telorgu Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Bilkent-Siyaset bilimi okuyorum,mezun olduktan sonra İngiltere veya Amerika gibi bir ülkede yaşasam ne tür işte calısabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 benzin istasyonunda pompacılık yaparsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 onu work and travella bile yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 travella Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 bi insan neden siyaset bilimi okur ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 yalan söylemeyi sevdiği için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Fistan said: benzin istasyonunda pompacılık yaparsın budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 doktor/mühendis her yerde doktor/mühendistir ama ben de hukuk okuyorum yurt dışında benden de bir pompacı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 telorgu said: Bilkent-Siyaset bilimi okuyorum,mezun olduktan sonra İngiltere veya Amerika gibi bir ülkede yaşasam ne tür işte calısabilirim? amerikan köpeği olabilirsin. sayısı belli olmayan enstitü, kurum kuruluş var, birinde önce stajdan başlayabilirsin, zor değil böyle şeyler, orada yaşıyor olman gerekiyor pek çoğunda, yani sana türkiyedeyken çalışma izni ayarlamaz çoğu, torpil lazım onun için (birinin adamı olman lazım yani), oraya dil kursu ayağına master ayağına git, oradayken iş bak kendine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 doğru düzgün okursan kendi başına çözersin ne yapabileceğini. ama formül kafasında da hiç okunmaz o şeyler. biraz yanlış gelmişsin gibi. umarım daha kaliteli kaybolursun ilerleyen yıllarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 beden işçisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 istedigin her seyi yaparsin. baslangicta gotu kurtarcak islerde calismayi sorun etmezsen tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 ne iş olsa yaparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 yol yakınken bölümünü değiştir, iktisata geç en azından bankalarda iş bulursun. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Kanada'da nitelikli göçmenlik için express entry gerekliliklerine baktım da, Information Systems NOC'ta Skill Level A olarak geçiyor, bizim TR Bachelor diplomamız Kanada'da kabul görür mü? Ya da OCP alsak DBA sayılır mıyız Kanada'da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Canadayi bilmiyorum da new zeland ve avustralya da is goruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 O zaman kanada'da da iş görür ya. Aşağı yukarı aynı ülkeler. Zaten ülkeye kalifiye eleman çekmek için can atıyorlar kanadalılar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Tabii, Anhora mezun olup gelse de işe alsak diye bekliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 mastera gidebiliyo muyum diye bak once. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Anhora said: O zaman kanada'da da iş görür ya. Aşağı yukarı aynı ülkeler. Zaten ülkeye kalifiye eleman çekmek için can atıyorlar kanadalılar :D Kalifiyeysen gidersin tabi ki. Ama tr ye gore degil oraya gore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 kesin anhora acmistir basligi diye geldim. close enough Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 barbu said: Anhora said: O zaman kanada'da da iş görür ya. Aşağı yukarı aynı ülkeler. Zaten ülkeye kalifiye eleman çekmek için can atıyorlar kanadalılar :D Kalifiyeysen gidersin tabi ki. Ama tr ye gore degil oraya gore. O yüzden uluslararası geçerliliğe sahip bir sertifika almayı düşünüyorum. 5 yıl da deneyim kazandım mı gerisi gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 hele hele tutmayin kucuk enisteyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 http://inciswf.com/helehelehele.swf Bunu atsaydın sadece keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar