanırsın ama monetize edemezsin.şarkı sahibi kimse onun adına monetize olur video gelen reklam parası ona gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 peki video içeriği bana ait tamemen, arka plana da hoşuma giden bir artist in müziğini koydum ve belirttim müziğin ona ait oldugunu. şu durumda o videodaki tüm geliri o mu alıyor? yada belli bir ücret ödeyip artist e yada firmaya yine reklam gelirini biz alabiliyormuyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 son paragrafa kadar evet fakat telif ödeme kısmını bilmiyorum hiç içiçe olmadım o konuyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 "çok" ünlü olanları bilmiyorum ama cuzi miktar ödeyerek kullanım hakkını satın aldığın bir sürü şarkı gördüm. 10 dolarla 50 dolar arasında. baya da güzeldi yani parçalar. wordpress, youtube, google yardırdım buldum bir şeyler. doğru düzgün bir portal yapmayı kimse gerekli görmemiş bölük pörçük kaynaklar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar