warimathras Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Allah rahmet eylesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 tayyibin bir oy gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 üzüldüm. Adama direk siyasi görüşü ile yaklaşmak da KÖTÜ İNSAN tavrı. Gezi de ölenlere üzülmemek veya zaten aleviydi demek kadar üzücü http://www.youtube.com/watch?v=Z2rpcl_4z2o böyle hatırlıyorum ben Murat Göğebakanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Yazık ya. Allah rahmet eylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 üzüldüm. gittiği bir yer varsa umarım orada mutludur şimdi. yoksa da yorumladığı şarkılar uzun süre beğeniyle dinlenecektir zaten, bu dünyaya daha nasıl bir iz bırakacak,yapacağını yapmış ne güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 bağıra bağıra şarkı söyleme stilini icat eden adam olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Guzel parcalari vardi. Gozumde kazim koyuncu tier kendine has bi stili olan sanatciydi. Kazim gibi erken oldu olumu de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Üzüldüm. Allah rahmet eylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Cansever lan bu. İyiyden iyiye erkeğe dönmüş, top sakal bırakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 malabadi köprüsü orada başladı bitti bir garibin öyküsü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 allah rahmet etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Allah rahmet eylesin, bu sene sanatçılar için kötü bie yıl oldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 neredesin ay yüzlüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Bu adamla yüzyüze çok muhabbet ettim, çok da severdim kendisini saygıdeğer bi abimizdi. Çok hastalıklarla boğuştu. Çok güzel bir insandı tayyip yalama meselesi çok sonradan oldu uzun zamandır görmüyordum son zamanlarında neden böyle birşey yaptı anlamadım ama makul bir adamdır pek yapacağı hareketlerden diildir yani o yüzden ilginç gelmişti. Başımız sağolsun abi ne diim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Kanser kötü birşey ,uğraşması zahmetli, maddiyat gerektiren bir lanet.O yüzden insan olarak üzüldüm bende.Tüm kanserli hastalarada üzülüyorum çok zor nan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 insan olarak üzüldüm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 yani adamı sevmem ama bir insanın ölmesine sevinmem o yüzden üzüldüm demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar