Akito Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 http://store.donanimhaber.com/37/79/38/3779382F5ECE10E74E23BE94AE29109C.gif http://reactionface.net/reactionface/images/original/1069.jpg?new=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Son kullanma tarihi ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Ozan said: Son kullanma tarihi ne? Cino deyince akla ilk gelen şey olması ne kadar acı... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 afiyet olsun. tam koylu cikolatasi, ben de cok severdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 yalancıyı pics or didnt happen bi de hangi market Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 02.2015 ankarada bi tekel. yalnız şekli değişik. ortası biraz boş ve kenarları yukarı doğru kalkık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 bu ne la hiç yemedim bundan snickers yerdim çocukken de hehe fakir çikolatası galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 teras diye marka yapmış adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 GERÇEK MEYVELİ diye yazıyo bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 abi geri geldi cinolar baya yerde var, görüyorum tekellerde vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 ağız yakan bir tadı var ama ya. eskiden nasıldı acaba :( şu profit motive besin maddelerini bayağı p*ç ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 leblebi tozu bulun banada :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 buraya 1985-1990 doğmuş ve şu an üni bitimi/askerlikten kaçma/ne iş olsa çalışırız abey modunda olan şahısların aforizmalarından bir tane yerleştirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Cino ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Görsem de alıp yemem... Eski tadı bulamamayı , anısını kirletmeyi göze alamam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Son sınıftayken üni kantinine gelmişti 2 koca kutu. Hipsterlar üzerine atladığı için utanıp gidip alamadım bi süre. Sonra her zaman olduğu gibi çabuk vazgeçti hipsterlar cino'dan ekmek çıkmayınca. Kalanlardan almıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yasarkemal Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 cino fakirlerin cikolatası belli,konuyu acandan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 böyle şeyleri hipsterlar götlerine falan sokuyorlardır hızlarını alamayıp, ben yemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Cinoyu bilmeyen hayatta gerçek tad nedir bilememiştir arkadaş. Ankara üniversitesi kantininde satılıyor. Ankaranın ücra bikaç noktasında da bulduk. Geçen nişanlım doğumgünümde bir kutu cino, üçlü sakız, çokomel, sulugöz vb. ayarlamış. Mutluluktan ağladım resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 yuh cinoyu bilmeyenler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 bizim bakkal getiriyor ya soyleyince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 sulugöz nereden buluruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 sulugöz deyince ellerim titriyo bir ayarlayı verin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 cino var da dağıtım ağı geniş değil. saçma yerlerde bulabiliyorsun. Gofretini almayın çok kötü bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Selam, Eskişehirde mahalle arası bakkallarda halen bulunmakta eski ürünler. En azından bizim bakkalda mevcut. bu efsaneyi de unutmamak gerek. Çilekli ve kolalısından 2'şer kutu aldım duruyor evde. Ayrıca bakkaldan isteyince getirtiyor 1-2 kutu satın alıyorum hepsini birden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar