stormeagle Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 İki dişi köpek. Biri 5 yaşında 10kg diğeri 15-20kg civarı 7 aylık golden. Ataşehir-Bostancı da 3 veteriner 1 kliniğe sordum. İkisi için 800-950 tl arası fiyat söylediler. Müdahale sonrası pansuman ve bir kaç ilaç gibi ekstralar olabilir dediler. 1K yı bulur kısacası. Anadolu yakasından başka tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Yok mu hiç kendi veterinerini tavsiye eden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 anlamam ama iyi demisler sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 ya İBB nin açıkladığı fiyatlarda dişi 10-20kg arasına 215TL demiş. Tabi bu taban fiyat. Böyle bir yerde de güvenip yaptırmam. Özel vet ve kliniklerde 450TL istiyor tanesine. Bari her şeyi içinde olsa. Yani işlem sonrası ucu çok açık. 3 gün pansumana gitse, adam 2 tane iğne vursa sırf onlar için bile 100-150 tl alacaktır. 1.1k gibi bir fiyat çıkacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 neden hep istanbul ya neden?mükemmel bi veterinerim var ama izmirde işte ppff edit: amma sitem etmişim ha asdgsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 bizim veteriner bahariye veteriner. iyi niyetli ve durustler. internetten bak bi telefon et istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 sizi kısırlaştırsalar iyi mi olur? Köpeğe soran yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 sordum ben, tamam dercesine baktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Onlar için en doğru kararı verdiğimize inanıyorlar zaten. Kedileri bilmiyorum da, dişi köpekler için çok önemli. Meme tümörü, yumurtalık ve rahim kanseri risklerini çok aza indiriyor. Bahariye vet kliniği 216 336 67 46 ulaşamadım henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 karti vardi, handy numarasi da ama simdi ankara'dayim evde kaldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Umarım kedilerinde bu kadar pahalı değildir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 stormeagle said: ya İBB nin açıkladığı fiyatlarda dişi 10-20kg arasına 215TL demiş. Tabi bu taban fiyat. Böyle bir yerde de güvenip yaptırmam. Özel vet ve kliniklerde 450TL istiyor tanesine. Bari her şeyi içinde olsa. Yani işlem sonrası ucu çok açık. 3 gün pansumana gitse, adam 2 tane iğne vursa sırf onlar için bile 100-150 tl alacaktır. 1.1k gibi bir fiyat çıkacak benim sokak kedisine 6 gün bakım dahil 450 yaparız demişti, 600 ü indirip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 naptınız ya.benim veterineri yine öveyim, 1de bıraktım, 4:30 gibi geri aldım, 100 tl ameliyat.hoş sene başından beri 10. kedi herhalde ameliyat ettirdiğim, sürümden kazanıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Yok ya İzmir olduğu için ben de 200 liraya kısırlaştırdım 2 hafta boyunca bütün aşılarıda buna dahil. İstanbul olunca 2 katına çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 konu açılmışken sorayim dişi kedilerde kaçıncı ayda kısırlaştırmak gerekiyor? kediyi bahçede beslediğimizden mümkün olan en kısa sürede kısırlaştırmamız gerekiyor, kesinlikle hamile kalmaması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Kedi 6. aydan sonra kısırlaştırılıyor. Anadolu yakasında bizim veteriner iyi baya. Yerini tarif etmeye çalıştım ama nedense baya zorlandım. Sahilden Pendik yönüne giderken, Küçükyalı girişi var, minibüs yoluna çıkan. Tren yolunun altından geçtikten sonra yokuşu tırmanırken U yaptırıyor, sonrasında bir dört yola geliyorsun. Sağa dönüp minibüs yoluna bağlanıyor (63'ün ilerisine). Tam o dört yolda, solda bir veteriner var. ÖM'den telefonunu falan verebilirim. Barbaros Hayrettin Sokak ile Turgut Reis Sokak'ın kesiştiği köşe, girişi Barbaros'tan. https://www.google.com/maps/place/K%C3%BC%C3%A7%C3%BCkyal%C4%B1/@40.9467871,29.1068608,20z/data=!4m2!3m1!1s0x14cac6ee8df94d17:0x225cf669b29d4e05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 bende sarıyer'de arıyorum veteriner, tavsiyesi olan varsa sevinirim. burada hep kodamanların veterinerleri var, girip görüşmedim ama fiyatlar uçuk gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar