Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

A serisi ytl'e

BullDoG

Öne çıkan mesajlar

bende seri numaraları sıralı a serisi 4 tane 20 ytl vardı ama şimdi 20 ytl harcamayıp saklamaktan öküzlük olur diyerekten harcadım çatır çatır :)[signature][hline].:.:.:Magic The Gathering:.:.:.
RocKnCoke Gathers..

[Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Koleksiyoncuların ilgisini çekmesi için paranızı seri numarasının A01 ile başlaması gerekir. Çünkü bu paralar ilk basılan paralardır.[signature][hline]Khezad, 08 Haziran 2004 22:19 tarihinde demiş ki:
Bilgisayarla pirinç pilavı yapılıyomuş. İnternetle daha doğrusu ama bende 56k var o yüzden yapamıyom adsl ile yapılıyomuş. Ama 56k ile yapmak için bi program çıkmış. O programın adı nedir? Lütfen söyleyin...
Sosyal ağlarda paylaş

ya millet aslında bütün A serileri o kadar değerli değil en değerliler A1 serileri müthiş koleksiyon parçalarıdır onlar[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi eski paralarda değer kazanıyo 1 lira falan..
Bende saklıyorum A serisini umarım ilerde harcamam :D[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki:
paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors
insight, 31 Aralik 2004 00:00 tarihinde demiş ki:
pardon azrail...
Sosyal ağlarda paylaş

bende a serisi 100ytl vardı bozdurdum valla kasamam yani. hadi calısan biri olsam bok gibi param olsa saklarımda ögrenciyiz zor buluyoruz =P[signature][hline]20dk içinde çiptek' e entry girerseniz bir entry de çipten bedava!!!
P.S: adam gibi entry girmeyen bonzi olsun.
Seni unutmicaz Windshade...
"Ölüm dediğin budur perde arkasından haber,
hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..."

a member of AAL'05
Sosyal ağlarda paylaş

şöyle düşünün, şimdi "A serisi süfer para yapacak ufff" diye bir yığın olay yaratıldığından siz dahil herkes A serisini saklayacak, 40 yıl sonra bile yer gök A serisi olduğu için para para etmeyecek:D
gidin harcayın kasmayın kendinizi, Amış falan
(harcayın da ben biriktiriyim satayım 40 yıl sonra bitek bende olsun nihohahaha)[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor
A fall into the ditch makes you wiser.
beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir
Member of AAL'05

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...