yasarkemal Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Kadının türkçesi hepinizden daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 sadece elit kürt beyler eklesin kıps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Video görselini gördükten sonra oynatan var mı merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 MERHABA HEWOLLAR apojewrawperojawerpoawjer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 dövlöt bize bohmiir illa dagami çikak bunları biliyom bi tek kürtçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 biji bijikiji Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 o zaman size börek şov http://www.youtube.com/watch?v=aU-sLBgUhk0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Kurtce egitim seti bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
banadamilolo Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 alfabeye baktım sadece hewal tanıdık geldi, türkçeyle 1 benzerlik olsun bari, nasıl kardeşiz allah allah ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 adam ne koymuşsa hamura streç film gibi oldu ve yırtılma 0. vay argadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 bu hewal niye bu kadar bağırıyo töbe bismillah http://i.imgur.com/xLfEVHb.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Lutfen kalem(!) demekmis (:P). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Masakari said: Video görselini gördükten sonra oynatan var mı merak ettim. bi de şemmammey ne demek ya sürekli söylüyorum ama anlamı bilmiyorum ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Yine seviye 1935 almanya Gerizekali diyince ben banlaniyorum sonra. Sikayet ettim takipcisi olacagim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 setle birlikte ak47 geliyor mu yoksa opsiyonel mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 yüzde 60-70 chp'ye oy atan bir forum ve yüzde 60-70 faşist. tesadüf değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
telorgu Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 moncici said: Yine seviye 1935 almanya Gerizekali diyince ben banlaniyorum sonra. Sikayet ettim takipcisi olacagim. alay edenler mi gerizekalı oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Trans said: Fransuxa said: üye engelleme yokki yoksayalım elemanı ModeZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Biyik said: yüzde 60-70 chp'ye oy atan bir forum ve yüzde 60-70 faşist. tesadüf değil. chplilerin hepsini mi faşist kabul ettin ? ben apolitik olmama rağmen faşist sayılabilirim mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Forumun %99'unun nüfustaki dini İslam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Kac senedir su forumda kurt lafi gecince killi olmak, tipsiz olmak, devlet bokmir demek, bijibiji konulu espriler yapiliyor, gram akillanmiyorsunuz. Sonra biyiga gelip laf atiyorsunuz falan oglum biyik sizin yaninizda solda sifir kaliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 napak övek mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Ya ben katiliyorum monciciye de o meme konulmaliydi gibi hissettim kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 rıdvanla gireydik keşke şu işe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Masakari said: Video görselini gördükten sonra oynatan var mı merak ettim. abi kadin kitliyor cok fena. hic dokunmayin derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar