Anhora Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 sostizm said: Anhora said: yekeyeke said: biyikin yeni fake i olabilir ama yine de hg... Hoşbulduk, biyik kim? Çok tehlikeli bir soru sordun. Yazarken arada arkana bak, gözün gölgelerde olsun. Ahahahaha forumda gizli işler mi dönüyor :) AKPli herhalde bu biyik. Siz de neden sevmiyorsunuz bu AKPyi o kadar yol yapıyorlar bakın :) Alıntıla
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Sen de yol yaptın şimdi... ince... Alıntıla
Anhora Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 yekeyeke said: Sen de yol yaptın şimdi... ince... Ahahahaha gizli akçıyız biz. Alıntıla
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 SELAMINALEYKÜM ANKARA KARDEŞ Alıntıla
Anhora Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Kojiroh said: SELAMINALEYKÜM ANKARA KARDEŞ Aleykümselam Alıntıla
Anhora Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Aluriel said: omurga duruyor mu? Hangi omurga? Alıntıla
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 bi üstteki mesajı alıntılayıp devam etme kızıyolar sonra :(. Alıntıla
Anhora Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 diaboliq said: Bana bunlarla gel ya. Bir bunu dinleyip, bir de chopin açıyorum. Kültür şokunu kendi ülkemde yaşıyorum. Alıntıla
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 akboy saçında kene var Alıntıla
Anhora Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Forum kurallarını okuduğumda yeni yasaklamayla forumda siyaset konuşulmasına izin verildiğini okumuştum. Ama sanırım bu yasak pek ciddiye alınmıyor. İnsanlar devamlı siyasi kimliğine ping attıklarında mecburen sen de siyasi bir tartışmanın içine girmeye zorlanıyorsun. AKPli değilim arkadaşlar, CHPden de kılıçdaroğlu sayesinde soğudum. İyi adam olabilir ama lider değil. Şu icraat kapasitesine CHP ulaşsa CHPliyim diyebilirdim. Ama bu partide de eleştiri yapmaktan başka bir icraat yapmıyorlar, somut adım atmıyorlar. Daha da bu konuda tartışmaya girmeye gerek olmadığını düşünüyorum. Alıntıla
diaboliq Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 bana bi hikaye anlat ufaklık Alıntıla
Anhora Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 diaboliq said: bana bi hikaye anlat ufaklık Ben bunu biliyorum. Bunu da unutmayalım. Edit: Bu arada sıcak saatlerdeki kız çok tatlıymış be. 90lardaki küt saçlı kızlara ilk görüşte aşık oluyorum :) Alıntıla
Anhora Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 banadamilolo said: hg,hangi üni Hoşbulduk, Bartın Üniversitesi. Alıntıla
chrome Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 ooo ak partiden arkadaş gelmiş. Alıntıla
kavurma Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 hoşgeldin, çay ikram edildi mi arkadaşa? Alıntıla
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 selamun aleykum. hem akp'li degilsin akp belediyesinde calisiyosun ustune bir de chp'yi de sevmiyosun. hdp'li de degilsin. remus'un beyni yanacak. Alıntıla
KehKeh Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 takım tutar gibi siyasi parti taraftarı olmak ney lan? siyasi bir partiyi desteklemek zorunda mı? Alıntıla
Anhora Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 CuteButPsycho said: Hosgeldin Hoşbulduk. Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.