karatan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 http://video.ntvmsnbc.com/basbakan-ugurlanirken-kaza-oldu.html Son mesaj dikkat çekici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 sıyın cımhırbaşkınım sizi sıviyırız <3<3<3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 ahahhahahahaah bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 vallaha geliyo asdasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Aşıklar galiba bu adama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 yalnız arkadan bindiren ve akan trafikte sol şeritte duran araç sahipleri geri zekalılar, yemiş gibi bağıran yalak da ayrıca gerizekalı. ne b.ktan insanlar var bir de böyle malları görünce, mustehak diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 adamın masumca helikoptere binmesi bile insan ırkını kaosa sürüklüyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Keşke Goat Simulator'daki fizik kuralları geçerli olsaydı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Vidar said: vallaha geliyo asdasf bu güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 tek lafımla forumu şu an komple kapattırabilirim. bir milyör doları vereceğim saatte vereceğim yere bırakın. evet, vericem. çok verişken bi insanım. sayın cumhurbaşkanım. yalarım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 kapattirmazsan adam degilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 bitcoin iste, en temizi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 yuh. nası bi vazgeçiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 beni de istanbuldan ankaraya dönen seçim otobüsleri selektörledi ben de trolledim sonra bir kaç polis arabası niye yol vermiyon diye atarladı usulca sağa geçtim gişelerde garanti çevirirler dedim de bir şey çıkmadı yangın tüpü bile vardı arabada kafam rahat yalnız konvoya yol vermemketen ceza kesilebilri miydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 konvoyun içinde yalamalarından biri varsa suikasta tesebbusten bile gidersin ne yangın tüpü hacu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Verilmiş sadakan varmış klş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 resmi araçlar 132 den hızlı geliyorsalar delirtmeden çekilmiyorum ben genelde önlerinden ama ilk defa konvoya atarlandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 gereksiz hareket etmişsin abi. işgüzarın biri başına iş açabilirdi. kraldan çok kralcı insan çok memlekette. ama bi kaç haftaya ceza gelebilir evine plakayı almışlarsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Valla kasten kaza yaptirip bizi cok hizli gidiodu sonra bize carpti bile duyebilirlerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 2 tane şehirlerarası yolcu otobüsünü 140'la filan götürdüler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 KidLazer said: adamın masumca helikoptere binmesi bile insan ırkını kaosa sürüklüyor :( kendisi bize fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar