Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Eshi Böyle bilmez idük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 evlilik falan denmiş de yine. hedefi evlilik olanın burnu boktan cıkmaz abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 eğlenmek için çıkın çakın ne yaparsanız yapın. rusu geçtim türkle bile evlenmek saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 http://4.bp.blogspot.com/-O9XOU9cX5b8/UoOzJjs10zI/AAAAAAAAD0M/fA3BEMSEYyI/s1600/941205_380518788732598_1846975755_n+(480+x+540).jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 arka plana okey sehpası muşamba figürü koymasa iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Esh said: eğlenmek için çıkın çakın ne yaparsanız yapın. rusu geçtim türkle bile evlenmek saçma. Sen hiç ev işi yapmadın galiba, üstüne çoçuğu kim doğurcak ogliiimm. Bence bir noktadan sonra erkek evlenmek zorunda, devamlı hızlı bekar hayata ne para ne sağlık dayanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Bakın bu dediğimi atasözümü yaparsınız sabit konu mu yaparsınız bilmem. EVLİLİK İKİ UCU BOKLU DEYNEKTİR. evlenmeden de olmuyor evlenincede olmüyür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Esh said: arka plana okey sehpası muşamba figürü koymasa iyiymiş. öyle deme atmosferi çok iyi tamamlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 sigarayla karisik cay kokusunu aldim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Sonunda nikah şahidim olur musun diye bekledim tabii ama işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 "babanın evinden tertemiz alıcam seni inşallah" romantizme bakar mısınız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Anasının evinde sular akmıyor demekki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Esh said: evlilik falan denmiş de yine. hedefi evlilik olanın burnu boktan cıkmaz abi. Ulan bezeveng madem öyle Esh said: 3 vakte evlenip 50 sene evinde yaşayıp evinde ölecek ve oraya gömülecek bir insansın. Niye kandırıyorsun insanları. PİS UMUT TACİRİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 şu vıcık vıcık konuşmalara nasıl dayanıyor insanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 senin burcun sıkıntılıydı yapacak birşey yok =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 beyler 10 günlüğüne estonya'da bulunmuştum, hatunlar akıyordu mekanlarda, ama türküm diyince garipsiyorlardı.hatta biri türk olduğumu duyunca müslan mısın demişti, ateistim dedim güldü filan. türkiye algıları çok değişik, bunun başlı sebebi sex turizmine giden erkekler.yolda 7 erkek olan bir gruba denk geliyoruz, nerden kadın bulabiliriz diye soruyorlar.mekanda 40 yaşında doktor denk geliyor, güzel kızları nerden bulabilirim diyor.böyle olunca da türklere bakış açısı değişiyor.ama yolda yanınızdan geçerken bile, gözünüzün içine bakıp gülümsüyorlar. ilk gece mekana adım atar atmaz bir kız gelmişti direk, seninle kanarya adalarına gitmemiz lazım diye asdfad.eğlenmeyi iyi biliyorlar, ayrıca pistte yılan gibi olmak lazım mekanlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Bi izin verseler salacam kobrayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Flassh said: şu vıcık vıcık konuşmalara nasıl dayanıyor insanlar BEBEYİM AŞKIM Bİ TANEM falan hskjfsd ben diyemiyorum ya lan. çok mu öküzüz acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 benjani said: ayrıca pistte yılan gibi olmak lazım mekanlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Olm Tallinn Estonya'da kadinlar grup grup abazan dolasiyorlar aksamlari sokakta. Sevgilim vardi yanimda. Paso yanimizdan 4'er 5'erli grup grup hatunlar geciyordu. Tek gitsem hepsi erkek olurdu o gruplarin kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Şimdi nasıl gidiliyor bu Estonyaya en hızlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 ucakla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Soris said: benjani said: ayrıca pistte yılan gibi olmak lazım mekanlarda. Beni kaybettiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 karada duran timsah gibiyim ben pistte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 dekor taklidi yapıyorum ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar