Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Üst Kısım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
selamlar,

bende az bi göbek var. hem bu göbeği eritmek hem de vücudun üst tarafını biraz adama benzetmek istiyorum. evde çalışarak yapabilir miyiz bunu? yapabilirsek ne ile? hayvan gibi kas yapma derdinde değilim, sadece düz karın ve fit bir üst kısım yeterli. bacaklar yeterince kaslı zaten, oralara dokunmak istemyiorum pek.
spor salonları çok para istediğinden ve tek başına gitmek sıkıcı olduğundan pek istemiyorum.
tabi beşiktaş civarında giden birileri varsa ve gel hacı beraber takılır derse o zaman olabilir.

saygılar.
Mesaj tarihi:
belli ki buralarda yenisin.
aman dikkat et de arnold olma diyerek mesajıma başlıyorum.

hazır işim yok ofiste, sana bazı şeyleri açıklayayım:

badiciler aleminde en çok dalga geçilen laf "çok kas yapmak istemiyorum yhaa .s .ss"'dır.

çünkü (çok) kas yapmak gerçekten çok çok zor ve zahmetli bir şeydir, istesen de yapamazsın, istemeden yapabiliyorsan da yapmalısındır zaten. emin ol arnold gibi robot olmadan kendini durdurabilir durduramazsan da bundan mutsuz olmazsın zaten.

ikincisi burasını prolar daha iyi bilir ama yine de bildiğimi yazayım; vücut böyle "bacaam kaslı zaten üst kasayım, bi tek göbeğim erisin baldırım böyle kalsın" diye değerlendirilebilecek bir organizma değildir.

evet bazı bölgelere aşırı yoğunlaşarak fark yaratabilirsin ama bu bacaklarım böyle iyi sırf üst gelişsin mantığıyla olmaz. çalışılan yer çalışılmayan yerle bir olamaz.
ya da mesela geri kalmış vücutlarındaki bölümleri farkeden pro badiciler ekstra ağırlık verir orayı diğerleriyle eşitler.

herşeyi geçtim bu bir genel bilgi olsun; bacak kasları en önemli kaslardır. en büyük kas grubudur. en çok testestoronu bacak çalışarak salgılarsın. testestoron da "kas yapmak" anlamına gelir gibi birşeydir.

umarım aydınlatıcı olur.

şimdi ciddi bir kaç post alabilirsen, işi bilen arkadaşlar sana program önerebilirler. ben şişman badisinden pek anlamadığım için birşey demeyeyim ama büyük ihtimalle bir miktar kardiyo, bir miktar genel ağırlık çalışmasıyla istediğin vücuda ulaşabilirsin.

ev konusuna gelirsek ev programları var ama ne kadar iyi bilemem. ama bana sorarsan ev yalan, evde badiyi ekmek daha kolay. spor salonuna gitmek motivasyon sağlayan birşey.
Mesaj tarihi:
Diyet yapıyorsun, fırsatın varsa koşuyorsun sonra bisiklet sürüyordun sen sanki onlara devam et. Dışarda yememeye çalış, (şeker,kola, fast food,dondurma, aptal saptal tatlılar, aslına bakarsan dışarıda ki her şey yenmese en iyi) Şu at gevreklerinden al(special k çilekli milekli diyet gevrekleri) sabahları ondan yesen öğlene kadar tutsa en iyi tutmazsa da meyve at bi tane elma muz falan. Öğlen makarna tavuk/ ton balıklı sandviç gibi şeyler ye, Öğünlerde eppeği kıs bi süre sonra vücudun istediğin kadar toplar sanırım.

ev için çalışma

http://www.youtube.com/watch?v=LqgGhJywnHI

Mesaj tarihi:
ayvalığın köyünde doğup büyümüş bi arkadaşım var. zayıf ama vucutta olabilecek bütün kaslar tek tek belli. baklava tricep bilek kası ne ararsan var. bi kere dambıla elini sürmemiştir tyler durdendan daha iyi.

3 ay onla takıldım. yağlıydım. ot biçtik tırmık yaptım taş taşıdık eşya taşıdık. dumanın solisti gibi oldum. bi 2 ay daha takılsam tam zayıf ama kaslı olurum.
Mesaj tarihi:
göğüs, kanat, omuz ve kol çalış.

obliklere etki edicek hareketler yapma. yağı kıs carbı kıs, düzenli devam et bu olaya ( en az 3 ay )

bu arada göbek erimez.

vücut '' aaa , ben göbüşten de yakayım diyene [dedirtene] kadar devam.
Mesaj tarihi:
ya abi beslenme tutosu istiyoruz. spor bölümü bu işleri bilmeyen için BUGÜN XCEPS KASLARIMI NE KADAR ÇALIŞTIRMALIYIMdan ibaret.

yemek nasıl yenir.
recipe nerden bulunur.
vücut nasıl yağ yakar.
bölgesel yağ yakılır mı.
sadece protein yense ölünmez mi.

bize bunlardan bahsedin.
bize balık tutmayı öğretin.

yoksa milyon kere tekrarlayacak bu iş. üç gün sonra ben de açacağım beyler ben hiç spor yapmadım nasıl besleneyim ne yapayım diye. balık vereceksiniz hep.
Mesaj tarihi:
O biraz yetkili abi eksikliği, bölüm modu sporla pek ilgilenmiyor sanırım hiç görmedim çünkü postunu falan. Aklıma şuan zaten mod olup dürtebileceğimiz denoyu falan buraya mod yapsak çakmasa bile takip eder en azından, stickyle pls yaparız facebooktan falan dürtüp
Mesaj tarihi:
Black-ice said:

herşeyi geçtim bu bir genel bilgi olsun; bacak kasları en önemli kaslardır. en büyük kas grubudur. en çok testestoronu bacak çalışarak salgılarsın. testestoron da "kas yapmak" anlamına gelir gibi birşeydir.

insanları bacak çalışmaya teşvik eden yegane şeyi çürütmek istemezdim ama bu efsaneye bi açıklık getireyim. aküt, kısa süreli testosteron seviyesindeki dalgalanmaların anabolik etkisi yok. kas yapmıyor.
Mesaj tarihi:
Ren said:

ya abi beslenme tutosu istiyoruz. spor bölümü bu işleri bilmeyen için BUGÜN XCEPS KASLARIMI NE KADAR ÇALIŞTIRMALIYIMdan ibaret.

yemek nasıl yenir.
recipe nerden bulunur.
vücut nasıl yağ yakar.
bölgesel yağ yakılır mı.
sadece protein yense ölünmez mi.

bize bunlardan bahsedin.

yoksa milyon kere tekrarlayacak bu iş. üç gün sonra ben de açacağım beyler ben hiç spor yapmadım nasıl besleneyim ne yapayım diye. balık vereceksiniz hep.

Sor soruları söyleyim hacı benim ilgi alanım beslenme metabolizma sağlıklı yemekler falan filan
Mesaj tarihi:
Ren said:

yemek nasıl yenir. çiğne ve yut
recipe nerden bulunur. internetten
vücut nasıl yağ yakar. aldığından çok kalori harcayınca
bölgesel yağ yakılır mı. yakılmaz
sadece protein yense ölünmez mi. biraz yağa ihtiyaç var

bize bunlardan bahsedin.

oldu mu kharon
  • Yeni Oluştur...