yasarkemal Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 1.5 sene ilişkimiz olmustu,ilk ve sondu, bugün facebook adresinden baktım ve kafasındaki kırmızı kurdelayı gördüm.. sebnem schferın ikizi gibiydi, başkalarına nasip oldu böyle bir kız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 mahkeme karşısında ailesinin rızası gerekiyordu sanırım böyle bi şeyde değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 16 yaşında anne mi olmuş noolmuş anlamadım ben tam. Neyse böyle düşünen tek değil mişim ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 bay baya teyze olmuştur http://grafiksaati.com/magazin_2/foto-galeri/sebnem-schaefer/8.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 foto göndersene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 senden daha iyi bir erkek bulmasa seni bırakmazdı demek ki gen havuzuna dahil edebileceği daha doğru düzgün birini bulmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 verilmiş sadakan varmış. yoksa şimdi bebek boku temizliyordun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Istari said: verilmiş sadakan varmış. yoksa şimdi bebek boku temizliyordun. http://i.imgur.com/ZNv2yJg.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 cık cık cık sapık herif. Utanmıyor musun evli, barklı kadını stalklamaya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Genç yaşta temizlemek daha iyi bebek bokunu çişini. Yaşlanınca ne yapacaksınız la. Beliniz tutmayacak, ağrıyacak falan falan. Erken çocuk yapın ki yaşlanınca daha zor gelecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 bence bekle sen yine belki boşanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar