Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kısırlaştırma için vet-klinik tavsiye

stormeagle

Öne çıkan mesajlar

İki dişi köpek. Biri 5 yaşında 10kg diğeri 15-20kg civarı 7 aylık golden.

Ataşehir-Bostancı da 3 veteriner 1 kliniğe sordum. İkisi için 800-950 tl arası fiyat söylediler. Müdahale sonrası pansuman ve bir kaç ilaç gibi ekstralar olabilir dediler. 1K yı bulur kısacası.

Anadolu yakasından başka tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

ya İBB nin açıkladığı fiyatlarda dişi 10-20kg arasına 215TL demiş. Tabi bu taban fiyat. Böyle bir yerde de güvenip yaptırmam.

Özel vet ve kliniklerde 450TL istiyor tanesine. Bari her şeyi içinde olsa. Yani işlem sonrası ucu çok açık. 3 gün pansumana gitse, adam 2 tane iğne vursa sırf onlar için bile 100-150 tl alacaktır. 1.1k gibi bir fiyat çıkacak
Sosyal ağlarda paylaş

stormeagle said:

ya İBB nin açıkladığı fiyatlarda dişi 10-20kg arasına 215TL demiş. Tabi bu taban fiyat. Böyle bir yerde de güvenip yaptırmam.

Özel vet ve kliniklerde 450TL istiyor tanesine. Bari her şeyi içinde olsa. Yani işlem sonrası ucu çok açık. 3 gün pansumana gitse, adam 2 tane iğne vursa sırf onlar için bile 100-150 tl alacaktır. 1.1k gibi bir fiyat çıkacak

benim sokak kedisine 6 gün bakım dahil 450 yaparız demişti, 600 ü indirip
Sosyal ağlarda paylaş

Kedi 6. aydan sonra kısırlaştırılıyor.

Anadolu yakasında bizim veteriner iyi baya.
Yerini tarif etmeye çalıştım ama nedense baya zorlandım.

Sahilden Pendik yönüne giderken, Küçükyalı girişi var, minibüs yoluna çıkan.
Tren yolunun altından geçtikten sonra yokuşu tırmanırken U yaptırıyor, sonrasında bir dört yola geliyorsun. Sağa dönüp minibüs yoluna bağlanıyor (63'ün ilerisine). Tam o dört yolda, solda bir veteriner var. ÖM'den telefonunu falan verebilirim.

Barbaros Hayrettin Sokak ile Turgut Reis Sokak'ın kesiştiği köşe, girişi Barbaros'tan.

https://www.google.com/maps/place/K%C3%BC%C3%A7%C3%BCkyal%C4%B1/@40.9467871,29.1068608,20z/data=!4m2!3m1!1s0x14cac6ee8df94d17:0x225cf669b29d4e05

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...