Red Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 yüzde 98'iniz türkiye'de yaşıyor ve yaşayacak. rus kızına ne odaklanıyorsunuz lan. cidden hedefi rus kızıyla evlenmek falan varsa zaten imkansız bir şey değil kovalasın. da evriminizi türk kızına göre geçirin. dönüp dolaşıp yine ekmek için kovalayacağımız kızlar türk kızları sdfs bi de köylü kız köylü kızdır. sırf genetik olarak güzel diye moskova'nın varoşlarından kız alamam ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 ha bu arada gaza gelip ooh moskovaya gideyim de ilgiyi vereyim onlar da bana versin. asi bir denizciyim, esmer guzeliyim falan diye gazla yola cikacaksaniz haberiniz olsun eger esmerseniz barlara discolara falan giremezsiniz kolay kolay. acaip irkcilik var. direkt "kara kafa" diyip kapidan iceri sokmazlar. sarisin falansaniz da hic konusmadan mekanin sahibiymis gibi duraksamadan girin. konusup da turk oldugunuzu belli ederseniz yine problem. zorda kalirsaniz ingilizce konusun. cat pat rusca falan denerseniz aksandan direkt belli oluyor. bir de soyle birsey var, simdi aklima geldi. mesela mekan orta seviye bi mekansa hatunlara turk oldugunu belli edince, %90 is dusuyor. turk=kadini besleyen ilgi gosteren adam nedeniyle. ama mekan ust seviye biyerse ters tepebiliyo. tam hatunu aldim derken nerelisin sorusuna turkiye cevabini verince kari NO NO NO NO diye isyan edebiliyo. turk= kadina yapisir, problem yaratir. nedeniyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 öyle bir anlatıyorsunuz ki aklıma bu geldi, http://www.youtube.com/watch?v=fW61lR9RLlo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 hunty biraz daha experience lütfen. Su gibi okunuyor yazdıkların yeminlen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 iyi güzel de site verin lan çağırıp evlenelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Red said: bi de köylü kız köylü kızdır. sırf genetik olarak güzel diye moskova'nın varoşlarından kız alamam ben. http://www.youtube.com/watch?v=_PskXttrfFE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 turk erkeklerine kimse bayilmiyo, fantazi kurmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 http://galeri7.uludagsozluk.com/213/milkshake-nedir-bilmeyen-t%C3%BCrk-erke%C4%9Fi_303320.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Feamer said: öyle bir anlatıyorsunuz ki aklıma bu geldi, http://www.youtube.com/watch?v=fW61lR9RLlo AHAHWEORUIHAEWROAHEWR NERDEN BULABİLDİN BÖYLE BİR ŞEYİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 20 senelik video lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 20 sene önce de rus rustu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 oha o video internetten eski lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 internetin en komik videosu ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 kayserilerin rusya maceresi falan diyede isimle yüklemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 yoruma daha çok güldüm "AHAHWEORUIHAEWROAHEWR NERDEN BULABİLDİN BÖYLE BİR ŞEYİ" bu yorumu nasıl atabildin diye sormak geldi aquilanın içinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 yoo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 kız arkadaşımla beraber paticikte çok eğleniyorum garbıçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 hunty said: ne yapmak gerekiyor peki ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komm Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Boşverin Rusları hacılar... Baltıklara doğru kayın ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Red said: bi de köylü kız köylü kızdır. sırf genetik olarak güzel diye moskova'nın varoşlarından kız alamam ben. Bunu yapan da gördüm, Rus köylüsü ama boylu poslu fıstık gibiydi, doğurdu ve 5 seneye boşandı zengin koca bulmuş sonra dediler. ilk kocasına da her gece gezip tozalım diye zorlamış, kendi tek gitmeye başlamış sonunda boşandılar, gözü açılıyor yani o köylü kızın İstanbulu görünce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 downwhereiam said: iyi güzel de site verin lan çağırıp evlenelim mamba.ru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Evet bayılıyorlar.Bizzat yerinde gördüm Türkiye'den işçi olarak gitmiş odunlar var yanlarında cillop gibi hatun. Ama. Türk gızıylan evlenin. Kültürümüz farklı,değişir diyip yola çıkmayın,genleriyle oynamak lazım yada milyonda birdir belkide ömür boyu mutlu olabileceğiniz. Ya siz ona uyacaksınız yada boşanırsınız. Kaldı ki para suyunu çekince uysanız bile o sizi bırakıyor zaten. Sonuç kesinlikle bu bence. Benim kaynanalar rusyada yaşıyor yaklaşık 20 senedir.Ben de 1-2 gittim gördüm neymiş lan bu rus rus diye tutturdukları dassfdadad dedikleri kadar var fekat lakin. Huzurlu bir evlilik geçirmek isteniyorsa ya sınırsız zengin olacaksınız yada sırf zaman geçirmelik takılcaksınız. Benim tespit bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 kadının başka bi olayı yok ki abi zaten. harharhar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Esh ne diyon hacu sen, kadını bırakıp erkeğe mi takılan yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 kadina doydu, baska tatlar ariyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar