patatogod Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 hiç bahşiş vermiyorum,burger-mc donalds calısanlarına. adam 24.90 tutarın 10kuruş üstünü verdi demin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 self servis zaten neyin bahşişini vericeksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 bahsis yok ki lan oralarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatogod Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 eve getirenleri diyorum,tey allahım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 kuryesi, motorcusu diye belirt o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Surekli ayni adam getiriyor bana, veriyorum hep 2-3 lira siparisin ucretine gore. Daha 15 dakikadan cok siparis bekledigim olmadi, genelde 10 dakika. Goruyorum, cantasi tamamen doluyken geliyor bazen, ilk bize getiriyor. O adam gelmediginde gec geldigi oluyor, bahsis vermiyorum o zaman. Bahsis surekli gidilen yerlerde, ya da surekli ayni kisinin kapiya geldigi durumlarda iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 yüzde 10 bahşiş iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 hahahaha teşekkürler Mode-Z http://s2.postimg.org/gmca2wm2h/nobiyik.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 ne gereksiz, ne yılışık bi resim o ya. anladık sevmiyorsun adamı kardaş, kendine sevme. tipe bak lan. hakediyorsun yani aynı hareketleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 böyle yaparak spotları daha çok üstüme tutuyorsun, derdin beni görmemekse, görme ve geç git. görmediğini afişe ediyorsun bir de hey allahım erkek kezbanlığı tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 biyik nefreti üzerinden prim yapmak forumda moda oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 GERGE said: Surekli ayni adam getiriyor bana, veriyorum hep 2-3 lira siparisin ucretine gore. Daha 15 dakikadan cok siparis bekledigim olmadi, genelde 10 dakika. Goruyorum, cantasi tamamen doluyken geliyor bazen, ilk bize getiriyor. O adam gelmediginde gec geldigi oluyor, bahsis vermiyorum o zaman. Bahsis surekli gidilen yerlerde, ya da surekli ayni kisinin kapiya geldigi durumlarda iyidir. "panpa sen böyle herkesi salla sürekli ilk bize getir bak ben sana hep iki lira vericem" literally worse than hitler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 bu yazdığını da görmedi sadafasdasdafsda ben de kurayım bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 koca koca adamlar nelerle uğraşıyor yahu. iyi görmeyin de görmediğinizle övünüyorsunuz onu anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 15 liralik yemek getiriyor, 3 lira veriyorum iste. Baskalari 5-10 tl mi veriyor yani McDonalds elemanina? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 hayır miktar değil, niyet önemli senin niyetin bozuk için çürük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 ramazan bitti abi ne niyeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Biyik said: koca koca adamlar nelerle uğraşıyor yahu. iyi görmeyin de görmediğinizle övünüyorsunuz onu anlamıyorum. bence dayanamayıp bakıyodur sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 tabii tabii, bana laf attı mı diye aç kapa yapıyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 alintilayip yaz herseyi, om gitsin hiyarlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Aküla, imzan yüzünden yazdığın başlıklarda odaklanma sorunları çekiyorum. Ocd başladı senin yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar