tunch Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 said: BullDoG, 08 Ocak 2005 10:21 tarihinde demiş ki: ne saklıycam 40 sene yasyıcagım bile meshul harca gitsin :D haha koptum süper mantık. aynen katılıyorum :D[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- Tunch geçen gün babasına demişki: Hiç para seçmem. Ne olsa yerim [b] 1. Geleneksel Paticik İstanbul Lan Party 28 Ocak 2005'te! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 100 ytl bence saklanmaz harcamak laızm onu[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 bırakın seriyi filan para paradır....Nimetle şaka olmaz[signature][hline]Ya bi dakka susun 10YTL vericem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 20ytl 1 ytl 5ytl 10 ytl hepsinin A serisi var bende[signature][hline]Cav bella cav bella cav cav cav... 6 9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 valla markette yapılan geyikten aktarıyorum, 100YTL vermiş adam A serisi, 25 sene sonra anca 105 YTL ye alınır o dendi 5 YTL 25 sene sonra nolacak Allah bilir[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor A fall into the ditch makes you wiser. beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Şu anda elinizde dolaşan eski paralar hepsi J-G serisi flm. Bende A 0005 le başlayan var 10-20 yıl sonra milyarlar eder bu para =)[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 A serisi 100ytl m var ama harcamamak olmaz ya ufak bişi saklamak lzm :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Arkadaşlar bildiğim kadarıyla 2006 dan itibaren basılacak paralarda Y kalkacak, tekrardan TL olarak basılacaklar, bunlar geçiş ve tanıtım paraları. Yani A serisi olan YTL ler tahmininizden daha fazla edecek. Ama biliyorsunuz koleksiyon değeri olması için en ufak bir kırışıklık ve katlama olmaması lazım. Ben hayatta kasamam 40 sene sonra 1 milyarım olacağına şimdi 100 milyonum olsun =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz - Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 2008 de "Yeni" kelimesi kaldırılıcak paralardan.[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Ha pardon, olsun o da olur =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz - Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 A serisi TL var marifet bu abi babam sagolsun :PPPP[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elladan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 40 sene sonra beni 1-2 milyar kurtarmaz... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtarDamar Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 a serileri altın karşılığı yapılır belli bir miktar o yüzden pahalıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Aman ne farkeder 10 saklanır mı para ya harca gitsin :)[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Hüznün olduğu yerde bulut,neşenin olduğu yerde ışıltı,duygunun olduğu yerde insanlık vardır Öhöm Öhöm ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 a01 var.[signature][hline]I leave you, negative behind Watch me all in flames, on a butterfly I ride Sam, 05 Ocak 2005 19:39 tarihinde demiş ki: redemption'ı da oynamadım zira adında vampir geçiyordu, osman: redemption olsaydı belki oynardım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 e ozaman bu matıga gore enson "tl" lerde bi 10 yıl sora degerlı olmalı dımı?[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya -------- BonePART, 27 Kasım 2004 04:47 tarihinde demiş ki: ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum _Dalamar_, 02 Ocak 2005 21:44 tarihinde demiş ki: Piramitler çok güzel börek açıyormuş diye duymuştum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 bu topic açıldı + bu haber tv de yayınlandıktan sonra beş kuruş etmez o paralar 100 sene sonra. herkes sakladı beyler. Ben B serisi saklicam 40 sene sonra görüşürüz :P[signature][hline]i love this game! youth only zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 said: Arthur_HellsFire, 08 Ocak 2005 09:36 tarihinde demiş ki: yeni paranın ilk serisi olduundan koleksiyon değeri taşır bundan 40 yıl soraya a serisi 10ytlyi 1-2 milyara satabiliris :) yuh deve bu "şimdi bir şişe şarap alayım 40yıl sonra 40 milyara satarım" demek gibi bir şey bu.. yok öyle bir şey yani olsa olsa 10 katı kadar değerli olur daha da olmaz.. anca öteki paralar4ı da bulup yok edersen o başka bir durum para koleksiyonunda il kserinin değerli olması için; 1- A 0000... gibi bir rakamı olması lazım en çok 2- çil para olmalı yani katlanmamış hasarsız olmalı ilk günki gibi 1927 bassımlı ilk 1 Türk lirası bile çil haldeyken sadece 150.000$ etmektedir ki bulana helal çekilir bir de yani ben parayı saklayayım 40 yıl sonra bilmem kaç milyar olur biraz zor yani zaten ara dönem parası olduğu için de pek değerli olmaz esas önemli olan bir ülkenin ilk çıka parasını bulabilmek[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frigg Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 neden öle diosun bi aralarda arkasında anıtkabirin olduğu on bin liralara iyi para veriyolardı,bunlar özel basımmış normalde on bin liraların arkasında atatürke çiçek veren çocuklar vardı, zamanında çokmuş ama son on tane filan kaldını sölüolardı... valla bizde cumhuriyetin 75. yılına özel arkasında atatürk resmi yerine cumhuriyetin 75. yılı yazan bi 100.000 eski tl var, saklıyoruz,bizim işimize yaramasada torunlara yarar belki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 A serisi 50000tl 25000$ ediyormus bunu ogrendim babama soyledim satalim falan die neden satacam ben onu o kadar saklamsım falan dedi bi an delirecektim... allahım babamda bi zamanlar harcamak yerine parayi kenara koyup saklayanlardanmis.. ama suan iyi para ediyo o baska bisey...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Telefonlarda da bır ara boyle olmustu babamın telefonu 3 ıle baslıodu we 20 mılyara satabılırdı satmadı :P[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 A07 ile başlıyo..137 sene sonra zenginim.pff...[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 said: Ruby_DraGon, 08 Ocak 2005 22:54 tarihinde demiş ki: Telefonlarda da bır ara boyle olmustu babamın telefonu 3 ıle baslıodu we 20 mılyara satabılırdı satmadı :P 3 ile başlayan numaraya 20 milyar veren mi vardı ? Allahım ne deliler var =)[signature][hline]Whatever it is, that girl put a spell on me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 ilerde zenginis.[signature][hline]Lathor Wyrm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 A serisi yuzluk vardı koşeyi donduk :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar